Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה מדהים. תוכל בבקשה לתת תקציר של כמה משפטים על המוטוריקה באי מבחינת יחס הרשויות' date=' אכיפה ותרבות נהיגה?[/quote']

בכיף,

מבחינת מוטוריקה הגישה פה חיובית בסך הכל, ישנם מועדונים מסודרים כמו למשל מועדון הקלאסיות שמארגן אירועים מסודרים כולל 2-3 תצוגות שנתיות במקומות שונים בהונג קונג.

יש גם כמה מועדונים שמוקדשים לרכבים ספורטיביים כולל מועדון אחד שמוקדש רק לרכבי על וצפונה.

חלק מהמועדונים גם מקבלים תמיכה ושיתוף פעולה מצד יבואני הרכב השונים, כמו למשל אותו מועדון של רכבי על שכמעט בכל אירוע שלו יש גם נוכחות של רכבי הדגמה של יבואני רכבי על או במקרה אחר שיתוף פעולה של יבואנית מקלארן שמעמידה 2 רכבי הדגמה לטובת המועדון בו אני חבר (בהזדמנות נוספת ארגנתי למועדון שיתוף פעולה עם יבואנית פרארי שהעמידה לרשותנו את ה-488 למשך כמעט 4 שעות של נסיעות מבחן).

בין המועדונים יש ברוב המקרים יחסי חברות וסולידריות שיוצרת אוירה טובה- לכל מועדון יש את מקום המפגש שלו ואין מצב שמועדון אחר פתאום "ישתלט" או יפריע, תמיד יש תיאום ולא פעם יש גם הזמנות להשתתף באירועים של מועדונים אחרים.

זה לא אומר שאין אכיפה משטרתית, זו בהחלט קיימת, אבל אין תחושת רדיפה מצד המשטרה והרשויות.

המשטרה פה כמעט ולא מתעסקת בענייני שיפורים וכו' וכל עוד תתנהל מולם בצורה מכובדת המקסימום שתקבל זה איזה דו"ח על מהירות.

יחד עם זאת, אחת לתקופה יש מבצע משטרתי שבו מדי פעם מורידים רכבים מהכביש אם תפסו נהג משתולל או מכונית שמשופרת בהגזמה.

מבחינת תרבות נהיגה המצב פה די טוב, ידית האיתות פופולרית יותר מאשר בישראל וההתייחסות לפס הפרדה רצוף שקולה לזו שמקבלת חומת הפרדה מבטון.

החריגים הם לרוב נהגי המוניות ונהגי המיניבוסים שלעתים קצת פחות מתורבתים אבל גם זה ברמה סבירה בסך הכל.

הדבר המרכזי שכן הייתי שמח שישתפר זה איכות הסלילה של הכבישים, המון כבישים מצולקים עם פתחי ביוב גבוהים שבקלות שולחים את הרכב לריחוף קליל, לא מעט כבישים שנבנו מיציקות בטון וכו'.

יחד עם זאת אציין שלמרות בעיות הסלילה שציינתי לזכות הרשויות אציין שבמקומות בעייתיים לרוב תמצאו איכות סלילה שלא תבייש מסלול מירוצים, למשל בכביש עם ירידה בזווית גבוהה שבסופה עיקול חד- ברוב המקרים קטע כביש כזה יסלל באיכות גבוהה עם אספלט עם אחוז גבוה מאוד של גומי וזכוכית (קל לזהות- אספלט שחור וממש מנצנץ מהשימוש המוגבר בזכוכית).

השימוש באספלט הזה מעולה בתנאים יבשים ובמיוחד בתנאים רטובים הודות לאחיזה המאוד גבוהה שנוצרת.

דילגת חופשי על סככות אמריקאיות, אני מבין?:wink:

העדפתי את היאכטות שבמרינה על פני הספינות עם גלגלים שחנו בסככות האמריקאיות....

;)

ניקו,

עוד תמונות של ה-190?...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יופי של תמונות, תודה עידן.

המרצדס היא גם הפיבוריטית שלי. הזכירה לי את ה-DTM שצילמתי בזאלצבורגרינג לפני שנתיים:

15070722528_85c0eaa55c_b.jpg

פורסם

תודה אלעד על התמונות,

בהחלט מרשים.

לא מזמן נמכרה במכירה פומבית 190 כזו במחיר ששבר את ההערכות המוקדמות של כ-280K לישט. היא הייתה עם מיילג' נמוך מאוד אמנם, ייתכן וזו הייתה אותה המכונית שבתצוגה, איני יכול לומר בוודאות.

ללא ספק זה מראה על טרנד מסוים שבו המכוניות המצוינות של שנות ה-80 וה-90 עם קמ נמוך מאוד הן ברמת נחשקות גבוהה בשוק.

נהניתי לראות את ה-F1 של מקלארן בעלת ההגה המרכזי.

שמתי לב שמכוניות רבות עם רישוי בריטי (או שזה רישוי HK והוא רק נראה לי דומה?) אשמח עם תוכל להרחיב. האם המכוניות עושות את חייהן בהונג-קונג או מבלות הרבה על אוניות בשינוע מHK לאירופה/צפון אמריקה/דרום אמריקה בעקבות בעליהן

תודה

גדי

פורסם

תודה שוב עידן!

יוחאי גם לך :)

היא מדהימה פשוט. משהו בה כל כך נכון עבור העיניים שלי אין לי הסבר לזה, וזה מבלי שמדברים על התוכן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הפגאני והקוברה. :shock2:

כשהייתי בהונג קונג שמתי לב שיש ה-מ-ו-ן רכבים משופרים. יותר מבכל מקום אחר שראיתי.

לכל רכב שני יש במינימום איזה ספויילר/אגזוז לחץ קטן.

מצטער שלא חשבתי בכלל ללכת לאיזו תערוכה..

פורסם

שמתי לב שמכוניות רבות עם רישוי בריטי (או שזה רישוי HK והוא רק נראה לי דומה?) אשמח עם תוכל להרחיב. האם המכוניות עושות את חייהן בהונג-קונג או מבלות הרבה על אוניות בשינוע מHK לאירופה/צפון אמריקה/דרום אמריקה בעקבות בעליהן

תודה

גדי

כל הרכבים בתערוכה הינם הונג קונגים ועם לוחיות רישוי מקומיות.

בלי קשר, יש לא מעט ייבוא פרטי של רכבים מאנגליה וכן ייצוא של רכבים בעקבות בעליהם שעוזבים את הונג קונג.

גם הרכב שלי יובא מאנגליה.

לגבי הרכבים- אכן יש בהונג קונג כמות לא מבוטלת של מכוניות נדירות, יש פה לא מעט אספנים רציניים של רכבים עם אוספים בשווי של מעל 5 מליון דולר אמריקאי.

בגזרת רכבי העל הונג קונג אכן נחשבת למדינה עם הכמות הגבוהה ביותר ביחס לשטח גאוגרפי, או אם לכמת את זה:

מעל 20 דגמי לה פרארי.

300 דגמי 458 שנמכרו טרם הגעת רכב התצוגה לסוכנות.

מעל 30 דגמי פגאני.

4 גומפרט אפולו.

4 קונינסנג אגרה.

וזה עוד לפני שדיברנו על עוד המון רכבי על שיש פה במדינה ששטחה פחות או יותר כשטח גוש דן....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...