Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יציבות ותנאים VS משכורת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

כרגע אני עובד בעבודה עם משכורת סבירה ותנאים סופר מצויינים(הרבה ימי חופש, מתנות לחגים, סבסוד חופשות) ובעיקר יציבות. העניין הוא שנמאס לי שאני כבר די שחוק מהעבודה,אין עליות שכר, והסיכויים להתקדם בחברה הוא לא גבוה במיוחד. זאת אומרת די תקוע.

הציעו לי משרה שונה(לא סגור בקשר לפוטנציאל שלה לקידום או עניין) עם משכורת גבוהה יותר בסביבות ה-20-25 אחוז גבוהה יותר, אבל במקום ממש קטן עם חוסר ודאות מוחלט לגביו.

אם הייתי שואל את ההורים שלי, רוסים מהדור הישן, הם היו אומרים לי חד משמעי להשאר איפה שאני.

מצד אחד אני מאוד מבין אותם, וסה"כ מאוד נוח לי בעבודה, אבל מצד שני, ממש נמאס לי לעשות את אותו דבר כול הזמן.

מה אתם הייתם עושים?

פורסם

בדוק מה באמת שווים התנאים הנוכחיים. קרוב לודאי יותר מאותם 20% שתראה בתלוש השכר.

ימי חופש שוים כסף.

תנאי פנסיה שמעל המינימום החוקי שווים כסף.

תנאים נוספים - כמו קרן השתלמות, ביטוחים וכו' שוים כסף.

יציבות וביטחון תעסוקתי שוים הרבה מאד - ביכולת להתחייב לטווח ארוך.

להערכתי השינוי לא יציע לך שיפור כלכלי אמיתי. אולי שינוי בהרגשתך, אולי פלטפורמה כדי לדלג שוב בעתיד - אבל, מצד שני, נטילת סיכון שבעוד תקופה מסויימת המקום יצטמצם או ייסגו ותשאר בידיים ריקות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש מצב שאולי אתה יכול לצאת לשנת חל"ת ולבדוק את המשרה המדוברת ?

(לטעמי יש יותר מדיי סימני שאלה לגבי המשרה החדשה. חלק מהסיבות הן שזו...משרה חדשה. בנוסף - לא ציינת את הסיבות לחוסר הוודאות ה"וודאי". מה לא בסדר / ברור שם, שאתה בטוח שלא ברור לך ? לא ניתן להבהיר את זה בפגישה נוספת עם המעסיק ?)

alfa 156 2.5.

פורסם

כפי שציין Sperial התנאים שאתה מקבל שווים הרבה מאוד כסף ואולי אפילו יותר מהעלאת שכר שתקבל במקום החדש. אני ממליץ שתקבע פגישה עם הבוס שלך ותספר לו מה מפריע לך. לעזוב תמיד תספיק.

אגב, אם אתה עוזב תעזוב למקום שבאופן וודאי ישדרג אותך מבחינת שכר וניסיון. אל תמהר לעזוב למקום הראשון שאתה מוצא.

פורסם

אני לא יודע אבל המשפט

טוב ציפור אחת ביד מאשר שניים על העץ.

לא מרוצה? חפש מקום אחר אבל טוב בהרבה מהקיים.

והכנס לתוכה את כל תנאי העבודה , לא רק מה שנכנס בתלוש כדי להשוות.

בהצעה שאתה מתלבט איתה כעת , זה לא המצב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

טוב לאחר דין ודברים וחישוב אמיתי של כול התנאים שיש לי(פחות או יותר, כי אני לא החשבתי את ההפרשות לפנסיה) והתנאים במקום העבודה החדש, העלאת השכר האמיתית היא בסביבות ה-10 אחוז.

מצב כזה, די מצמצם את הדילמה במבחינה כלכלית( חבל שלא מבחינת השחיקה...)

פורסם

השיקול הכלכלי הוא די משני.

במקום השני תוכל להחשף לאתגרים חדשים וללמוד דברים חדשים, גם על עצמך.

אם אתה צעיר ורווק, זה הזמן להתנסות במגוון עבודות - גם אפילו רק כדי ללמוד מה תרצה לעשות כשתהיה גדול.

משכנתא זה קל

פורסם

הייתי במצב דומה עד לא מזמן. חד משמעית, להישאר במקום שאתה סובל בו, לא כדאי. זה לא עניין של כסף.

אם היית 5 שנים לפני פרישה, הייתי אומר לך תסחוב. אבל אתה צעיר, ולכן אני אומר לך - תעזוב!

בנוסף, אם אתה אומר שאתה משתעמם מבחינה מקצועית במקום הנוכחי, המשמעות היא שאתה פשוט נשחק מקצועית.

נניח שתחזיק שם עוד 10 שנים. ומה אז? אתה חייב כל הזמן להוסיף יכולות מקצועיות לסל הכלים שלך.

גם אם אתה חושב שבהזדמנות הנוכחית אין ממש, הייתי בוחן יותר לעומק. שוב, לא בגלל ה 10%.

בכל מקרה הייתי מחפש עבודה אחרת.

אין הרבה תקופות בחיים שבהם אדם יכול להרשות לעצמו ללכת אחרי הלב שלו. להיתקע במקום יציב בגלל התנאים תספיק עוד הרבה בחיים (שתהיה לך משכנתא, ילדים וכו').

התקופה שאחרי הצבא ועד הילדים היא כנראה התקופה שבה בנאדם באמת יכול להתנסות במה שמעניין אותו.

שורה תחתונה, אני הייתי הולך על זה, ואם לא על זה, אז על על משהו אחר.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

הבחור לא כתב שסובל בעבודה.

המונח היה שחיקה. יש הבדל.

וכסף כן משחק תפקיד - אין מה לעשות. בסוף הכל עניין של שילוב כדאיות עם מרכיב לא מבוטל של פאן כלכלי.

אם כך הם פני הדברים - הייתי ממתין להזדמנות יותר טובה מהאופציה המוצעת.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...