Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי אשמח אם תענו לסקר הקצר (פחות מדקה) לקראת תוכניות רדיו בנושא תאונות דרכים, קורס באונ'.

הסקר

תודה מראש

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אפשריות הגיל, לא מסודרות לפי הסדר, האם החיים נגמרים בגיל 30? למה אין עוד אפשריות, האם אחרי זה מישהו ינתח את כל הגילאים השונים?

מה הכוונה בקרוב יהיה לי? או שיש רישיון או שאין רישיון, מה זה בקרוב? ואם אכשל במבחן המעשי?

רמזור ירוק מהבהב, מאיזה מרחק אני מהרמזור? ומה אם אפשרות המשיך כרגיל? למה רק להאיץ או לאט?

פורסם

גם אני שמתי לב שהמון אנשים ממלאים אוויר פעם ב...

מהנסיון שלי לרוב אלו נשים (אני לא מדד לכלל האוכלוסיה אך רוב הנשים שאני מכיר לא מודעות לחשיבות העניין וחלק מהן אפילו לא עשה זאת מעולם מכיוון שהן לא יודעות איך! מבקשות מאחרים שימללאו בשבילן כשמזדמן או שחבר שלהן ממלא).

פורסם
אפשריות הגיל, לא מסודרות לפי הסדר, האם החיים נגמרים בגיל 30? למה אין עוד אפשריות, האם אחרי זה מישהו ינתח את כל הגילאים השונים?

מה הכוונה בקרוב יהיה לי? או שיש רישיון או שאין רישיון, מה זה בקרוב? ואם אכשל במבחן המעשי?

רמזור ירוק מהבהב, מאיזה מרחק אני מהרמזור? ומה אם אפשרות המשיך כרגיל? למה רק להאיץ או לאט?

מדובר בעיקרון על תכנית רדיו באונ', סוג פעילות מחלק משיעור ככה הבנתי לפחות. אם זה יתפתח מעבר כנראה יהיה שאלון מדוקדק יותר. השאלון מדבר בעיקר לגילאים היותר רלוונטיים באונ' עצמה. עד כמה שאני זוכר יש אפשרות לסמן אחר.

בעניין הרישיון מדובר על שאלה כללית, האם אתה מתכנן ללמוד, כבר לומד וכו'....

בעניין הרמזור בהחלט בעייתי, אני אגב סימנתי אחר אבל אני מניח שגם כאן יש שאלה כללית והכוונה בטח לרמזור קרוב.

אני כמובן אעביר לו את כל ההערות שלך.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

לפני שאתם מזדעזעים, צריך לזכור שברכבים החדשים יש כיום חיישנים לניטור לחץ האוויר. אם יש בעיה, הוא מתריע.

ברכב שלי נאלצתי למלא אוויר בסה"כ פעמיים בשנה אחת של 40,000 ק"מ די מכובדים. בשתי הפעמים לחץ האוויר היה 30 בכל הגלגלים במקום 35.

• תוכן חדש...