Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר למיני PC ממחשב נייח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקופסא הגדולה והרועשת שלי מתחילה לעצבן, מעבר לזה שזה צובר אבק יותר מדי אז שוקל לעבור למחשב מיני שיתפוס פי 30 פחות מקום.

השימושים שלי של המחשב הם גלישה ברשת, קצת מוזיקה ואולי משחקים ישנים כמו Settlers 4 או C&C Generals שאני יכול לשחק פעם באף פעם.

בנוגע לכונן דיסקים, יש לי אחד חיצוני שנקנה מאיביי ב50 שקלים והוא עובד מצויין, למקרה הצורך אפשר להשתמש.

בנוגע לאכסון מידע אפשר לקנות כרטיס 256 ג'יגה Class 10 וזה יספיק לי מעל ומעבר.

ה32 ג'יגה יספיקו לי למערכת הפעלה, אני כרגע עם כונן SSD של 64 ג'יגה ומותקנת עליו מערכת הפעלה ווינדוס 10 ויש לי 40 ג'יגה פנוי בו.

הכונן השני הוא 500 ג'יגה ישן שהולך למות בקרוב, 300 ג'יגה מתוכם פנויים והשאר תפוס בזבל שאפשר למחוק.

לדעתכם הרעיון אפקטיבי?

מצורף מפרט של המחשב הנוכחי וקישור לקניה של הכונן שאני מעוניין לרכוש.

Untitled.jpg

קישור למחשב שאני רוצה:

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_464592.html?wid=21

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה.

חוץ מהמעבד שלו מה העדיפות שלו על מיני פיסי מבוסס מעבדי אינטל אטום? כרגע במחשב הביתי יש לי מעבד מדגם G860, לפי השוואה באתר של אינטל הוא לא כל כך טוב יותר מהמעבדים שיש למיני פיסי שציינתי למטה

לא ראיתי מה הזיכרון RAM שבא איתו ומה גודל האכסון הפנימי..

אם צריך להוסיף בנפרד זכרון RAM + שטח אכסון זה מייקר את הסיפור בהרבה.

ראיתי 2 דגמים שעניינו אותי:

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_362732.html?wid=21 (כרגע במבצע)

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_292915.html?wid=21

שניהם באים עם מעבד טוב יותר ממה שפרסמתי מקודם (Z8700 לעומת Z8300)

פורסם

המחשב בקישור שהביא yuvk הוא Barebone, כלומר מגיע בלי זכרון Ram ובלי אכסון.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

חומרה סטנדרטית. אין משהו ייעודי למחשבי מיני PC.

זכרון RAM DDR3L, כלומר אחד שמתאים למחשב נייד (המחשבים האלו משתמשים בחומרה של מחשבים ניידים בגלל הגודל).

SSD - צריך אחד פנימי mSATA או כונן קשיח 2.5" בחיבור SATA.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

תודה, בדקתי ולהוסיף זכרון+SSD זה לפחות עוד 400-500 שקלים.

אני חושב שאשאר עם המיני פיסי עם המעבדים של אטום, השאלה איזה מהם עדיף

של בילינק כרגע במחיר מבצע של 660 שקל +64 ג'יגה (הם מגיעים בכונן פנימי או בכרטיס SD? את זה לא הבנתי..)

• תוכן חדש...