Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן מקסימה - מבחן דרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עושה רושם לפי הנקרא שהאוטו מוצלח, העיצוב החיצוני עם זה ולטעמי, הרבה פחות, לא הומוגני, מאוד מסורבל וכבד למראה, מזכיר במבט ראשון וגם קצת אח"כ את האופטימה של קאיה.

פורסם

איך אני רואה את הרכב הזה? בעיקר כמיותר.

ארוך מדיי לחנייה ואם זאת אין מספיק מקום ליושבים מאחורה ותא מטען פיצפון.

אז מה קיבלנו? 300 כ"ס בריאים ו-5 מטר רכב עם עיצוב שממש מנסה להיות מעניין ופשוט לא מתאים לסגמנט :roll:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

המקסימה ממש לא צפופה מאחור, רק מרחב הראש לנוסע האמצעי מוגבל מאד.

ברור שהיא אינה ברת תחרות למכוניות הסאלון הגרמניות, אבל במחיר של אודי a4 בסיסית או ב.מ.וו 3 עם מנוע ה 1.5העלוב, היא נראית באור אחר לגמרי.

ובלי שום קשר, היא פשוט מכונית טובה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
עושה רושם לפי הנקרא שהאוטו מוצלח, העיצוב החיצוני עם זה ולטעמי, הרבה פחות, לא הומוגני, מאוד מסורבל וכבד למראה, מזכיר במבט ראשון וגם קצת אח"כ את האופטימה של קאיה.

לפני שאתה מדבר סרה על האופטימה , תזהר שלא תסתבך עם נהגי המוניות למיניהן .

סתם , אני חןשב שהאופטימה בין היפות בקטגוריה , למען האמת חוץ מה508 והאופל אינסינגיה לדעתי היא הכי יפה בקטגוריה , ככה שלהשוןת תמקסימה לאופטימה אינה העלבה כלל!!

פורסם

הרכב באמת מרשים מאוד.

ככה שאני לא ממש מבין איך אנשים מחכים מעל חצי שנה לסופרב ולא בודקים את האוטו הזה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם
לפני שאתה מדבר סרה על האופטימה , תזהר שלא תסתבך עם נהגי המוניות למיניהן .

סתם , אני חןשב שהאופטימה בין היפות בקטגוריה , למען האמת חוץ מה508 והאופל אינסינגיה לדעתי היא הכי יפה בקטגוריה , ככה שלהשוןת תמקסימה לאופטימה אינה העלבה כלל!!

העלבון אינו ממקום של יפה או לא, אני חושב שלא אבל בסדר גמור לחשוב שכן, בקאיה בטח חשבו כך, כנראה שגם בניסן, הוא מגיע ממקום של קטגוריה.

• תוכן חדש...