Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד טורים לפיאט אונו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, האם הדבר אפשרי? למה צריך לחבר את החיישן ואיך כל הדבר בעצם עובד?

שנית, כמה שעון פשוט אמור לעלות? ראיתי לא מזמן שמדובר על סכום של בערך 120 ש"ח? הדבר נכון?

ויש פה מישהו שכבר עשה את זה בפיאט אונו ואולי יכול לעזור לי? (בפרטי כמובן :) )

תודה מראש

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

תודה על העזרה.

במידה ואני יציג כמה תמונות מהמנוע, תוכלו לעזור לי לזהות את החלק?

אופל קורסה 2003

פורסם

לפי שאני אטריח אתכם במציאת החלק המדובר :)

רציתי לשאול אם ישנן המלצות כלשהן על מקומום זולים במרכז (חיפשתי בפיט-סטופ ובמילניום) שאולי יש בהם מד טורים במחיר דומה למה שיש בצפון (120 ש"ח).

אם זה נוגד את חוקי הפורום אז אבקש אם אפשר תגובות לפרטי.

תודה מראש לעוזרים :)

אופל קורסה 2003

פורסם

בבקשה אם אפשר הפניה לחנויות זולות :)

אני סטודנט ואין לי גרוש...

אני מאד מאד אודה למי שיעזור לי

תודה מראש

רום

אופל קורסה 2003

פורסם
לפי שאני אטריח אתכם במציאת החלק המדובר :)

רציתי לשאול אם ישנן המלצות כלשהן על מקומום זולים במרכז (חיפשתי בפיט-סטופ ובמילניום) שאולי יש בהם מד טורים במחיר דומה למה שיש בצפון (120 ש"ח).

אם זה נוגד את חוקי הפורום אז אבקש אם אפשר תגובות לפרטי.

תודה מראש לעוזרים :)

איפה מצאת ב120 ? של איזה חברה? יש לייט שיפט? מה הגודל?

וואלה אני דרך מועדון PSI ודרך נתי הגדול ..יכול להביא את זה ב280 שח שזה אחרי הנחת מועדון?..

שלח לי בבקשה בפרטי פרטים לעומק מאיפה מצאת 120 שח וכל מה שאתה יכול לומר.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

חברה אני רואה שיש פו ביקוש רב למד טורים ,ואני אישית קיבלתי הצעת מחיר של 120 ש"ח לשעון פשוט אז אני אבדוק זאת שוב ביום שישי ואולי נארגן קניה של כמה ביחד ונצליח להוציא את זה במחיר נמוך עוד יותר , אז ביום שישי צפו לתרד חדש בנושא.

פורסם
בבקשה אם אפשר הפניה לחנויות זולות :)

אני סטודנט ואין לי גרוש...

אני מאד מאד אודה למי שיעזור לי

תודה מראש

רום

רונן ,אם אתה סטודנט ותפרן ואין לך גרוש על ה*** , בשביל מה אתה צריך שעון טורים? האם זה מה שישפר לך את חשבון הבנק, למי אתה מודה ? למי שיעזור לך, ויתרום לך כמה גרושים...?

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

קודם כל, שני רום, לא רונן...

שנית, כרגע אין לי מד מהירות ואני לא מתכוון לתקנו בקרוב כי המחיר הוא 200 ש"ח. התכוונתי במקומו לשים מד טורים, מה שרציתי לעשות כבר הרבה מאד זמן.

וחות מזה, כמו שtkamin אמר, לפעמים עושים מה שה"לב רוצה" ולא מה שהכיס יכול...אבל לפחות אפשר לעשות לכיס הנחה

אופל קורסה 2003

פורסם
קודם כל, שני רום, לא רונן...

שנית, כרגע אין לי מד מהירות ואני לא מתכוון לתקנו בקרוב כי המחיר הוא 200 ש"ח. התכוונתי במקומו לשים מד טורים, מה שרציתי לעשות כבר הרבה מאד זמן.

וחות מזה, כמו שtkamin אמר, לפעמים עושים מה שה"לב רוצה" ולא מה שהכיס יכול...אבל לפחות אפשר לעשות לכיס הנחה

לרום שלום רב !

מד טורים לא יכול לבוא במקום מד מהירות!

כנס לחוג לכלכלה באוניברסיטה, ותלמד שם שדוח אחד על מהירות גבוהה, ערכו גבוה יותר ,

מכפול ממחירו של מד מהירות... !והמבין יבין!

כשתגדל יותר ותסיים את האוניברסיטה, ותכנס בעזרת השם , לאוניברסיטה של החיים,

תגלה בפקולטה, שערכו של החיים שווים יותר, ממה"שהלב רוצה" !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

סליחה על הטעות רום...

כאן אני חייב להסכים עם צביקה - לא ידעתי שזה המצב... ברור שעדיף לך לתקן את מד המהירות - גם בשביל דוחות וגם בשביל עצמך... המד טורים אינו יותר מצעצוע נחמד ברכב מסוג זה... ממש לא קריטי כמו מד המהירות...

...Carpe Diem

פורסם
חברה אני רואה שיש פו ביקוש רב למד טורים ,ואני אישית קיבלתי הצעת מחיר של 120 ש"ח לשעון פשוט אז אני אבדוק זאת שוב ביום שישי ואולי נארגן קניה של כמה ביחד ונצליח להוציא את זה במחיר נמוך עוד יותר , אז ביום שישי צפו לתרד חדש בנושא.
אשמח לשמוע התפתחות חיובית בנושא.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לגבי מהירותי, אני מכיר את האוטו טוב מספיק בכדי לדעת אם אני נוסע 90 או 120 כנ"ל בעיר. שני עד 35 שלישי עד 60 רביעי עד 85 ...

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...