Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום הייתי אמור להתקעקע בפעם הראשונה בחיים - קעקוע לא גדול (כ-10-12 סנטימטר) מאחורי כתף שמאל. לצערי בצהריים התקשרה אליי המקעקעת ואמרה שכואב לה מאד הצוואר והיא מעדיפה לא לקעקע. קבענו במקום ליום רביעי הבא בערב, וכאן מתחילה הבעיה. שבוע וחצי לאחר מכן אני נוסע ל-10 ימים בקליפורניה (3 ימים של כנס, ועוד שבוע טיול). אני מאוד מודאג שהקעקוע לא יחלים לחלוטין עד הנסיעה, ועלול לגרום לי גם לסבול בטיסה (מעל 10 שעות רצוף זה לא צחוק אם הדבר הזה מתחיל לכאוב או לגרד, בעיקר בהתחשב באוויר היבש שיש במטוסים) וגם להחמיץ דברים בטיול (אני רוצה בין השאר לבקר ב"בוקס"ים של קרוספיט בקליפורניה, לעשות טיול טבע ביוסמיטי, ועוד דברים שלא ממש הולכים עם פצע שעדיין מחלים).

אם אני לא אעשה את הקעקוע ביום רביעי זה כבר לא יקרה עד תחילת השנה הבאה לפחות, כי אני עומד "לשרשר" כמה נסיעות בטווח זמן די קצר עד סוף השנה. המקעקעת אומרת שבעיקרון תוך 5 ימים עד שבוע הכל אמור להיות בסדר, אבל בכל מקום שאני קורא באינטרנט כתוב כ-14 יום לפחות.

אז מה אתם אומרים?

להתקעקע או לא להתקעקע, זאת השאלה?

פורסם

לא להתקעקע.

 

אני לא מבין בקעקועים, אבל פשוט נראה לי שחבל לסבול במהלך טיול מדבר כזה.

מה בוער לך להתקעקע?

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אני גם בעד לדחות את העניין עד אחרי שתחזור. לך תדע, אולי עד אז תרד מזה לגמרי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

  • אחראי פורום
פורסם

הייתי דוחה. מניסיון, גם בקעקוע עם פחות מילוי יש גירוי לא נעים ומאחר וזה הראשון שלך אז אתה לא

יודע איך הגוף שלך יגיב לזה בדיוק.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לדחות, ללא ספק.

אין לך מושג איך הגוף יגיב וזה זמן החלמה גבולי.

למי יש כוח לשים משחות במהלך טיול בחו"ל?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אישתי כבר שלושה שבועות במשטר משחות וקסמים עם קעקוע חדש. עדיין לא החלים. גירודים, נפיחויות, קילופים... ומה אם תצטרך תיקונים? עזוב, מה דחוף? סע בראש שקט.

 

Sent from my X9006 using Tapatalk

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

×
×
  • תוכן חדש...