Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן מקסימה - מבחן דרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשפחתית הגדולה (מאוד) של ניסאן הגיעה לישראל.

ממש כמו המתחרות שלה בשוק הבית האמריקני השברולט אימפלה וטויוטה קאמרי היא מציעה המון מטראז' חיצוני ואבזור נדיב בסעיפי הנוחות והפינוק.

גם היא מונעת על ידי מנוע V6 שמעביר 300 סוסים לגלגלים הקדמיים.

חן פרחי התחפש לרוכש פוטנציאלי ויצא ליומיים בחברתה,

את הרשמים שלו ממנה תוכלו לקרוא כאן

20160912_165038.jpg20160912_173841.jpg20160912_173856.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לא הצלחתי למצוא,הרכב הנעה קידמית או אחורית?

תודה על הסקירה,ראויה להקרא סלונית פאר או מה?

לפי המימדים, האבזור והמנוע היא מכונית סאלון לכל דבר.

לפי תמחורה מדובר במכונית מנהלים ואף למטה מזה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אז איך מרווח פנימי, במיוחד ליושבים מאחור. הגג ניראה ויזואלית נמוך, האם יש מרווח מעל הראש?

האמת, במחיר של 240K יש כבר אינפיניטי על הנעה אחורית. האם חוץ מהגודל יש משהו במכונית הזאת שאמור לתת ערך מוסף במחיר כזה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אחות חורגת ל Altima , מה אני מפספס כאן.

במקרה יצא לי לנהוג באלטימה.

בניגוד למקסימה, באלטימה מרגישים היטב את המוצא האמריקאי, ולא לטובה.

אז איך מרווח פנימי, במיוחד ליושבים מאחור. הגג ניראה ויזואלית נמוך, האם יש מרווח מעל הראש?

האמת, במחיר של 240K יש כבר אינפיניטי על הנעה אחורית. האם חוץ מהגודל יש משהו במכונית הזאת שאמור לתת ערך מוסף במחיר כזה?

יש מרווח ראש מספק, למעט עבור הנוסע האמצעי, לו אין מרווח ראש. בכלל.

במחיר שלה היא מהווה עסקה מצויינת.

יש לה מנוע חזק מאד וביצועים מעולים, והתחושה היא של מנוע אמריקאי בריא, כזה שיודע לטפס לאזור ה 7,000 סל"ד בלי להחנק, וזה בהחלט שינוי מרענן ממנועי הטורבו ש "גומרים את הסוס" ב 5,500 סל"ד.

מסתבר לפעמים אין תחליף לנפח ול 6 בוכנות.

בעצם יש, מנוע V8.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אחות חורגת ל Altima , מה אני מפספס כאן.

האלטימה קטנה ממנה ומקבילה בגודלה למשפחתיות גדולות כמו מאזדה 6 ושות׳

המקסימה גדולה יותר ומקבילה לקאמרי ואימפלה במימדים. כאמור משפחתית גדולה מאוד.

במבחן כתוב שמבוגר שלישי לא יצליח לשבת מאחור ובאופן כללי התחושה צפופה בגלל הגג המשתפל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

נהגתי על המקסימה - ועל ה-Q50 המקבילה לה במחיר.

נהניתי יותר מהמקסימה, על אף נקודת המוצא ה"נחותה" לשיטתך.

לא כל מכונית הנעה אחורית בהכרח מהנה. תפסיק לחשוב בשחור ולבן.

חן - נהניתי לקרוא. תודה. יש בה, במקסימה, משהו מדליק, מן סוג של הנאה בסיסית ולא מלוטשת - אבל בכל זאת הנאה.

אלטימה? על אף מידות דומות, ממש לא בכיוון, אפילו שהיא תמורה לא רעה למחירה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ראיתי אותה אתמול ממש לכמה שניות ומאוד הרשימה אותי. למעשה לא קלטתי איזו ניסן זו עד שראיתי את השרשור.

מה שכן, תא המטען פשוט בדיחה לרכב כזה, וחבל.

פורסם

תודה על הסקירה.

לא הבנתי אם בשורה התחתונה היא מקסימה או לא?

מקסימה עם הסמל הלא נכון?

או רק "מתחרה ראויה", ע"ע ג'וליה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מהמעט (מאוד) שיצא לי לנהוג במקסימה, היא עדיפה באופן ברור על האימפלה בתחום ההיגוי (ההיגוי באימפלה זוועתי לטעמי) ובאיכות החומרים/גימור. לאימפלה יתרון במרווח מאחור ובמיוחד בתא המטען - עובר את מבחן שלושת הגופות. מבין שני הדגמים, הבחירה שלי היא ללא ספק במקסימה למרות ההתרשמות הקצרה ובעיקר כי ההיגוי באימפלה פשוט גרוע (טוב גם העיוות הנוראי המראות הצד, מולטימדיה מחורבנת, גרפיקה של ילד בכיתה א' בלוח המחוונים והתראה היסטרית על התנגשות חזיתית).

מה שכן, למרות שאלו מכוניות מאוד נוחות, עם מנוע V6 קלאסי, מרשימות למראה, מרווחות ונעימות, הן עדיין מרגישות "עממיות".

• תוכן חדש...