Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נכנסו ברכבי מאחורה, הפעלתי את הביטוח. לאחר תיקון הרכב דרש הביטוח שלי שאני ארשום שני צקים. אחד למוסך על עלות התיקון כמה אלפים ואחד לשמאי על סך 1000 שח. הביטוח שלי טוען שמכיוון שהוא תובע את הביטוח השני בתביעה של צד ג. עליי להוציא את הצקים מכיסי (לפקדון ל90 יום) עד שהוא יתבע את הביטוח ויקבל את הכסף. האם אני מפספס פה משהו? האם זה ההליך התקין?

עריכה אחרונה על ידי sh182
פורסם

המוסך עובד מולך ולא מול חברת הביטוח שלך או של הנהג הפוגע. אין לו עניין בלרדוף אחרי הכסף, במקרה והנהג הפוגע או חברת הביטוח תכחיש את הפגיעה או הנזק

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם

מגוחך

אני מפעיל את הביטוח שלי, לשם כך הרי שילמתי כסף טוב ,

ואם הנזק הוא עשרות אלפי ש"ח מהיכן אביא אותם.

מה זה משנה אם הביטוח שלי תובע את הרכב האחר.

יזכה, נהדר יבטל את הפעלת הביטוח שלי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם נניח עלוץ התיקון היא 20,000 שח. לא כל הרעיון בביטוח שהוא מטפל בכל העניין הכספי עבורי? ואם הביטוח של הנתבע לא יסכים לסכום זה?

פורסם
מגוחך

אני מפעיל את הביטוח שלי, לשם כך הרי שילמתי כסף טוב ,

המוסך לא צריך להעסיק את עצמו בשאלה הביטוח של איזה צד ישלם לו או מתי יגמר ההליך המשפטי וישלמו לו.

הוא לא צד בדיון האשמה וחלוקת האחריות, הוא רוצה להבטיח את התשלום במסגרת זמן סבירה. הוא מוכן לחכות 90 יום כדי שללקוח תהיה הזדמנות להסדיר את הדברים, אבל אין סיבה לדרוש ממנו יותר מכך אם ההליך מתעכב.

פורסם
אם הבטוח של הנתבע לא יסכים לשלם בגלל שהוא הוכיח שהתאונה באשמתך, אם יש לך מקיף תוכל להפעיל אותו.

צד ג לא חייב להוכיח שאתה אשם בתאונה, אלא אתה צריך להוכיח שהוא אשם (אם הוא מכחיש כמובן)

פורסם

חבר'ה

תקראו טוב מה כותב פות"ש

הוא מפעיל ביטוח שלו, ביטוח שלו צריך לדאוג לתשלום למוסך , לשמאי.

והביטוח שלו שידאג אח"כ לגבות מהנהג השני אם הוא אשם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
חבר'ה

תקראו טוב מה כותב פות"ש

הוא מפעיל ביטוח שלו, ביטוח שלו צריך לדאוג לתשלום למוסך , לשמאי.

והביטוח שלו שידאג אח"כ לגבות מהנהג השני אם הוא אשם.

כנראה לא היה לך אף פעם ביטוח מקיף

הביטוח מקיף משלם לך בלבד , הוא לא מעביר את הכסף לשמאי או למוסך !!!

אתה נותן למוסך צ'ק דחוי ל-90 יום ולשמאי צ'ק דחוי ל-90 יום

הביטוח של מעביר לך את הכסף לפני סוף ה-90 יום ישירות לחשבון הבנק שלך, ואז השמאי והמוסך פודים את הכסף!!!

פורסם

זה בנקרה משומרה חברה לביטוח

• בחר מוסך לתיקון הרכב - בפניך עומדות האפשרויות הבאות:

• מוסך הסדר: מוסך אשר לו הסדר עם שומרה, ולפיו התשלום בעבור תיקון הנזק יתבצע ישירות על ידי שומרה למוסך, מבלי שתידרש לשלם למוסך מעבר להשתתפות העצמית הנקובה בפוליסה ודמי הכינון.
    לצפייה ברשימת מוסכי ההסדר לחץ כאן

במוסך הסדר תהיה זכאי להטבות הבאות:

• השתתפות עצמית מוקטנת שאותה ניתן לשלם למוסך ב- 3 תשלומים.
  • רכב חלופי בשיטת "מפתח תמורת מפתח", או הנחה בהשתתפות עצמית של 100 ₪ מיום אישור ההסדר ועד סיום התיקון (במקרה של חוסר בחלק התקופה לקבלת רכב חלופי תוגבל ל 7 ימים ממועד הגעת החלק עד לגמר התיקון).
  • אחריות של המוסך על התיקון למשך שנה.

