Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ב27.10.04 עקב תאונה רכבי (הרשום על שם אבי) הוכרז ע"י שמאי הביטוח כ"מושבת".

וכבר ב31.10.04 נמסר הרכב על ידי לשמאי חברת הביטוח ש"רכש" את הרכב לחלקי חילוף.

כאמור עד היום הכל היה בסדר עד שקבלתי היום בדואר רשום הודעת קנס על מהירות שצולמה ע"י מצלמה אלקטרונית.

בדוח מתואר: "בתאריך 14/12/04 בשעה 07.12 במקום 0040 ק"מ 0204.0, לצפון

תיאור המעשה: נהגת ברכב הנ"ל בדרך שאינה עירונית עם שטח הפרדה בנוי בה מותרת מהירות מירבית 90 קמ"ש במהירות 0115 קמ"ש בניגוד לתקנה 054 א לקנות התעבורה תשכ"א -1961"

הדו"ח היה רשום על שם אבי והדבר הזה היה תמוהה לי עד שגיליתי כי מספר הרכב המצויין בדוח הוא של הרכב שהושבת!!.

אני מקווה שנלך לתחנת המשטרה עוד היום בכדי למסור הודעת תלונה.

לפני כשבועיים הייתי יחד עם אבי במשרד התחבורה על מנת לקבל החזר טסט, וכבר שם אמרה לנו הפקידה כי במאגר המידע שלהם הרכב כבר רשום כ"מושבת".

אגב אנו יודעים כי לא הרכב שהושבת "פיזית" היה שם כי כבר הודיעו לנו על כך שהרכב כבר פורק על תום (הרכב הנ"ל היה סובארו DL).

מאוד מפחיד אותי כשאני חושב על זה, בטח כמה זבלים מנסים לחגוג על חשבוננו כאשר הם מדביקים את מספר הרכב שהיה ומבצעים עבירות.

פורסם

המשטרה לא מבצעת הצלבה של מספר הרכב בתמונה אל מול סוג הרכב המצולם לראות שאכן זה אותו סוג הרכב לפחות ולא הודבקה לוחית מזוייפת?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לפעמים מתבלבלים בין 0 8 ו-6 בלוחית.

אם מדובר בצילום - תזמינו אותו ותצרפו את הניירת שיש לכם המוכיחה שהרכב הושבת לפני קרות המקרה שבנדון.

האם הוא נמכר לפירוקה ? הושאר בביטוח ?

אם כן צרפו ניירת מתאימה.

לא נראה לי שתהיה בעיה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

את שיטת "מצליח" אתה מכיר?

-----

אחד ניכנס למיסעדה ומזמין מרק, אחרי זה מנה ראשונה, שניה וקינוח...

אחרי האוכל, יחד עם הקפה הוא רואה בחשבון

מרק - 20 ש"ח

מנה ראשונה - 30 ש"ח

מנה שניה 35 ש"ח

קינוח + קפה 15 ש"ח

מצליח 50 ש"ח

שואל הסועד את המלצר למה חייבו אותו ב"מצליח" ומזה זה בכלל, הרי הוא לא הזמין את זה...

עונה לו המלצר:"הפעם זה לא הצליח"

:wink:

-----

אותו הדבר כאן...

פעם קיבלנו דו"ח על מהירות באזור ת"א כשהאוטו חנה באזור אחר בכלל (צפון). למזלינו, הכל היה מתועד, ויש רישום של כניסת הרכב (וגם ווידאו)...

במילה אחת, נבלות,בשתי מילים, שימותו, הנבלות... :roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

עדכון:

היום התקשרו אלי ממג"ב ואמרו לי שראו את הרכב בשטחים, WTF ??

ושאלו אותי אם אני רוצה להכריז על הרכב כאובדן או גנוב.

כבר אתמול ניגשתי לסוכן ביטוח שהביא לי את כל האישורים כי הרכב הושבת והיום אבי כבר הלך לתחנת המשטרה למסור את החומר לביטול הדו"ח.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

טוב ..ניראה לי שיש לנו אלוף הקפצות חדש.

מרטין, שים לב, כשאתה משוטט בקישורים שלמטה, בדוק ממתי הם במידה ובא לך להגיב.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

האמת שזאת בעיה דיי רצינית שהחיפושון הקטן הזה מוצא שרשורים מתקופת אנתיוחו..

בקלות אפשר להתבלבל,הבחור לא אשם!!:arrow:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

לא יודע איך הקפצת את ההודעה הזו, בכל מקרה חודשים ספורים לאחר ההודעה האחרונה שפירסמתי התובע שלח מכתב שבו הם המתנצלים וביטלו כמובן את הדו"ח.

• תוכן חדש...