Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש רכב למשפחה של 6 נפשות שעושה הרבה נסיעות ארוכות בהרכב מלא מה שמצריך מקום אחסון סביר (יותר משל המיניואנים הקיימים כמו הסיטרואן גרנד פיקסו C4) מצד שני זה רכב שצריך לשמש גם ביום יום לנסיעות לעבודה (~50 ק"מ ביום) אז הוא גם צריך להיות חסכוני (יחסית) בדלק.

האם אין לי ברירה אלא לקפוץ לסדר גודל של הקיה קרניוול והשברולט טראוורס ? אין שום מיניואן עם מקום אחסון נורמלי ?

בכוונה לא רשמתי טווח מחירים ו/או שנים כי קיימת גמישות

פורסם (נערך)

מה שמנית בהתחלה אלו מיקרו ואן. רק בארץ קוראים לזה מיני. ברור שאין שם מקום למטען . אולי סיטרואן ג'אמפי? או איזה אמריקאית צמאה (וואיג'ר)?

בקיצור משהו שאורכו גדול מ 4.7 מטר.

אז אכן אין ברירה...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אם התקציב גמיש ואינו מוגבל: וולוו XC90.

לגרסה החסכונית - T8 היברידי.

לגרסה עם תא מטען גדול יותר - T6.

היא עדיפה על הסיטרואן ג׳אמפי.

מבחן פה:

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2605/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%95%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%95-XC90-%D7%94%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%93T8----%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני מבין את הציניות בעניין התקציב, אבל לא בטוח שזאת הבחירה הנכון ל 6-7 נוסעים על בסיס קבוע גם אם הוא עולה מעל חצי מליון שקל ויש לו את מספר המושבים.

לעניין, הבעיה העיקרית לדעתי בנסיעה קבוע של כמות כזאת של נוסעים היא כניסה ויצא מהרכב.

רוב הרכבים בעלי 7 מקומות לא באמת נוח להיכנס למושב האחרון על בסיס קבוע.

לכן במקרה כזה אני היתי הולך על דגמים שבין שני המושבים של השורה השניה עוברים לשורה השלישית מבלי לקפל כיסא ובלי לטפס.

כדוגמא טויוטה סנייה, קרייזר טוואן קאנטרי, רודיוס וכו', אולי גם הקרניבל כך.

פורסם (נערך)

אם הוולוו קורצת ומתאימה מבחינת נפח הטענה אז ניתן (לא ממליץ) לקנות יד2. המחיר שלהן מתרסק בחדות. אבל לדעתי הג'אמפי הקצרה שימושית מהוולוו עם דלת הזזה רחבה, שפע נפח הטענה,מנוע דיזל דיי חסכוני (יותר מכל קרניבל,סיינה או וואן בנזין אמריקאית ).

אולי גגון יפתור לך משהו בקטנות יותר ? מה אופי המטען אם מותר לשאול ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

קודם כל תודה על התגובות הרציניות. ועכשיו עוד קצת פרטים כדי למקד קצת את השאלה שלי.

הכוונה בתקציב גמיש לא הייתה לכיוון החצי מיליון, אלא לכיוון ה 150-170 אלף.

אני מחפש רכב שיחזיק 7-8 שנים.

חשבתי גם על גגון, המטען יהיה תיקים ועגלות מסוגים שונים (טיולון ו/או עגלת תינוק).

ואני מאמין שאני אגיע לקילומטרז של 30,000 בשנה, אז יש גם שיקול של תחזוקה זולה ותצרוכת דלק נמוכה.

פורסם

אז שקול דאצ'יה לודג'י דיזל, עם גגון לחיזוק לימים עמוסים. אם אין לך בעיה עם גיר ידני.

שווה לבדוק גם את הרודיוס. גם דיזל, וענק.

פורסם

אולי פאג'רו ארוך או טויוטה פראדו ארוך עם מנוע דיזל משומש כמובן.

