Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברה ששולחת חלקים Amayama

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה חישבת 300 ש"ח תוספת?

מס על מוצרי חילוף לרכב הוא 47%, כמובן שאם מדובר על חברת שליחויות צפה למס תקיעה ועוד כל מיני דברים מסביב.

כמה עולות התושבות בארץ?

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

איפה אתה רואה את זה? אני אישית לא רואה את האופציה הזו.

בגדול, אני כבר רשום שם ויש לי את הפרטים שלי והכתובת אני פשוט מתבלט אם זה שווה כדי שאני לא אצטרך לשלם הרבה כסף מזומן כדי לשחרר אותם.

קראתי שתושבות מנוע זה לא חלקים בטיחותיים(כאילו דה?) מבחינת התחבורה פה והם לא אמורים להיתקע במכס באופן כללי.

עריכה:

שיט, לחצתי באתר כנראה על הזמנה ועכשיו כתוב לי שזה בתהליך והם כנראה בודקים את זה ואז שולחים לי הצעת מחיר.

לא שילמתי כי לא הייתה אפשרות עדיין. מקווה שלא עשיתי טעות.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

זה אומר שאין דרך חזרה עכשיו או שכן ? לא שזה כזה נורא, פשוט אם הייתה אופציה לסוג שילוח אחר אני מעדיף את זה גם אם איטי יותר.

תודה חברים וסליחה שאני משגע אתכם, אין לי נסיון בהזמנת חלקי חילוף לרכב מחול.

פורסם

רכשתי מהם כבר מספר פעמים, בעיקר חלקים שהיבואן בארץ לא מביא לרכב שלי. יש להם שרות מעולה והכל הגיע תמיד ארוז בצורה מיקצועית. המשלוחים הם באמצעות ems. לא יצא לי אף פעם לשלם מכס, תמיד קיבלצי הודעה על שיחרור מהמכס תמורת תשחום של 35 שקל.

בקימור אתר מאוד מומלץ.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

לדעתי ענין המיסים (החוסר/הפחתה שלהם), גם לחלפי רכב, רלוונטי כאשר מדובר ברכישה כוללת מתחת ל-75$.

ברגע שעוברים את הרף, מדובר על 48.1% בעקרון למעט מוצרים מסויימים, כמפורט בעמוד הזה.

יתכן ופשוט התמזל מזלו.

בכל אופן, לא אמורה להיות בעיה ביבוא של תושבות, מאחר והן נמצאות תחת קטגוריית "שחרור מהיר".

פורסם

תשמע, אני מעוניין להזמין את שתיהן ביחד. זאת אומרת, כולל משלוח סומן לי כ110 דולר, כולל משלוח.

כרגע אני מחכה להצעה שלהם לאחר שהתקבלה הבקשה אבל זה בגדול המחיר.

בשקלים זה יוצא 4XX שקל.

השאלה, מה קורה במצב כזה? האם כדאי לי להזמין באמת את שתיהם ביחד או כל אחת בנפרד? (שתגיע האחת , נזמין את השנייה).

פורסם

פריטי EMS עוברים שחרור ידני מהמכס ע"י דואר ישראל, מה שאומר סיכוי גבוה יותר שידרשו ממך לשלם מיסים.

מצד שני - אין עמלות שקר נוספות למעט ה 35 שקל עמלת שחרור.

אם מחיר משלוח תושבת אחת הוא כחצי ממשלוח של 2 (נניח 25$ לשתיים ו 15$ לאחת) אז הייתי מזמין אחת ואת השניה רק כעבור לפחות שבוע.

• תוכן חדש...