Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נשרפה לי הנורה הקדמית באיביזה 3 דלתות 2011 ושמתי לב שאין שום התראה על כך בלוח השעונים.

לפי מה שידוע לי אמורה להיות התראה על נורה שרופה.

יש למישהו מושג מה אמורה להיות הבעיה?

בנוסף כשאני פותח את הדלתות, האור בתוך הרכב לא נדלק אוטומטית. הוא נדלק רק כשאני לוחץ על אחד מכפתורי התאורה. כמובן שווידאתי שהמפסק נמצא על המצב שבו בזמן שהדלתות פתוחות האור אמור להידלק.

אשמח לעזרה מכם חברים,

תודה מראש והמשך יום טוב :wink:

פורסם

לגבי ההתרעה על נורה שרופה - קודם כל בדוק בספר הרכב האם קיימת כזאת אצלך ברכב.

אצלי בפונטו קיימת התרעה כזאת, אבל אם הנורה השרופה היא אחת משתי הנורות הראשיות (H7) לא מופיעה כל התרעה.

פורסם
איזה מנורה בדיוק נשרפה לך ? האם בספר הרכב כתוב במפורש שברכבך קיימת מערכת לניטור נורות שרופות ?

הנורה הראשית של האור דרך H7.

לגבי ההתרעה על נורה שרופה - קודם כל בדוק בספר הרכב האם קיימת כזאת אצלך ברכב.

אצלי בפונטו קיימת התרעה כזאת, אבל אם הנורה השרופה היא אחת משתי הנורות הראשיות (H7) לא מופיעה כל התרעה.

לפי מה שאני יודע אמורה להיות התראה על נורה שרופה, בכל מקרה אבדוק בספר הרכב ואעדכן.

מה לגבי התאורה בפנים הרכב בעת פתיחת הדלתות?

פורסם

תנסה לנתק את אחת המנורות הקטנות (של אורות החנייה) ולראות האם קופצת התרעה.

יתכן וגם אצלך אין התרעה על נורה ראשית שרופה אלא רק על הנורות האחרות.

פורסם
תנסה לנתק את אחת המנורות הקטנות (של אורות החנייה) ולראות האם קופצת התרעה.

יתכן וגם אצלך אין התרעה על נורה ראשית שרופה אלא רק על הנורות האחרות.

אוקי תודה על העזרה אני אבדוק ואעדכן במקרה הצורך.

יש לך מושג לגבי התאורה בפנים הרכב?

פורסם

בנוסף כשאני פותח את הדלתות, האור בתוך הרכב לא נדלק אוטומטית. הוא נדלק רק כשאני לוחץ על אחד מכפתורי התאורה. כמובן שווידאתי שהמפסק נמצא על המצב שבו בזמן שהדלתות פתוחות האור אמור להידלק.

:wink:

כנראה קיימת בעיה במנגנון הנעילה של הדלת לכן האור פנימי לא נדלק.

תבדוק דבר נוסף.

תדליק אורות ותוציא את המפתח מהסווי'ץ ופתח את דלת צד הנהג. האם צליל התראה/אזהרה על זה ששכחת אורות דולקים עובד ?

איזה כייף לי :)

פורסם
כנראה קיימת בעיה במנגנון הנעילה של הדלת לכן האור פנימי לא נדלק.

תבדוק דבר נוסף.

תדליק אורות ותוציא את המפתח מהסווי'ץ ופתח את דלת צד הנהג. האם צליל התראה/אזהרה על זה ששכחת אורות דולקים עובד ?

כן יש צליל התראה.

פורסם

אין לאן להמשיך מכאן אלא לבצע איבחון ממוחשב לרכב. כנס למוסך רון בת"א לשם איבחון ממוחשב חינם אין כסף.

ייתכן מאוד ששתי התקלות קשורות למחשב בקרת נוחות.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...