Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תזונת פליאו, כן או לא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגירה,אשמח לסימוכין על כך שגוף האדם זקוק לסוכר ממקור חיצוני כדי לתפקד.

אזכיר רק האינואטים אכלו במשך אלפי שנים רק חיות,עד שהגיע האדם הלבן.

למה אתה מדגיש סוכר ממקור חיצוני? יש סוכר ממקור פנימי?

אשמח גם לדעת מה הקשר בין צרכת שומן לבין אבנים בכליות/בכיס המרה,אין שום מחקר שמראה שצריכת שומן גורמת לכך.

כבר 6 שנים שאני צורך שומן בכמויות גדולות,בסביבות 200-400 גר' נקי,בחישוב בלי נוזלים,בדיקות דם מצויינות,בלי שום כאבי בטן או הפרעה אחרת.

אולי לא הובנתי, אז אחדד, אין שום קשר בין תזונה כל שהיא ובין יצירת אבנים בכיס המרה!

אבנים בכיס המרה הן בעיה די נפוצה שרבים כלל לא יודעים על קיומה אצלם.

מי שהיא קיימת אצלו (בין אם יודע או לא), בתזונה עשירה בשומן, מתגברת מאוד ייצור האבנים ומשם עד לאבן שפתאום נתקעת ולהתכפת כאבים מייסרת של 12-14 שעות, הדרך מאוד קצרה.

הסטטיסטיקה המפוארת של "אני אוכל ככה וכלום לא קורה לי" היא בדיוק כמו שהיא נשמעת, שום כלום.

אני מכיר גברת בת 93 שמעשנת כל חייה, אז היא מוכיחה שסיגריות לא מסרטנות?

מה עם סטיביה?

אישית, שונא את הטעם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה צודק, ''אני אוכל ככה ולא קורה כלום'' זו טענה אישית שאי אפשר להסתמך עליה,אבל היא עלתה פה רבות אז גם זרקתי,בדכ אני לא משתמש בטיעון הזה.

יש סוכר ממקור פנמי, גלוקואנזדה,הגוף מייצר סוכר.

אפשר לחיות רק מאכילת חיות,ללא שום צמח,וללא שם פחמימה.

כמובן שבבשר יש פחמימה,משהו כמו 0.1 לקילו,תלוי בחלק,אבל זה מאוד זניח.

כשהחיה נכנסת לסטרס כתוצאה מהשחיטה/חץ וקשת/ כדור בראש,הגוף שלה עדיין ''חי'' וגומר את מאגרי הגליקוגן.

יש מאכל אינדיאני שאני חי עליו במילואים,ביף ג'רקי טחון לאבקה,שעליו יוצקים שומן בקר מותך ביחס של1:1, 400גר' מזה ואני לא צריך לאכול יום שלם, האינדאנים חיו על זה במסעות ציד, פמיקן.

פורסם

סליחה, אבל ממש לא נכון!

אי אפשר, פשוט אי אפשר לשרוד על דיאטה של בשר בלבד!!!

כל ימאי במאה שעברה יודע שבלי תפוזים בבטן האוניה הם ימותו מצפדינה ואם כבר הזכרת איניואיטים, הם חופרים מתחת לקרחונים בחורף בכדי להגיע לחוף הים וללקט אצות מהסלעים, גם בלי זה הם ימותו כולם!

בנוגע לסוכר "פנימי", אני מניח שאתה מדבר על פרוק פחמימות לסוכרים או משהוא דומה כי לא מוכר לי תהליך של יצירת סוכר בגוף יש מאיין, אבל אני לא רוצה להגיד שום דבר על מה שאני לא מבין בו, אני מבין בתזונה, לא רופא.

בכל מקרה, גוגל גם בעברית וגם באנגלית לא מבין מה זה

גלוקואנזדה.

פורסם
את מה שהכנת ערב לפני. בבית.

מה למשל? אני אמור לחמם את הסטייק שהכנתי אתמול בערב בטוסטר המשרדי?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)
בכל מקרה, גוגל גם בעברית וגם באנגלית לא מבין מה זה

גלוקואנזדה.

אתה לא לבד. אני למדתי יוונית ולטינית, ואני לא מבין מה זה. :puzzled:

בכל אופן, מזל שדיאטת פליאו זה לא באמת רק בשר.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לא רשמתי את זה נכון,הקלדה באינטרנט מאובטח זהשיט.

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%9C%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%90%D7%95%D7%92%D7%A0%D7%96%D7%94

צפדינה מתרחשת בגלל חוסר בויטמין סי, הם אכלו ים פחמימות אך לא צרכו ויטמין סי.

ברגע שהגוף מפסיק להפיק אנרגיה מסוכר, אלא מפיק אנרגיה משומן, אין צורך בויטמין סי, חומצה אורית מחליפה את התפקיד של הויטמין סי.

הם לא מלקטים שם אצות אלא צדפות,בזמן השפל,בחורף,מופיע בפרק של ''כוכב האדם'', ממליץ לך לראות,סדרה מרתקת.

ואפשר לשרוד ולשגשג על בשר בלבד,האינואיטים עשו זאת,במונגליה עשו זאת,ויש כיום המון אנשים שעושים זאת,גם אני.

