Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גטס 08 מערכת לא עובדת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע שכחתי את האור דלוק , ונגמר המצבר , הנעתי נסעתי אבל המערכת הפסיקה לעבוד. בדקתי את הפיוזים מצד שמאל. איפה שכתוב אודיו. 15A ניראה לי. הוא ניראה תקין.

בדקתי פיוז במאחרוה של המערכת. ניראה תקין (אין לי רב מודד. יהיה אחרי השבת.) איפה ומה ולחפש?

פורסם

זו רק המערכת או שיש דברים נוספים שלא עובדים ? מה קורה לרכב כאשר אתה מדליק אורות או מזגן,מגיב תקין או שיש ירידות סל"ד ?

אם זו רק המערכת וכל השאר מתפקד תקין,יש לבדוק את כל הנתיכים ואם תקין אין לשלול בעיה בחיבורים /בכל דבר אחר שקשור נקודתית למערכת.

אם יש התנהגויות נוספות בעייתיות (ירידת סל"ד כאילו שהמנוע קרוב לכיבוי בהפעלת צרכני זרם )אז צריך לבדוק את מערכת החשמל ביסודיות (מתח טעינה מצבר ואלטרנטור).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הכל עובד , למעטנורת האור נסיעה , הירוקה... אולי יש עוד דברים שלא עובדים בתצוגה אבל אני לא יודע מה אמור להידלק בהנעה :-(

• תוכן חדש...