Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כאשר אני מתניע את הרכב לאחר שעמד מספר דקות/שעות - בפעם הראשונה שאני מסובב את ההגה ימין/שמאל יש רעש של נקישה. לאחר אותה הפעם , ההגה חוזר לפעול בצורה תקינה ולא משמיע שום רעש, דממה מוחלטת.

אציין שלפני כשנה בערך הוחלף מסרק ההגה בחדש מקורי לאחר נקישות חזקות בעת סיבוב ימינה / שמאלה.

הרכב מודל 2011, עבר כ93000 ק"מ. מעולם לא טיפס על מדרכות, מלבד כניסה לרחוב הולנדי מספר פעמים ביום.

תודה רבה,

דרור.

פורסם

תודה על התגובה..

התיקון לא נעשה במוסך מורשה יבואן ולא נראה לי שאחריות על תיקון היא שנה, כך שקשה לי להאמין שאם יש צורך בהחלפת מסרק זה יעשה "במסגרת" אחריות.

מצד שני, לא נשמע לי כי הבעיה היא במסרק ההגה מאחר ויש נקישה יחידה רק כשמזיזים את ההגה לראשונה לאחר ההתנעה, לאחר מכן אין שום רעשים.

הבנתי שיש מחלה ידועה בI10 מהשנתונים הללו, מישהו יכול לשפוך אור? האם מדובר בתופעה דומה למה שאני חווה ?

פורסם

הייתי היום במכון פרונט שהחליף את המסרק הגה לפני 10 חודשים בערך, העלינו את הרכב על הליפט, כשהרכב באוויר הנקישה כמעט ולא נשמעה(שוב, הנקישה נשמעת רק בנגיעה הראשונה בגלגל ההגה ורק לאחר שהרכב עמד מספר דקות - אם אכבה את הרכב לאחר שנשמעה הנקישה ואתניע שוב במיידי, לא תשמע נקישה בהזזת ההגה).

בדקו את ההגה במבט מלמטה תוך כדי שאני מבצע תנועות מהירות וקצרות וכו'... לא ראו שום דבר לא תקין.

בכל זאת, יש כיוונים נוספים לבדיקה? מישהו שיכול לדווח מנסיונו ?או שאני יכול להיות רגיע ולהפסיק עם הפראנויה?

• תוכן חדש...