Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה500 נחמדה (כמובן צפופה מאוד מאחור) אבל עם גיר רובוטי חד מצמדי - לא משהו.

לאוטלנדר גם לא 4*4 יש יכולת שבילים נחמדה מאוד הגענו איתה למקומות ללא מעבר לרכבים פרטים כן כולל ליסינג.

פורסם

ממליץ מאוד על הטויוטה סיאנה, 8 מקומות מרווחים מאוד ובגאז גדול יחסית.

לעניין צריכת הדלק - להתקין מערכת גז

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

פורסם
אוקי, אחרי התשובות שלכם אני מתחיל להתמקד

עשיתי היום 2 נסיעות מבחן (אאוטלנדר וגרנד פיקסו) כרגע ההתלבטות היא בין הרכבים הבאים:

אאוטלנדר 7 מקומות

גרנד פיקסו

פיאט 500L living

הג'אמפי נראית לי מסחרית מדי , המיצובישי גרנדיס והפורד SMAX לא מצאתי משהוא נורמלי ביד 2 (נורמלי מבחינתי)

אשמח לעזרה בהחלטה ביניהן, ועוד שאלה אם יש טעם לחכות לאוטלנדר PHEV ?

האאוטלנדר PHEV לא מיוצר בגירסת 7 מקומות מהסיבה הפשוטה שהסוללה תופסת חלק גדול מתא המטען.

אם אתה מעוניין בשבעה מקומות חסכוני מאד, אתה מזמן לנסות את הפריוס פלוס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היי מצטער אם אני נכנס לדיון סגור , אבל בתקציב הזה ואולי גם פחות תוכל לשקול פורד גלאקסי שכן יש לו 7 מקומות נוחים למדי אפילו למבוגרים ובנוסף תא מטען לא רע בכלל אפילו ששני המקומות האחוריים בתפוסה או רק אחד מהם ואז אפילו יותר .

• תוכן חדש...