Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תזונת פליאו, כן או לא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספריאל - חבל לך על הזמן והמאמץ. זה ויכוח עקר.

לאנשים יש אידאולוגיה מסויימת. גם אם תביא להם הוכחות מפה עד להודעה חדשה - זה לא יזיז להם ולא ישנה את האידאולוגיה שלהם.

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גיא - אתמול פרשתי מהדיון הזה, איכשהו הצליחו להחזיר אותי אליו.

אפקט הפלצבו מוכר וידוע, ואחת התופעות במחקרים רפואיים היא שבחלק מהמחקרים גם קבוצת הביקורת, שמקבלת פלצבו, מגיעה לתוצאות יותר טובות מהמוכר. חלק מזה נובע, ככל הנראה, מכך שבמסגרת המחקר הם מקבלים טיפול כללי יותר טוב, גם אם לא את תרופת המחקר (כל זאת בהנחה שמדובר בתרופה יעילה, כיון שאם אינה יעילה התוצאה בשתי הקבוצות תהיה דומה, לפעמים אפילו בפלצבו יותר טובה, אם תופעות הלואי של התרופה הנחקרת חמורות - והיו דברים מעולם).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
מרק - המאמר לא רלוונטי לגביך. הוא בודק רק אנשים מעל גיל 60. לא ברור לי כיצד הוצאו מהמחקר אנשים שה-LDL שלהם נמוך בגלל מחלות אחרות. האם היה מידע לגבי טיפול בסטטינים - האם אנשים שהיו עם LDL גבוה התחילו לקבל סטטינים אשר הפחיתו את התמותה שלהם. בכלל, כאשר מדובר באנשים מבוגרים צריך להביא בחשבון מכלול שלם של רכיבי סיכון, והתיחסות לרכיב בודד בעייתית מאד.

הצדק איתך.

לאחר הצנתור שכבתי שבוע במחלקה הקרדיולוגית בתה"ש ויצא לדבר עם לפחות 10 מטופלים שעברו בדיוק מה שעברתי ושאלתי אותם לגבי התזונה ואורך החיים שלהם ולהפתעתי המשותף לכולם היה עישון ורמת LDL גבוהה.

אלה חלק מההמלצות שקיבלתי לאחר הצנתור:

טיפול בליפיטור 80 מ"ג ליממה ובהמשך התאמת המינון ע"פ רמת LDL -מטרה מתחת ל-70.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק - צנתור, לא צנטור.

המילה צנתר עתיקה מאד, דומני מהימים שהיו מכניסים צינור קש או משהו כזה כדי לנקז שתן.

אבל מרבית הרופאים חוטאים בכתיב השגוי.

לגבי ההמלצות שהזכרת - שרירות וקיימות, וצמודות לעוד שורה ארוכה של המלצות לשמירת בריאות הלב וכלי הדם.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני 2000 שנה. לא זוכר איפה מצאתי את הסיפור (לפני למעלה מ-20 שנה), אבל ממה שלמדתי המילה צנתר, במשמעות זו, היא תלמודית פלוס מינוס.

פורסם

אתה מתרגש מקש?

אני אחפש לך תמונה של הכלי הרומאי שנועד לפתוח חסימות שנגרמות מזיוה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה כלום.

תבדקו את ההסטוריה של הניתוחים הפלסטיים ברומא (בין היתר, תיקוני אף וניתוח לשחזור העורלה), ניתוחי ראש במצרים העתיקה ובתרבויות האינדקס הקדומות, ניתוחי קטרקט (!) החל מהתקופה היוונית ועוד.

פיכס....

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

קטונתי מלהתבטא או להתווכח בנושא תזונה, הידע שלי שואף לאפס.

לפני כחצי שנה בוצעו בדיקות דם שלא היו להיט, חפרתי באינטרנט וגיליתי את האתר הזה http://nutritionfacts.org/

מאז שאני מקשיב לרופא הזה הבריאות שלי השתפרה פלאים. לדוגמא, בארבעה חודשים שחלפו בין הבדיקות הכולסטרול ירד מ-230 ל-160, סוכר ירד מ-137 ל-99, ירדתי 9 קילו.

באתר אין פרסומות, לא מוכרים כלום ולא מטיפים לטבעונות, בטח לא מסיבות אידיאולוגיות. פשוט נאמר בו מה המדע אומר על האוכל שאנחנו אוכלים.

לא דוחף אף אחד לטבעונות וגם אני לא לא טבעוני במאה אחוז. אני גם לא סובל את אלה שדוחפים לטבעונות מסיבות אידיאולוגיות.

עריכה אחרונה על ידי amir74

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אבל הוא באנגלית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש באתר סרטונים עם תרגום בעברית.

את ההרצאות השנתיות (שאורכן כשעה) ניתן למצוא עם תרגום לעברית.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)

זמן העריכה עבר.

דוגמא לאחד הסרטונים החשובים שראיתי באתר הזה.

מחקר שנעשה בדק ומצא שכמעט לכל יצור חי (מעכבר ועד לווייתן) יש את אותה פעילות לב (כמות פעימות) מלידתם ועד מותם בשיבה טובה. הדופק של עכבר הוא 600 פעם בשנייה אבל הוא חי רק שנתיים. צב חי 100 שנה אבל הדופק שלו הרבה יותר איטי.

כפועל יוצא, על מנת לחיות כמה שיותר זמן אנו צריכים שהדופק יהיה כמה שיותר איטי בזמן מנוחה. על מנת להשיג את המטרה הזו ישנן שתי שיטות.

הראשונה קשה - להיכנס לכושר. לאתלטים יש דופק 60 בזמן מנוחה.

השנייה הרבה יותר קלה. לאכול שעועית כל יום. לאחר שלושה חודשים הדופק יורד בממוצע ב-3.4 פעימות לדקה.

you can do both.

fiat x1/9

פורסם
מחקר שנעשה בדק ומצא שכמעט לכל יצור חי (מעכבר ועד לווייתן) יש את אותה פעילות לב (כמות פעימות) מלידתם ועד מותם בשיבה טובה.

תרשה לי לפקפק בזה. הייתי שמח לראות את ה״מחקר״ הזה.

לא מזלזל בערך של חיזוק מערכת לב-ריאה - זה חשוב, אבל מסיבות אחרות.

פורסם (נערך)

הסרטונים עם תרגום לעברית.

מרוב סרטונים שראיתי הייתי בטוח שמדובר באותו סרטון.

הקישור הראשון מדבר על המחקר שציינתי.

http://nutritionfacts.org/video/finger-pulse-longevity/

הקישור השני מדבר על שעועית (וחומוס ועדשים) לעומת פעילות ספורטיבית.

http://nutritionfacts.org/video/slow-beating-heart-beans-vs-exercise/

צודק, טועה, לא יודע.

fiat x1/9

פורסם
זמן העריכה עבר.

דוגמא לאחד הסרטונים החשובים שראיתי באתר הזה.

מחקר שנעשה בדק ומצא ....

הראשונה קשה - להיכנס לכושר. לאתלטים יש דופק 60 בזמן מנוחה.

הבעיה היא שבשביל להכנס לכושר אתה צריך לבלות לא מעט בתחום העליון של הסקאלה...

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...