Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דייהו לאנוס , 99 , אוט' !

היום סתם בשביל ההנאה , התחלתי נסיעה בראשון , משיכה קלה של הטורים (לפי שמיעה) , שני , שלישי והלאה.

אך שמתי לב , ששעון הטורים נשאר על 0 , חוץ מפעם אחת שמשכתי בשני (לדעתי זה כבר היה באיזה 4) , והמחוג קפץ ל 1 .

שאני נוסע רגיל על D הטורים דיי בסדר , לפעמים שאני עומד יש קפיצות של המחוג ... !

אז כנראה שהשעון טורים מקולקל , מה אפשר לעשות בנידון ומאיפה זה אמור לנבוע (האמת , לא ממש מפריע)

או שפשוט האוטו שלי זה נס טבע , נסיעה על 70 ללא סיבובי מנוע :-)

פורסם

ירחמיאל, האין במצב כזה תשתנה התנהגות המנוע באופן ניכר?

הרי חיישן הסל"ד הוא חיישן משמעותי במע' ההזרקה וניהול המנוע, ובמקרה שהוא תקול, תהיה בעיה בתפקוד המנוע.

כך אני חושב - האם תוכלו לתקן ולהסביר?

תודה,

יום טוב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

יש אפשרות לבדוק טורים עם מודד חיצוני ולא עם השעון שקיים בלוח שעונים? אם כן איך זה נעשה? אם אפשר ללא פירוק הלוח ברכב

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בדיוק כמו שבודקים את זה במכוני בדיקת רכב.

מתחברים למפלג, ולפי תדירות ההצתה יודעים מה הטורים.

החיבור נעשה מתחת למכסה המנוע, ולא דרך לוח המחוונים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...