אם מדובר על חדש בלבד. אז כן, אין אופציות מרווחות כמו הקרניבל במחיר נמוך יותר.

היות ומדובר על 6 נוסעים אז ניתן לקפל את המושב השביעי ברכבים קטנים יותר (כמו אאוטלנדר שהוא מהמרווחים מבין רכבי ה 7 מושבים שבתקציב), הוספת גגון לטיולים ונשארת בתקציב שהוא נמוך משמעותית מהקרניבל / טראוורס

דע שניתן להשיג את השברולט כיד ראשונה מליסינג 0 קילומטר בקצת פחות מ-200000 שקל.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

הג'אמפי 2016 קצר אוטומט דיזל 163 כ"ס ב ₪187K

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=26602&Year=2016

עכשיו זה קצת מעל התקציב. אבל אם תחפש אחת משומשת אז תכנס לתקציב.

לא הייתי הולך לכיוון של רכבי שטח כמו פאג'רו וכו.

עלויות התחזוקה שלהם ,הביטוח, כולל צריחת סולר (לא טעות כתיב) משמעותית גבוהים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אוקי, אחרי התשובות שלכם אני מתחיל להתמקד

עשיתי היום 2 נסיעות מבחן (אאוטלנדר וגרנד פיקסו) כרגע ההתלבטות היא בין הרכבים הבאים:

אאוטלנדר 7 מקומות

גרנד פיקסו

פיאט 500L living

הג'אמפי נראית לי מסחרית מדי , המיצובישי גרנדיס והפורד SMAX לא מצאתי משהוא נורמלי ביד 2 (נורמלי מבחינתי)

אשמח לעזרה בהחלטה ביניהן, ועוד שאלה אם יש טעם לחכות לאוטלנדר PHEV ?

פורסם (נערך)

לחכות ? קיים כבר כיום. לחכות שיקרעו אותך במחיר ?

החסכון בדלק לא שווה את תוספת המחיר לדגם הזה. נכון להיום זה הדגם הכי יקר והכי מאובזר של אוטלנדר.

עד היום ראיתי רק אחת כזו בארץ .במחיר שלה יקנו יחידות בודדות בשנה.

לעניינו : מה המסקנות שלך מנסיעת המבחן ? למי התחברת יותר ? מה לא אהבת ? (יש לי דיעה אבל אני לא רוצה להשפיע מראש)

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בעיקרון הסיטרואן גרנד פיקאסו הייתה יותר נוחה לנסיעה ויותר 'משפחתית'

במיצובישי ההרגשה היא שרוב הכסף הולך לטובת היותו 'רכב שטח' ולא לטובת תא נוסעים של 7 מושבים ומשפחה

פורסם

אם זה לא 4*4, זה לא ממש רכב שטח, אלא רק מראה של רכב שטח, ואתה לא מציין שאתה מעוניין במראה הזה.

ואם סיטרואן יותר נוח לך, אז מה השאלה?

רק אל תשכח לדווח לנו אם המגבים והפנסים מתחילים לעבוד מעצמם באמצע הלילה...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?614617-C4-התחילה-להפעיל-מגבים-בלי-נהג-בפנים-כותרת-נערכה

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם (נערך)

התחייסת לעיצוב פנים.פחות לאיכות נסיעה.

כמובן שעיצוב הפנים בפיקאסו הוא שונה ושימושי . תאי אחסון חכמים וכו. גם משלמים על זה.אבל יש גם נושא המיזוג לשורה שנייה, נושא תריסי הצללה בחלונות , מרחב ראייה לנהג,שילוב גיר מנוע ועוד.

הטענה הרווחת נגד האוטלנדר היא התנדנדות יתר בסיבובים. מתלים רכים מדי שגורמים למחלת ים. וסידור מושבים בעייתי בשורה שנייה.

מכיוון שלא. הרגשת את זה אל תפסול את האוטלנדר. תבדוק את ה 500 ותגיד מה חשבת.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...