Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום הנכבדים.

היות שנוכחתי שיש בפורום אנשים עם נסיון וידע, ארצה להפנות אליכם שאלה נוספת:

אני נתקל בהרבה מודעות שבהן מוסתר מספר הרכב - מה שגורם לי להסיק עוד טרם התקשרתי שמדובר בנוכל/ת.

בחלק מהמקרים נתקלתי באנשים תמימים לכאורה שעשו זאת בעקבות עצה שקיבלו.

השאלה היא: מה הטעם/צורך בהסתרת המספר וכיצד זה יכול להועיל למוכר (מלבד כך שאין לי אפשרות להציץ במאגר הרכבים הגנובים של המשטרה, שבין כה לא עוזר הרבה ואני לא משתמש בו) ?

עריכה אחרונה על ידי timtim87
פורסם

כנראה שמטרתם למנוע מנוכלים לפרסם רכב עם התמונות של רכבם או שיזייפו לוחית רישוי לאחת כמו שלהם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

שטויות!! גם אני כשפרסמתי את הרכב שלי הסתרתי את המספר ,אתה קונה את הרכב ,מה זה משנה לך מה המספר? למה המספר שלי , שהוא עדיין ברשותי צריך להיות גלוי לכל באינטרנט?

פורסם
כנראה שמטרתם למנוע מנוכלים לפרסם רכב עם התמונות של רכבם או שיזייפו לוחית רישוי לאחת כמו שלהם.

אם נוכל ירצה לזייף מספר הוא יצא לרחוב ויעתיק מספר לא באמת צריך לחפש באינטרנט.

שטויות!! גם אני כשפרסמתי את הרכב שלי הסתרתי את המספר ,אתה קונה את הרכב ,מה זה משנה לך מה המספר? למה המספר שלי , שהוא עדיין ברשותי צריך להיות גלוי לכל באינטרנט?

כשאתה נוסע עם הרכב הוא גם מוסתר?

כשאני קונה את הרכב מאוד משנה לי מה המספר, צריך לבצע בדיקת משכון/שעבוד.

לדעתי הסיבה היחידה להסתיר מספר זה רק במקרה של רכב מיוחד עם חשש אמיתי לגניבה ולא סתם רכב פשוט.

אם מישהו ירצה לגנוב קורלוה/3/פוקוס/אוקטביה שפשוט יצא לרחוב ויבחר.

אם מדובר על BRZ מיוחדת אז הוא יתחיל לחפש ואז צריך באמת להימנע מלפרסם את המספר שלא יגלה פרטים נוספים.

פורסם

אני מסכים מאד עם המגיב האחרון. גם אני מכרתי פעם ולא הרגשתי צורך להסתיר את המספר.

בכל מקרה, אני לא נותן הזדמנויות למודעות כאלה.

רציתי רק לדעת אם אני רציונלי בהתנהגות זו. שמח לדעת שיש אחרים שחושבים כמוני.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אני מסכים מאד עם המגיב האחרון. גם אני מכרתי פעם ולא הרגשתי צורך להסתיר את המספר.

בכל מקרה, אני לא נותן הזדמנויות למודעות כאלה.

רציתי רק לדעת אם אני רציונלי בהתנהגות זו. שמח לדעת שיש אחרים שחושבים כמוני.

מכרתי בשעה טובה את האוטו האחרון שלי בשעה טובה עם מודעה כשהמספר מוסתר ! בלי בעיה בכלל , ותשובה לאלירן :בדיקת שיעבוד/משכון אתה עושה רק כשראית את האוטו ורגע לפני העברת הבעלות ולפני העברת התשלום עד לאז אתה בוודאי רואה את האוטו

פורסם

למה לבזבז מחיר של בדיקת הרכב במכון ורק אח"כ לבדוק אם הוא משועבד / מעוקל.

לא עדיף קודם?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

במציאות של היום יש אנשים בעלי גישה שבעזרת מספר יכולים להשיג פרטים, אני לא מוצא סיבה אחרת מלבד שעמום לבדוק שעבוד על רכב שאפילו לא דיברת עם בעליו, תתקשר ותבקש את המספר, תאמין לי שאם הוא טרח והסתיר הוא יעדיף שאחד ידע מאשר שיהיה גלוי לכל

פורסם

תסביר לי קודם אתה? אתה רואה רכב במודעה ,עוד לא ראית אותו פיזית ,רק בתמונה ,עוד לא הלכת לראות לראות את הרכב ,עוד לא התקשרת לבעלים...מה זה יעזור לך המספר? בדיוק כמו שאליאור כתב ,רק אדם משועמם ילך לבדוק שיעבוד כשעוד לא ראה את הרכב...

פורסם

אם מישהו מוכר סיריון אין ממש טעם להסתיר,אבל אם מדובר ברכבה ספורט או אספנות כדאי להסתיר כדאי למנוע איתור מקום מגורים בשביל למנוע גניבה,זה לא יעזור אם מישהן באמת ירצה,אבל לפחות יקשה יותר.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני נתקל בהרבה מודעות שבהן מוסתר מספר הרכב - מה שגורם לי להסיק עוד טרם התקשרתי שמדובר בנוכל/ת.

הסקת המסקנות שלך שגויה מאוד.

מעולם לא פירסמתי רכב למכירה כשהמספר גלוי. למה? ככה. לא רוצה שהמספר שלי יהיה גלוי לכל העולם באינטרנט.

זה מעולם לא הפריע לאף קונה. חוץ ממך כמובן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני אישית לא מתקשר אפילו, למודעה עם מספר מכוסה.

די לפרנואידיות. מה אתם מחביאים שם בדיוק? (יוצא מן הכלל רכבים משופרים/לא חוקיים או נדירים מחשש זיהוי/גניבה)

והיום אפשר לבדוק שיעבוד באינטרנט בעלות מגוכחת. ולחסוך נסיעה ובדיקה במכון רק כדי לגלות שהרכב משועבד.

• תוכן חדש...