Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לשמוע על שיטה של מכירת מוצרים שנקראת דרופ שיפינג, שמאפשרת מכירה של מוצרים דרך איביי או כל פלטפורמה אחרת מבלי להחזיק מלאי.

הבנתי שאפשר בקלות להרוויח מזה 2000-6000 ש"ח בחודש.

מישהו מכיר? התנסה?

פורסם

א'- אם היה אפשר להרוויח מזה בכזו קלות 2000-6000 ש"ח לחודש, כולם היו עושים את זה.

ב'- אם זה היה כזה רווחי, הדבר האחרון שמישהו שמבין היה עושה זה ללמד את מי שמחר יהיה מתחרה שלו

ג'- דרופ שיפינג זה בעיקרון ליצור קשר עם ספק, לקבל תשלום מלקוח, ולבצע משלוח ישיר מהספק ללקוח לפי הזמנה+לגזור על זה קופון שאתה היית החוליה המקשרת.

זה עובד נפלא במדינה שמייצרת המון דברים ומייצאת הרבה לחו"ל (סין, ארה"ב....), במדינה כמו שלנו כל אדם עם טיפה שכל בקודקוד יודע לחפש מחיר טוב בגוגל, ואנשים שלא.... אני מקווה שלא עליהם אתה בונה כקהל הלקוחות שלך.

פורסם

כן. כל הקונים קיבלו את המוצרים שלהם, אני עשיתי כ-10,000 ש״ח בכמה חודשים (והרבה עבודה) ובסוף איביי בכל זאת סגרו לי את החשבון.

לא הרבה ישראלים יודעים את זה, אבל סינים הם לא: 1. האנשים הקלים ביותר בעולם לעבוד איתם 2. האמינים ביותר בעולם. פה מתחילה הבעיה שלך. כמו שאמר הבחור מעלי, אתה רוצה לייצר את המוצר במקום זול ולשלוח אותו למקום שיש בו ביקוש למוצרים זולים.

החיבור בין סין לאירופה וסין לאמריקה עשה עבורי כסף. הבעיה היא שיש מצב שהמוכר שלך עושה עליך גם דרופ שיפינג ואז יוצא מצב שלוקח המון זמן עד שהמוצר שלך יוצא ללקוח הסופי.

בקיצור טכניקה ישנה לעשות כסף, בעבר אנשים התעשרו עליה לדעתי. היום קצת יותר קשה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אנשים התלוננו שהמוצרים לא הגיעו, סגרו אח״כ את התלונה כי הגיע. איביי בכל מקרה סופר את מספר התלונות שנפתחו וזוקף אותם כנגדך ובסוף האלגוריטם שלהם סוגר לך את היכולת להעלות מכירות.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
אז איך תסבירו את זה?

בזמנו זוגתי הרוויחה יפה מאוד באיביי, אבל זו לא "הכנסה פאסיבית".

זה לא כזה קל כמו שאתה שמתואר בכתבה.

זה שוק וצריך לדעת איך להגיע לצרכנים, איך לנהל את הכסף, איך לנהל את הלקוחות, איך להתחרות...

זו עבודה. עסק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ובקשר להתרסה של "אז איך תסבירו את זה??"

דרופ שיפינג באיביי זו עבירה על התקנון.

מפתיע אותך שישראלים עוברים על התקנון? הפואנטה הייתה שמי שעושה את זה, שכמובן לא יתפלא שסוגרים לו את החשבון אח"כ.

פורסם

התקנון של אייביי דיי דינמי. ולגבי ההערה שלך לגבי הישראלים, שתדע לך שהסינים ששולטים באחוז ניכר ממכירות ה-99 סנט עד 9.99 דולר של מוצרים מסין עושים דרופ שיפינג גם כן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע מה אתכם, אבל אם אני מזמין ממוכר שנמצא בארה"ב לדוגמא ומקבל את המוצר מסין (באיחור האופייני להם), אני די אתבאס.

הסיבה שהסינים יכולים לעשות דרופ-שיפינג היא שכבר התרגלנו לזה שחבילות מסין מגיעות אחרי חודשיים, כך שהדרופ שיפינג לא מעכב את המשלוח במקרה שלהם.

אגב משהו שלא הבנתי בסרטון - נראה שהמוכרים שלא קשורים לקורס כן החזיקו מלאים, האם מדובר בדרופ-שיפ קלאסי או שהם פשוט מזמינים כמות ואחרי זה מפזרים בעצמם?

כמוכן עוד מסקנה שהגעתי בעקבות הסרטון וגם בעקבות הלינקים ששמו פה- אלה שבאמת הצליחו לא למדו את זה בקורס אלא בכוחות עצמם.

פורסם

הכתבה נראית כאילו היא ממומנת ע"י קורס כזה או אחר.

אם מזמינים מלאי ומוכרים את המלאי זה לא דרופ שיפינג, זו פשוט מכירה רגילה

פורסם

מה בנוגע למס? מישהו מהמוכרים התנסה עם זה?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אני מאוד סקפטי לגבי זה. אם הדבר כל כך פשוט והרווח כלכך גבוה, אז למה הסינים לא עושים את זה באופן עצמאי ועוקפים את המתווך?

סיבה נוספת לסקפטיות היא כמות האנשים שמוכרים סרטוני הדרכה על הנושא, וטוענים להכנסות של אלפי דולרים בחודש -אם זה כל כך פשוט, למה אתם לא שוכרים איזה עובד שניים ומרחיבים את עסק?

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...