Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יציבות ותנאים VS משכורת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חולגי זה פן. היחיד של "פנים" לא מובן לי מדוע נוסף ה"א" כמו בתעתיק המקובל של fun.

אני מבין מה מפריע לפות"ש. מסכים בהחלט שיש מקום לבחון שינוי. אבל אם פניו ללקיחת סיכון - צריך לתמחר אותו בעליה משמעותית בתגמול.

לא ברור לי במה עוסק פות"ש ומי המתחרה שמציע לו עבודה, עליו לחשוב לטווח ארוך. אם הוא מעריך שהמעבר יתגמל אותו בעתיד אם החברה הקטנה תגדל, או אם הניסיון שיצבור יסייע לו בקידום בעוד כמה שנים, ניחא. אבל, כאמור, הסיכון גדול, צריך שכר בהתאם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדיוק מה שאני עשיתי באותה הסיטואציה - עברתי.

פחות עניין אותי שהשכר עלה בכ-25 אחוז אלא יותר להתקדם ולאתגר את הראש במשהו חדש.

במקום גדול ויציב אתה סתם דגיגון בבריכה גדולה. במקום קטן יש יותר סיכוי לבלוט וזה התמריץ בעצם.

פורסם

זה לא כ״כ התחום שלי, לכן אני לא יודע מה המצב בשוק וכמה קל יהיה לך, לדוגמא, למצוא מקום עבודה חדש אם תצטרך. אם המצב בשוק קשה מהבחינה הזו, כנראה שעדיף להשאר במקום הנוכחי.

מצד שני, אתה רווק - וזה בדיוק הזמן לנסות דברים כאלה.

מכיוון שאתה בכל זאת מביע חשש בנוגע למקום החדש, אני מציע שתנסה לשבת עם עצמך ולנסח מה בדיוק מפריע לך במקום העבודה הנוכחי - למשל, אילו שינויים יגרמו לך לרצות להשאר. אחרי שתעשה את זה, גש למנהל שלך ונסה לראות אם יש אפשרות לעשות את השינויים האלה. אם בשום אופן לא והמצב נשאר על כנו במקום הנוכחי - הייתי שוקל בחיוב את המעבר.

פורסם
ספריאל - א זו, על שום מה ?

על שום שהיא בשביל אילו שלא יחשבו שמדובר חלילה במכשיר לייבוש שיער.

ובגלל כתיב מלא שאינו מנוקד.

על שום שאני מגלח את עור הפנים, לא את עור הפאנים.

במקרה זה אין קשר לכתיב חסר הניקוד.

ראה כאן.

אבל בואו נחזור לנושא השרשור.

פות"ש - אתה צריך לפרט קצת יותר במה דברים אמורים, מה השינוי המהותי באופי העבודה שכל כך מושך אותך. וגם האם אין אפשרות להתקדם בתוך חברות יותר מבוססות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל כך מבין אותך.

עברתי ממקום עבודה של 40 איש, למקום עבודה של 2 איש

עשר אחוז. מאיזה שכר? אם זה מעשר אלף שקל, אז אני מאמין שעוד אלפיה לא תעשה לך הרבה מזג האוויר בכיס.

אם זה 6-7 אלף שקל, כן, עשר אחוז יעשו לך הבדל.

אם אתה מחפש להיתמקצע. ואתה חושב שהמשרה הזאת תיתן לך את האופציה הזאת, אז לך על זה.

עם כל הכבוד להורים הרוסים שלנו, שעשו עבודה לא קטנה בכלל כשעלו לארץ.

אבל בגלל הקו מחשבה הסובייטי הזה. הם לא התקדמו הרבה עם השנים שהם כאן בארץ...

הייתי שומע את מה שהם אומרים, עושה חושבים בנושא, אבל בכל זאת עושה מה שאני חושב לנכון.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

טוב עדיין יש לי עוד זמן להחליט- אמור להביא תשובה עד סוף שבוע הבא.

אבל כרגע, אני נוטה לוותר. המשרה(כול הנלווה אליה) וסביבת העבודה לא ניראו לי. הדבר היחיד שהיה ניראה לי זה השכר, ואחר החישוב הוא לא מפתה מדי.

לא נורא, נמשיך לחפש הזדמנות טובה יותר(לא בהכרח כלכלית יותר לטווח הקצר)

תודה לעוזרים.

פורסם

אתם מדברים פה על עליה של 10%. אני הלכתי על ירידה של 33% כדי לברוח משחיקה ולא מתחרט.

אדם צריך X כסף כדי לחיות, X^2 לא יעשה לו יותר טוב מאשר הרגשה שתבוא מדברים שלא תלויים במכפיל של X.

משכנתא זה קל

פורסם

לקחת החלטה נכונה

בהצלחה החיפושים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, ברוח פינת הלשון - החלטה מקבלים. או פשוט מחליטים.

"לוקחים החלטה" - באמריקה או באנגליה, ובשפת המקום.

פות"ש - אני מתרשם כי החלטתך נכונה. גם לגבי המקום המוצע, במיוחד כאשר התנאים נראים לך פחות מפתים, וגם כיון שלא ויתרת עם האפשרות לשינוי בעתיד.

פורסם

פעם פעם פעם המורה לאינגליזית שלי הסביר כי המציאות משנה את השפה, בהתחלה זו שגיאה לבסוף היא הופכת לגיטימית.

כל היוצאים מן הכלל בשפה האינגליזית למשל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
.

"לוקחים החלטה" - באמריקה או באנגליה, ובשפת המקום.

.

באמריקה ובאנגליה עושים החלטה

You make the decision.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אפשר לעשות ואפשר לקחת. תלוי ביוזמה שלך.

עם זאת - יש לי בעיה. לא למדתי "ודייק" אלא בעברית בלבד.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
אתם מדברים פה על עליה של 10%. אני הלכתי על ירידה של 33% כדי לברוח משחיקה ולא מתחרט.

אדם צריך X כסף כדי לחיות, X^2 לא יעשה לו יותר טוב מאשר הרגשה שתבוא מדברים שלא תלויים במכפיל של X.

בדיוק .

שחיקה ושעמום זה מתכון להיתקעות .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...