Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין כ"כ טעם בתוסף דלק, תדלק אחת לחודש חודשיים חצי מיכל של 98 ותקבל את אותה הפעולה.

העולם הורוד שמספרים לך על תוספי דלק והלפאים שהם עושים קיימים כמו שפיטר פן קיים ויש ארץ לעולם לו.

פורסם

דעתי שונה.

אני מוסיף אחת ל - 10,000 קמ k44 או גולד ליבל וזאת כטיפול מונע

ברכב שלא זכה לביקור תוסף במשך זמן רב התוסף עלול לשחרר משקעים ולהביא לסתימת דלק.

פורסם

תדלוק ב 98 ממש לא עושה את אותה הפעולה שעושה תוסף הדלק. למעשה ברכב שלא יודע לנצל את האוקטן הנוסף הוא פשוט לא עושה כלום.

תוסף דלק מסוגל לשנות את הרכבו הכימי של הדלק בהתאם לייעוד שלשמו מיועד התוסף. עם זאת אני סקפטי בעניין היעילות של תוספים כאלה ואחרים שמבטיחים הרים וגבעות, בטח לא כמשהו שיכול לפתור בעייה אקוטית במנוע.

כמו שדורקי אמר, אני מוסיף תוסף כל 5,000 ק"מ ורואה את זה כצ'ופר לרכב וטיפול מונע, לא יותר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אין כ"כ טעם בתוסף דלק, תדלק אחת לחודש חודשיים חצי מיכל של 98 ותקבל את אותה הפעולה.

העולם הורוד שמספרים לך על תוספי דלק והלפאים שהם עושים קיימים כמו שפיטר פן קיים ויש ארץ לעולם לו.

נניח לרגע שאתה צודק וש 98 עושה את אותה פעולה כמו תוסף דלק, נראה לך הגיוני לתדלק מיכל מלא 98 כל 3 חודשים מאשר לשים פעם בשנה את התוסף?

זה פשוט בזבוז כסף וזמן, תוסף במקרה הרע עולה 100 ש"ח, לתדלק כל 3 חודשים 98 יוצא מבחינת מחיר כמו לשים 2-3 בשנה וגם אז צריך לחפש תחנה עם 98 איכותי ובמחיר שפוי.

• תוכן חדש...