Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניות בבלאק פריידי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

עד היום הייתי מזמין דברים באיביי ובאמזון כשאני בחו"ל (למלון).

השנה אני מעוניין להזמין כמה דברים שונים (נעליים, אוזניות וטלפון) ואין לי מושג מאיפה ואיך להביא לארץ בבעלות סבירה

אשמח לקבל הפניות והסבר על מה שרלוונטי לדעת.

שבוע טוב!

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

ואיך זה עובד? אני פותח חשבון בשיפאיט ומזין את הכתובת באמזון, נכון?

יש לי חשבון בbuy2USA שלא השתמשתי בו אף פעם (בזמנו רציתי להזמין משהו שה60 או 80$ משלוח היו יקרים לי מידי)

אתה ממליץ יותר על אלה שכתבת או שזה לא משנה?

לגבי אמזון- אני יודע שבד"כ יש להם את המחירים הכי טובים, אבל גם בבלאק פריידי? או שיש איזה סייבר מאנדי או משהו כזה?

פורסם

באתרים הסיניים זה מתחיל ב-11 בנובמבר (נדמה לי שזה קרוי "יום הרווקים") אחרי זה BF, ואחרי החגים בוקסינג דיי

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה אפשר לקנות איכותי באתרים הסיניים?

אני לא ממש סומך עליהם בקטע הזה... אני לא אשלם 500 ש"ח על אוזניות שיש סיכוי סביר שהן מזוייפות

פורסם

לפני שאתה פותח חשבון בחברות שילוח - תבדוק האם אמאזון מאפשרים שליחה של המוצר לארץ (מומלץ לבדוק במקביל באתרי אמאזון השונים - ארה"ב, בריטניה וכו').

פורסם
הבלאק פריידי תקף גם באתר הבריטי?

לא.

השאלה היתה לגבי משלוח מאמאזון לארץ, ואני עניתי באופן כללי (מצטער, שכחתי שהשאלה היתה מוכוונת לבלאק פריידיי).

אבל בכל מקרה - שווה להציץ שם ולבדוק מחירים - במיוחד אם יש משהו שאתה רוצה ואין אותו במבצע או שאין משלוח ישיר לארץ (במטרה לבדוק אם שווה מבחינת סה"כ עלויות).

פורסם

השאלה הייתה באופן כללי לגבי מאיפה עדיף להזמין בבלאק פריידי, לאו דווקא אמאזון.... אבל תודה בכל מקרה

פורסם

אין אפשרות לתת תשובה חד משמעית כרגע, מאחר ואיננו יודעים מה בדיוק אתה מעוניין להזמין. כמו כן, אינני יודע אם כל פרטי המבצעים פורסמו.

בקישור המצ"ב יש פרסומים לגבי מבצעי בלאק פריידי. שווה להציץ.

https://blackfriday.com/black-friday-2016

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שוב הי,

כמה ימים אחרי הפריידי וש את הסייבר מאנדיי... אני זוכר שביום הזה בד"כ יש יותר מבצעים על אלקטרוניקה

יש אפשרות לקנות גם בפריידי וגם במנדיי ולשלוח הכול ביחד? (דרך שיפיטו)

פורסם
הבלאק פריידי תקף גם באתר הבריטי?

מתקן את תשובתי הקודמת (רק עכשיו נודע לי) - ב-2013 הבריטים התחילו עם בלאק פריידיי משלהם.

אמאזון הבריטית כבר התחילה במבצעים. הסיום ב-25 לנובמבר שעה 23:59 (שעות בריטניה).

http://bit.ly/2fCgRsa

• תוכן חדש...