Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת רגל במגרש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית הורדתי רגל בטסט בשמניות, הטסטר רצה שאני יפסיק אבל המורה שלי בא אליו ודיבר איתו

אז הוא נתן לי להמשיך והעביר אותי

טסט ראשון אני הייתי בשוק שהוא העביר אותי אחרי שעשיתי כזאת טעות שכולם אמרו לי שישר פוסלים

אבל הכל תלוי לשיקולו של הבוחן.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

הורדת רגל היא סיבה לפסילה הנתונה לשיקולו של הבוחן.

לדוגמא כניסה לצומת באור אדום = שווה סיבה לפסילה.

כניסה לצומת באור אדום, כשמשאית ללא ברקסים רודפת אחריך = לטסטר יש שיקול דעת להעביר אותך.

מובן.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

כאילו שזה לא ברור - היחיד שקובע אם תעבור או לא הוא הטסטר - כמעט לא משנה מה תעשה, וכמה טוב תרכב, אם הוא יתפס למשהו - אז זהו.

מנסיון שלי ושל חבר { שנינו לא ילדים, נוהגים המון יודעים חוקים, עברנו יותר מטסט אחד בחיים } הוא נכשל טסט ראשון על "לא שולט בכידון" , אלוהים יודע למה, אני נכשלתי בראשון כי הוא החליט שלא נשמעתי להוראות שלו { הוא צדק אגב, כשעצרנו להחלפת מקומות תפסתי את מקומי לפני שהוא נתן הוראה }.

בטסט שעברתי בכלל יצאתי מהשמיניות...........ובגדול, היה לי מספיק זמן בדרך חזרה לשאול אותו אם להמשיך בכלל........

בקיצור - קרקס

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

בכל טסט, הכל תלוי בשיקול דעתו של הבוחן בסופו של דבר..

אני למשל, לפני שנים רבות, עברתי טסט ראשון על 'עד 500' כשהורדתי רגל בשמיניות.

במקרה המורה שלי דיבר עם הבוחן, אז או שהוא לא הבחין - או שסתם בא לו להעביר.

פורסם

הם לא פוסלים על הורדת רגל אוטומטית, זה נתון לשיקול דעתם ראיתי את זה כאשר אני עשיתי את הרשיון שלי.

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

אני יכולה להגיד לכם שבמקרה אחד פסלו את בן משפחה שלי בגלל הורדת רגל...והטסטר טען ש"הוא לא שולט מספיק על האופנוע"

ודווקא במקרה אחר ידיד שלי הוריד רגל והטסטר העביר אותו ועוד טען ש"האינסטינקטים שלו טובים והוא יודע להרגיש את האופנוע ולשלוט בו"

קיצר...כמו שנאמר כבר הכל תלוי בטסטר

"הסיבה שאנשים מפגינים נגד לבישת מעילי פרווה ולא נגד מעילי עור היא שהרבה יותר קל להציק לנשים זקנות מאשר לרוכבי אופנועים" :twisted:

http://public.fotki.com/HaDaRuSh//

מעוניינת לקנות טרקטורון מסוג: warrior. כל מי שיכול לעזור שישאיר לי בבקשה הודעה פרטית..תודה:)

• תוכן חדש...