Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה הצ'בק 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מכרים שלי רוצים לרכוש את הרכב המדובר מחברת השכרה (אלבר). הוא עבר יותר מ-113 אלף ק"מ.

דגם מנוע CBZ ׁ(האם מדובר ב-tsi? לא כתוב על החברה מאחורה tsi, אם זה משנה). נפח 1.2. ברישיון כתוב seat ibiza st. הגיר אוטומטי. באינטרנט כתוב שהגיר בעל 7 הילוכים, האם מדובר ב-DSG?

רציתי לשמוע חוות דעת מאנשים איך הרכב, האם מומלץ, דברים שכדאי להיזהר ולבדוק? משיטוט בפורום לא הרבה משבחים את הגיר והמנוע לטובה. האם באמת הוא לא מספיק אמין?

כמו כן, אשמח לשמוע על הצעות לרכבים מומלצים לזוג הורים, רוב הנסיעות יהיו בין עירוני לעבודה ומדי פעם נסיעה של שעה-שעתיים למרכז ובחזרה. תקציב של עד 40 אלף, חצי ממנו מזומן וחצי מימון.

תודה רבה והמשך חגים שמחים לכולם!!!

פורסם (נערך)

גיר עם לא מעט תקלות במיוחד מצמדים,מנוע 1200 עם שרשרת תזמון בעייתית (שמרעישה ואם מזניחים ולא מחליפים והיא מתפרקת עלולה לגרום למותו של המנוע).

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?461150-%D7%94%D7%9C%D7%9A-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94-1-2TSI/page2

אבל .. ברכב,שעבר את ה 100,000 ק"מ,הייתי בודק כי ייתכן,שבוצעו הריקולים הנדרשים ואז תהיו עם מעט ראש שקט (אלבר סביר להניח תעניק לכם אחריות לשנה ואחריות על התיבה בכל מקרה היא עד 2017 (תלוי באיזה חודש הרכב עלה על הכביש) כך שהחשוב ביותר הוא לבדוק,האם הוחלפה שרשרת התזמון.

רכב,שלא תוקנו בו הריקולים הללו עלול להתגלות בהמשך כלימון חמוץ במיוחד.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האם אכן מדובר על מנוע TSI וגיר DSG? כי עליהם שמעתי תגובות לא מעודדות על רכבים מהקבוצה הזו, כולל סיאט.

הסוחר אמר שאין לו היסטוריית טיפולים אבל כמובן הרכב ייבדק לפני הרכישה, אם אכן תתבצע כזו.

פורסם

בוודאי שיש היסטורית טיפולים. זה חשוב שתבדוק ולא תסמוך על בדיקה, כי אם פוספס טיפול אתה יכול לשכוח מאחריות יצרן.

פורסם

לדעתי בלי קשר לבעיות של השנתון הזה והשילוב מנוע גיר, זה קילומטרז' גבוה. יש חלופות הרבה יותר טובות ואני בטוח שגם אם ננעלתם על איביזה - יש איביזות עם ק"מ נמוך יותר.

• תוכן חדש...