Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תזונת פליאו, כן או לא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלכוהול זה לא סוכר שהופך לפחממות?

ברוב המשקאות, אלכוהול התחיל את דרכו כפחמימה כלשהי כמו סוכר.

הוא עדיין לא מתעכל בגוף כפחמימה. בעקרון, הגוף מטפל בו כמו בכל סוג אחר של רעלן ובסוף מפריש אותו בשתן.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחלת גאוט גורמת לחומצה אןרית גבןהה, לא החומצה אןרית גורמת.

זוכר מה אמרתי בקשר לויטמין סי? בדיוק בגלל זה החומצה אורית גבוהה יותר משאר האוכלוסיה.

אין שום דבר שמזכיר מחלת גאוט טפו טפו טפו.

המהפכה החקלאית הביאה את החיטה, סוכר ושאר השיט כדי לדלל את הבשר, בשר היה יקר, חיטה זולה, אפשר להעמיד יותר צאצאים,שרובם יסבלו מחוסר תזונתי.

ממליץ לקרא את קיצור תולדות האנושות, האדם הוא צייד, לא בולס חסות.

פורסם

וקיצור תולדות האנושות הוא בר-סמכא בתחום?

אתה מודע לכך ש״האדם היה צייד״ הוא תיאוריה אחת מיני רבות שאיננה ניתנת לבדיקה בשום צורה?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ניתנת בהחלט לבדיקה ופשוט לא נכונה!!!

האדם הקדמון היה לקט-צייד עם עדיפות די משמעותית ללקטות, פשוט כי זה מצריך פחות אנרגיה ופחות מסוכן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מה למשל? אני אמור לחמם את הסטייק שהכנתי אתמול בערב בטוסטר המשרדי?

מטבחון במקום העבודה יש? מיקרוגל במטבחון הזה יש?

אם התשובה חיובית אז כן, תחמם את מה שהבאת ובתאבון.

אני אספר מה אני לוקח איתי לעבודה ואולי תאמץ חלק מהדברים גם.

*פירות וירקות - לנשנש בהפסקות הקטנות. בדרך כלל תפוחים ובננות. לוקח גם עגבניה או מלפפון, וחותך אותם בעבודה בזמן שהאוכל מתחמם במיקרו.

*קופסת אוכל מזכוכית מלאה במה שאכלתי ערב לפני. מזכוכית בשביל שיהיה יותר נוח לחמם ישר במיקרו מבלי להעביר לצלחת.

*שתי פרוסות לחם מלא.

*שקית נפרדת עם אגוזים, מכל הסוגים והמינים. משתדל לגוון כמה שיותר.

פורסם
אתה מודע לכך ש״האדם היה צייד״ הוא תיאוריה אחת מיני רבות שאיננה ניתנת לבדיקה בשום צורה?

לא כתוב בספר שעיקר התזונה של הציידים-לקטים היתה מציד.

כן כתוב שרב היונקים הגדולים שהוכחדו בתקופה הזו, נכחדו, כך נטען, מהציד של ההומו-סאפיינס.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זוכר מה אמרתי בקשר לויטמין סי? בדיוק בגלל זה החומצה אורית גבוהה יותר משאר האוכלוסיה.

המהפכה החקלאית הביאה את החיטה, סוכר ושאר השיט כדי לדלל את הבשר, בשר היה יקר, חיטה זולה, אפשר להעמיד יותר צאצאים,שרובם יסבלו מחוסר תזונתי.

הקשר עובד לשני הצדדים.

רק בריאות וסופש נעים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

בעבר מחלת גאוט (שיגדון בעברית) הייתה מחלה של עשירים. תפריט של עשירים היה מורכב בעיקר מבשר כי ירקות ודגנים נחשבו לאוכל של פשוטי עם ואצילים לא אכלו אוכל של עניים. הנרי ה-8, לואי ה-14 דוגמאות למלכים שסבלו מגאוט עד מותם.

קיצור תולדות האנושות ספר מעניין, אל תתייחס אליו כאל אמת אבסולוטית.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
פחממה היא אחת מ 5 אבות המזון.

אתה צורך פחממות בצורה כל שהיא?

הנטיה האוטומטית היא לענות "שטויות במיץ עגבניות" אבל למה להיות שלילי, דווקא אשמח ללמוד במה מתבטאת אותה רגישות לדעתו שגם מתבטאת בצורה כל שהיא וגם נשא הרגישות כלל לא מודע אליה?

תעשה הפסקה עם גלוטן לחודש ובדוק עם עצמך אם משהו השתנה.

אני יכול להעיד עלי:

אני מפליץ פחות. הרבה פחות.

אין לי צרבות. אני אוהב חריף ובגלל הצרבת נמנעתי. כיום אני אוכל חריף בלי צרבת ומאלימינציה אני מניח שזה מהגלוטן.

סבוריאה שהיתה מגיעה כל חורף באיזור המצח והפנים פשוט נעלמה במקביל ל לחודש של המנעות מגלוטן.

אני לא מתייחס להרגשה הכללית כי זה באמת סובייקטיבי.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

חריף לא עושה צרבת!

החומר הפעיל בפלפל החריף, קפסיאצין, גורם לעצבים להעביר תחושת כוויה. הוא אינו גורם לכוויה אמתית. זו הטעיה חושית.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני יכול להעיד עלי:

זה טוב או רע?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני יכול להעיד עלי:

אין לי צרבות. אני אוהב חריף ובגלל הצרבת נמנעתי. כיום אני אוכל חריף בלי צרבת ומאלימינציה אני מניח שזה מהגלוטן.

סבוריאה שהיתה מגיעה כל חורף באיזור המצח והפנים פשוט נעלמה במקביל ל לחודש של המנעות מגלוטן.

אני לא מתייחס להרגשה הכללית כי זה באמת סובייקטיבי.

גם מכרה שלי הפסיקה לאכול ״גלוטן״ ודיווחה את כל מה שאתה מדווח. אלא מה? התברר שהיא פשוט היתה אוכלת הרבה מאפים (בורקסים, רוגלך, כאלה) בעבודה, וההמנעות מהם כמובן שהפסיקה את כל התסמינים המדוברים. לא חוכמה להפסיק לאכול בורקסים, להרגיש טוב יותר ולהאשים את הגלוטן בהרגשה הרעה.

היום היא אוכלת לחם מחיטה מלאה ופסטה איכותית (במידה כמובן) ומרגישה פשוט מצוין. נסה גם, מבטיח לך שהתסמינים הרעים לא יחזרו.

• תוכן חדש...