פורסם
מה למשל? אני אמור לחמם את הסטייק שהכנתי אתמול בערב בטוסטר המשרדי?

חותך סלט, חותך את הסטייק לקוביות, חותך איזה גבינה נחמדה לקוביות (בא נגיד אמנטל או כחולה), שם בקופסא.

לפני האכילה שם איזה ויניגרט נחמד על הכל מלמעלה ובתאבון.

ואפשר לשרוד ולשגשג על בשר בלבד,האינואיטים עשו זאת,במונגליה עשו זאת,ויש כיום המון אנשים שעושים זאת,גם אני.

שיהיה לבריאות.

אם אתה חושב שאתה מיטיב עם הגוף, אתה טועה ובגדול, אבל זכותך המלאה!

לפי כמה רמזים שקראתי בין השורות, מותר לי לנחש שאתה עוסק בבאדי-בילדינג?

פורסם

נהנה מקריאת השרשור תוך לגימת ספרייט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

את האמת,הריכוז שלי השתפר פלאים,הרופא שיניים מופתע לטובה ממצב השיניים,אני חטוב יחסית לתקופה הייתי אוכל פחמימות,אין לי קרייבינג לסלט פירות ב2 בלילה,מה שהיה לפני,אין את העייפות שלאחר האוכל,אני יכול לשרוד יום שלם ללא אוכל,הכושר שלי השתפר פלאים,פלוס אני נהנה ממגוון חיות מעושנות,מטוגנת,איברי פנים,דגים וכו'

כמובן שאני לא פנאט,יין,וויסקי,רום,גבינות שמנות,אגוזים,שום,בצל,שאר ירקות דלי פחמימות,שוקולד מריר 90% הכל בגדר תיבול,משקה אלכוהול פעם/פעמיים בשבוע.

אני לא אעשה עניין אם יש לי קצת סילאן או רוטב צילי על המנה שהזמנתי,כמובן שלא על בסיס קבוע.

בגלוטן אסור לשחק,חולה צליאק.

עוסק ב MMA ו אימוני כוח,היום הרבה פחות, בעיקר בלטחון מילואים 20 יום בחודש,ללמוד ולעבוד במקביל.

לא מתחבר לבודי בילדינג.

פורסם

כמובן שאני לא פנאט,יין,וויסקי,רום,גבינות שמנות,אגוזים,שום,בצל,שאר ירקות דלי פחמימות,שוקולד מריר 90% הכל בגדר תיבול,משקה אלכוהול פעם/פעמיים בשבוע. אני לא אעשה עניין אם יש לי קצת סילאן או רוטב צילי על המנה שהזמנתי,כמובן שלא על בסיס קבוע..

מזל באמת שאתה חי ומשגשג על דיאטה של "בשר בלבד"...:roll:

פורסם

רק בשנה האחרונה התחלתי להכניס את זה בכמויות קטנות,

אני שותה בערך צייסר וויסקי פעם בשבוע, זה לא כמות פחמימה שאפשר לייחס אליה חשיבות, לגבי השאר נתתי דוגמה למשהו שאני אוכל לפעמים בכמות נורא קטנה, גם זניח.

ושנתיים הייתי על בשר, ביצים דגים מים בלבד.

פורסם

שלומי המטרה שלך לרדת במשקל?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חדשות מצויינות עבורך, בוויסקי אין כלל פחממות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אלכוהול זה לא סוכר שהופך לפחממות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חומצה אורית מוגברת בדם עלולה לגרום למחלת גאוט. מחלה לא נעימה. לא אומר לך לשנות כלום, לא ממש אכפת לי. רק מציין שתדע למה לשים לב בבדיקות דם שאתה עושה בשגרה.

HANS כתב תגובה יפה.

קחו בחשבון שלמיקום הגאוגרפי שלכם יש השפעה על איך התזונה צריכה להיראות.

את האמת,הריכוז שלי השתפר פלאים,הרופא שיניים מופתע לטובה ממצב השיניים,אני חטוב יחסית לתקופה הייתי אוכל פחמימות,אין לי קרייבינג לסלט פירות ב2 בלילה,מה שהיה לפני,אין את העייפות שלאחר האוכל,אני יכול לשרוד יום שלם ללא אוכל,הכושר שלי השתפר פלאים,פלוס אני נהנה ממגוון חיות מעושנות,מטוגנת,איברי פנים,דגים וכו'

כמובן שאני לא פנאט,יין,וויסקי,רום,גבינות שמנות,אגוזים,שום,בצל,שאר ירקות דלי פחמימות,שוקולד מריר 90% הכל בגדר תיבול,משקה אלכוהול פעם/פעמיים בשבוע.

אני לא אעשה עניין אם יש לי קצת סילאן או רוטב צילי על המנה שהזמנתי,כמובן שלא על בסיס קבוע.

בגלוטן אסור לשחק,חולה צליאק.

עוסק ב MMA ו אימוני כוח,היום הרבה פחות, בעיקר בלטחון מילואים 20 יום בחודש,ללמוד ולעבוד במקביל.

לא מתחבר לבודי בילדינג.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...