Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברייס,

1. אני מחפש אוטומט שיהיה אמין ולא יעשה בעיות

2. שיהיה סביר לתחזוק מבחינת עלויות (כולל ביטוח).

3. חשוב לי שהרכב יהיה זריז מספיק, עשיתי נסיעת מבחן באופל קורסה 1.4 והרכב הרגיש לי חלש.

4. מבחינת גודל מספיק לי גם מיני, אבל הרכבים הקטנים הם פשוט רכבי צעצוע (לפחות מה שאני ראיתי),

ואני משתגע מהר כשהרכב לא סוחב בעליות. גם הנוחות לא קריטית אני לא אדם גבוה ואני מסתגל מהר לכל רכב.

5. אני נוסע 12K בשנה 50/50 עירוני לבין עירוני, צריכת הדלק פחות חשובה לי 1/11 זה בסדר מבחינתי

חשבתי בכיוון רנו קליאו 1.6 או ניסן טידה

אשמח לשמוע הצעות רבות ומגוונות

תודה מראש.

פורסם

מאחר ונראה שהסטיגמות לא משפיעות עליך.

כך בחשבון גם את הרכב פיג'ו 207 מנוע 1.6 אוט'.

הרכב מרווח ביחס למידותיו החיצוניות

המנוע חזק 120 כ"ס.

פורסם
מאחר ונראה שהסטיגמות לא משפיעות עליך.

כך בחשבון גם את הרכב פיג'ו 207 מנוע 1.6 אוט'.

הרכב מרווח ביחס למידותיו החיצוניות

המנוע חזק 120 כ"ס.

קודם כל תודה על התגובה.

הסטיגמות משפיעות ועוד איך, לא לקח לי הרבה זמן למצוא סיפורי אימה על 207 מצד אחד, ומצד שני הרבה טוענים שזה לא כל כך נכון, ושרכב שמור לא עושה בעיות, ושזה תלוי בדגם ובשנת היצור, וגם את הבעיות הידועות כמו הגיר הם לא מכות מצריים.

אישית אני מעדיף לא לשחק רולטה רוסית אבל אני בא אם ראש פתוח.

אם יש חברה שירחיבו אני יודה לכם מאוד.

• תוכן חדש...