Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה נסעתי בכביש 431 ולקראת כניסה למחלף התחלתי להאט וכשרציתי להוריד הילוך מ 6 ל 5 ומטה הקלאץ נתקע למטה ולא יכולתי להכניס הילוכים ( רכב ידני ). נאלצתי לנסוע על ניוטרל על המשך הכביש ולרדת במחלף תוך כדי איתותים ואורות שיש תקלה ברכב למי שמאחורי.

לאחר שהבנתי כי הרכב לא נוסע יותר וכנראה קרה משהו לקלאץ התקשרתי למוקד צמפיון ובהפעלת הביטוח הזמנתי גרר למוסך שלי.

הרכב הגיע בבוקר למוסך ולאחר כמה שעות קיבלתי טלפון מאחד מנציגי המוסך כי שרפתי את הקלאץ.

הגעתי למוסך על מנת להבין על מה מדובר ולטענתם אין אחריות על הקלאץ אחרי חצי שנה ( הרכב חדש - 11 חודשים על הכביש )

סכום התיקון הוא כ 4000 ש"ח ומעלה.

לדעתי הסכום אינו מוגזם כמו שזה לדעתי חוסר אחריות מוחלט לא לקחת אחריות על בלאי המהיר של הקלאץ ב 11 חודשים ולא 26אלף קילומטר. אתמול כמעט עפתי מהכביש עקב איבוד שליטה על הרכב ובנס וריכוז הכל נגמר בשלום.

כרגע איני מוכן לשלם את הסכום עקב נושא האחריות.

אשמח לעזרתכם ודעתכם בנושא.

מדובר בסיאט איביזה חדשה דגם 1.0fr שעלתה לכביש בדצמבר שעבר והינו רכב פרטי חדש מהחברה שנהגתי בה רק אני ללא נהג נוסף ובשימוש סביר ויום יומי.

תודה מראש!

אלעד

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

אפשר לגמור קלאצ' מהר מאוד אם לא יודעים איך להתנהג עם רכב ידני.

אי לכך ובהתאם לזאת היבואנים אינם נותנים אחריות על חלקים מתכלים כמו קלאצ' כי הם אינם יודעים איך אתה נוהג.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

סליחה שאני שואל ככה, אבל בסיאט אמרו שאחריות על הקלאץ' זה רק חצי שנה???

איך זה היגיוני?? אם אני זוכר נכון, בחוזה שאתה חותם כתוב על מה יש אחריות ולכמה זמן, תבדוק שם מה כתוב קודם כל, וגם אחרי זה, דבר איתם, לרכב אין שנה עדיין.... אם היית אומר זה DSG והרכב 5/7 שנים אל הכביש... (לא טוב עדיין) אבל אפשר להבין איכשהו.

תריב איתם, זאת דעתי ואשמח לקבל עידכונים.

בהצלחה.

פורסם

נסעת 26 אלף קילומטר?

בתכלס על קלאץ אין אחריות זה גם רשום בספר אחריות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן נסעתי 26 אלף קילומטר.

אני נוהג על רכבים ידניים כבר 11 שנים , לא מאמין שמשהו השתנה בנהיגה וגם לא קרה לי באיביזה הקודמת שלי 2013 שנסעתי עליה 65 אלף קילומטרים.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

קלאץ בלוי אמור להחליק

אתה מתאר מצב שההידראוליקה של הקלאץ התקלקלה (או שנקרע כבל קלאץ, אין לי מושג איך זה אצלך).

לא ברור לי איך אפשר לקלקל אותה בשימוש סביר

פורסם

תודה !!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...