Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שעסקת ההונדה לא צלחה, אני ממשיך בחיפוש אחר רכב 6 מקומות,

התקציב הוא עד 40,000 ש"ח.

הדרישות הן, רכב חסכוני בדלק, אמין, זול (או לפחות לא יקר) לתחזוקה, לא מגושם מידי, (עדיף קטן מימדים, אישתי לא מתלהבת לנהוג על המיניוואנים הענקים).

אינני מפונק ברמת האיבזור, או כמות הסל"ד מהירות מ0 ל100 וכיוצא באלו.

הנסועה השנתית שלנו אינה עולה על 17,000, באופן שוטף הרכב נוסע לנסיעות קצרות בעיר, ולעבודה, מידי פעם חוצה את כביש 6 להורים, אירועים וכדו', (רכב יחיד במשפחה)

חשבתי על טוראן שנת 2008, אשמח לחו"ד המלומדת.

קישור לרכב ששמתי עליו עין

תודה

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה זקוק רק לששה מקומות ואתה מחפש מימדים קומפקטיים - אני חושב שהייתי הולך על מאזדה 5 מ-2006-2008.

היא עונה על כל הפרמטרים שאתה מחפש למעט צריכת דלק ( שגם היא לא נוראית )

יש היצע גדול בשוק ותוכל למצוא בקלות רכב שיתאים לצרכיך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

אני רואה ביד2 שהרכב נמכר במחירים הגבוהים מהתקציב שלי,

ונראה שצריכת הדלק שלו לא להיט...

תודה בכל מקרה

עריכה אחרונה על ידי shmulikaw
פורסם

עשיתי לפני כמה שנים טיול עם מאזדה 5 בצפון הארץ. דגם מוקדם (2007 או 8) עם 4 הילוכים (באמצע שנת 2008 היה עידכון, גיר שונה ל 5 הילוכים).

צריכת דלק לפי מחשב 1 ל 10.5, כשהרוב בינעירוני עם הרבה עליות. בעיר, הימור שלי 1 ל 7.

זה אוטו יחסית לא גדול חיצונית, די קומפקטי אפילו.

כשכל המושבים ניצבים אין כמעט תא מטען.

אם בשורה שלישית יושב רק בן אדם אחד, אפשר לקפל את אחד המושבים ואז יש מקום לתיקים או ציוד.

מושב אמצעי בשורה שניה הוא גם לא בדיוק מושב, מאוד קטן.

האוטו נטול תחכומים או טכנולוגיות מודרניות, נפוץ, בעל תדמית טובה. קניה הגיונית כמשומש.

פורסם
אני רואה ביד2 שהרכב נמכר במחירים הגבוהים מהתקציב שלי,

ונראה שצריכת הדלק שלו לא להיט...

תודה בכל מקרה

תסתכל שוב - יש לא מעט כאלה בתקציב שלך, וקח בחשבון שמחיר הסגירה איננו בהכרח המחיר המבוקש.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

תודה, משום מה אני לא מתלהב מהרכב הזה, אולי סטיגמה, אולי צריכת דלק גבוה.

אפשר בבקשה הצעות אחרות / נוספות?

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

פורסם

אין מיניוואן 7 מקומות בנזין שהוא חסכוני. חסכון יש רק בדיזל, אבל זה בא ביחד עם בלאי וק"מ גבוה.

כל המכוניות האלו עם מנוע סביב 2.0 ליטר וגיר אוטומטי צורכות הרבה דלק, בנסועה שלך זה צריך להיות פרמטר משני.

תקנה אוטו תקין ומטופל, הפרש של 10%-15% בצריכת דלק לעומת דגם אחר הוא זניח, הפרשים גדולים לכיוון החיסכון לא תמצא במכוניות האלו.

פורסם (נערך)

מחפש משהו יותר בסגנון של

הונדה frv

טויטה ורסו

פיג'ו 307 cw

וכדו'

פריווט 5+2 מקומות.

גם חסכוני בצריכת הדלק, גם קטן במימדים.

ללכת עם ולהרגיש בלי ☺️

עריכה אחרונה על ידי shmulikaw
פורסם

כדאי שתפנים שהוצאות הדלק הן לא ההוצאה המשמעותית ביותר ברכב - ואין ארוחות חינם.

אתה מבקש משהו שאין - אנחנו מנסים להתאים את מה שהכי קרוב, והכי קל למצוא.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אני מבין,

נכון להיום הוצאת הדלק, היא (באופן כזה או אחר), הכי משמעותית ברכבי הנוכחי, לכן זה היה נראה לי משמעותי.

ברור לי שבקניית רכב לא אמין, עשויים עלויות הטיפול והאחזקה להעפיל על הוצאות הדלק.

אבל טיפול תקופתי, ובלאי, יש לכל רכב, ותחזוקה נכונה לרכב, מן הסתם, עשויה לחסוך בעלויות מיותרות ועוגמת נפש.

תודה רבה!

פורסם
תודה, משום מה אני לא מתלהב מהרכב הזה, אולי סטיגמה, אולי צריכת דלק גבוה.

אפשר בבקשה הצעות אחרות / נוספות?

צודק.יש אחת ,שנת 2008 לדוד שלי.צריכת הדלק בעיר עם מזגן היא אחד לשש.הרכב שמור ועם קילומטראז מועט.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
צודק.יש אחת ,שנת 2008 לדוד שלי.צריכת הדלק בעיר עם מזגן היא אחד לשש.הרכב שמור ועם קילומטראז מועט.

מטורף!

פורסם

הנתון שאתה מפריח פה נכון כמו העובדה שהסקודה ייטי שלי צורכת 25 ק"מ לליטר (נתון אמיתי ביום קריר נסיעה מהדלת של הבית לדלת של העבודה בהנחה שאין פקקים)

הנתון הנכון יותר עבודה מאזדה 5, נתון אותו אני מכיר מיותר מכמה בעלים ממוצעים של הדגם הזה מדבר על צריכה של כ-9 ק"מ לליטר בממוצע משולב.

לצורך העניין בא נניח שהמאזדה 5 נוסעת כ8.5 ק"מ לליטר בממוצע, ורכב חסכוני, נגיד פולקסווגן טוראן נוסע 12.75 ק"מ לליטר בבמוצע.

בנסועה של 17000 ק"מ בשנה ההפרש בצריכה יהיה כ-666 ליטר בשנה שהם בקירוב כ-4000 ש"ח בשנה שהם כ333 ש"ח בחודש.

הדגמים של הטוראן המוצעים בתקציב שלך רובם די טחונים וצופנים בחובם פונציאל לתקלות שתיקונים יעלם סכום של חמש ספרות או קרוב לכך. זאת מעבר לעובדה שטיפולים שוטפים, חלפים וביטוח יהיו יקרים בהרבה ויצמצמו מאוד את חסכון בדלק.

אגב הנתונים האופטימיים ביותר על צריכת הדלק של פולקסווגן טוראן מדברים על 12 ק"מ לליטר בערך...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...