Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמה של תחבורה ציבורית בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

צביפר - בחרת ביום הגרוע ביותר ב-10 השנים האחרונת.

אגלה לך משהו - ביום חמישי לקח לי 3 שעות להגיע ברכב מהקריות לחיפה. ככה זה כאשר שריפות משתוללות במרכז העיר. הביתה בכלל לא הגעתי באותו יום, רק למחרת. באותו יום הסטודנטכניוני שלי הלך ברגל ממרכז חורב עד הטכניון ואחה"צ מהטכניון עד סילבר, מדד בפוקימון גו צעידה של לא פחות מ-16 ק"מ באותו יום.

עיכוב של רכבת בגלל שריפה בקרבת המסילה קרה לי גם בברלין. חיכיתי שעה ל-S-Bahn ובסופו של דבר הועברתי לרכבת צפופה בקו מקביל. ולפני כמה שנים הייתי צריך להגיע מאמסטרדם לבריסל, בחרתי ברכבת, זו איחרה בלמעלה משעתיים, החליפה מסלול ליותר ארוך וחלק מהנוסעים - אלה שהיו צריכים להגיע לאנטורפן - היו צריכים לעשות backtracking. עדיין הרכבת ההולנדית נחשבת לא רעה (אם כי פחות מדוייקת מכפי שהיתה לפני 30-40 שנה).

יש לי 3 בנים שמסתמכים על תח"צ. בדרך כלל העסק עובד לא רע.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...