באפשרותך לבחור באחד ממוסכי "
C השירות
" (כמפורט ברשימת המוסכים באתר האינטרנט של החברה), שבהם לא תידרש לשלם דמי כינון (ראה הסבר בפוליסה). זאת נוסף להטבות הרשומות לעיל.

• מוסך שאינו מוסך הסדר: אם תבחר לתקן את הרכב במוסך שאינו בהסדר עם שומרה, יהיה עליך לשלם למוסך את עלות תיקון הרכב. עלות זו תוחזר לך בהתאם לתנאי הפוליסה, בניכוי השתתפות עצמית מלאה וצמודה, כנקוב ברשימת הפוליסה ובניכוי דמי כינון.

בחר שמאי:

• בהתאם להנחיות המפקח על הביטוח (משרד האוצר, אגף שוק ההון ביטוח וחסכון), הנך זכאי לבחור שמאי מרשימת שמאי החוץ המופיעה באתר האינטרנט (לצפייה ברשימת השמאים לחץ כאן), או שמאי אחר שאינו נמנה עם שמאי החוץ.

• שמאי חוץ: שמאי רשום בפנקס השמאים הנכלל ברשימת השמאים המפורסמת באתר האינטרנט של שומרה. שמאי חוץ אינו עובד של שומרה, וסך הכנסותיו משומרה אינו עולה על 30% מכלל הכנסותיו.
    אם תבחר בשמאי חוץ מהרשימה שלהלן: הצעת התיקון והשומה של שמאי החוץ יהיו הצעת התיקון והשומה הקובעות, בכפוף לזכות ערעור כקבוע בהנחיות המפקח על הביטוח:
    במקרה של מחלוקת על הערכת "שמאי חוץ" , הינך רשאי, וכך גם חברת הביטוח, לערער על הצעת התיקון או דוח שמאי סופי. לשם ערעור, עליך לפנות לשמאי מטעמך על מנת שזה יקבע הצעת תיקון נגדית, או דוח שמאי נגדי, אותם עליך להעביר לחברת הביטוח ולהודיע על כוונתך לערער.
    ההכרעה בעת מחלוקת בינך לבין חברת הביטוח, מתבצעת על ידי שמאי מכריע, שאינו צד לעניין, אשר נבחר באופן אקראי ע"י "מוקד שמאי מכריע" מתוך רשימה שהרכיבו איגוד השמאים ואיגוד חברות הביטוח.
    מספר הטלפון של "מוקד שמאי מכריע": 1-700-700-888
    אין לפנות באופן עצמאי לשמאי מכריע, המוקדן יעשה זאת עבורך ללא תשלום!
    במקרה של מחלוקת על הכרעת "שמאי אחר" באפשרותך לפנות לבית משפט..
    במידה ובחרת בשמאי חוץ אנו נישא בשכר טרחת השמאי, והוא ישולם ישירות לשמאי.
  • שמאי אחר: הנו שמאי שאינו נכלל ברשימת השמאים המפורסמת באתר האינטרנט שלנו. השומה של שמאי אחר לא תהיה השומה הקובעת. במקרה זה אנו נמנה שמאי מטעמנו לעריכת שומה נגדית, ויהיה עליך לאפשר לשמאי מטעמנו לבדוק את הרכב טרם תיקונו.

שכר הטרחה של השמאי האחר לא יוחזר בכל מקרה, אלא בהתאם להוראות החוק והפוליסה.
  • אם אין לך העדפה לגבי זהות השמאי, אנו נבחר עבורך שמאי מתוך רשימת שמאי החוץ על פי מחוז מגוריך באופן אקראי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...