Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי (בניהול לוגיסטי) פיאט עשו בשכל, עם משווים בן הbuy it (קנית מוצר מוצר מוכן) לmake it (בניה מאפס) אז רואים עד כמה זה לא משתלם לפיאט ליצר רכב כזה במיוחד עם חוסר הנסיון שלה בטנדרים, ובמיוחד שהמתחרים עושים את זה יותר טוב ועוד עם קבלות.

בוא נגיד ככה, זה משתלם כלכלית גם לפיאט וגם למיצובישי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה בדיוק מה שיחשוב הלקוח הפוטנציאלי של טנדר חדש.

למה לי לקנות עכשיו ב 230 ולמכור אחרי כמה שנים ב 130, כאשר אני יכול לקנות ב 230 ולמכור אחרי אותם כמה שנים ב 170?

לא בטוח בכלל שזה מה שיקרה. תראה למשל את הדובלו שהגיע ב 2003 במקביל לקונקט ושניהם תפסו נתח שוק יפה מול הברלינגו/קנגו הותיקות.

בדרך כלל מי שקונה רכבים כאלה ולא לוקח בליסינג מחזיק אותן עד גבול הכדאיות (6 שנים או עד שמתחילות לעשות צרות). בעבר כשהן היו מפלטי מס המצב היה שונה אבל היום מי שקונה כלי כזה זה רק מי שצריך אותו לעבודה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לא בטוח בכלל שזה מה שיקרה. תראה למשל את הדובלו שהגיע ב 2003 במקביל לקונקט ושניהם תפסו נתח שוק יפה מול הברלינגו/קנגו הותיקות.

בדרך כלל מי שקונה רכבים כאלה ולא לוקח בליסינג מחזיק אותן עד גבול הכדאיות (6 שנים או עד שמתחילות לעשות צרות). בעבר כשהן היו מפלטי מס המצב היה שונה אבל היום מי שקונה כלי כזה זה רק מי שצריך אותו לעבודה.

זה נכון מאוד, כל המסחריות אצלנו נרכשות כחדשות ומתפקדות עד לשלב שפשוט לא משתלם יותר לתחזק אותן יותר. ברוב המקרים זה בין 6-10 שנים, אז הן נמכרות לכל המרבה במחיר.

פורסם

יש גם דוגמאות אחרות.

כמה מכרו פיאט פיורינו וכמה פיז'ו ביפר וסיטרואן נמו?

אלפים מול יחידות בודדות.

למה? כי פיורינו היה הראשון, יצר את הקטגוריה וכולם מכירים אותו.

רכב זהה לגמרי תחת מותג אחר לא נמכר כי לא הציע שום דבר שפיורינו לא הציע.

פורסם
נדמה לי שזו די תופעה כלל עולמית בסגמנט הזה, זה קיים בשוק האמריקאי בו יותר קל למכור קורולה וקאמרי מאשר קרוז ומאליבו, אך הטנדורה ( או הטיטן של ניסאן) לא מגרד את המכירות של של השלישייה האמריקאית. כך זה גם בתאילנד - ממלכת הטנדרים - עם היילקס ודי-מקס ששולטים על 70% מהשוק וכל השאר מלקטים את הפירורים.

אני יכול להגיד לך שבתאילנד, גם הפירורים היא כמות די מכובדת.

כל תאילנד מלאה בטנדרים כאלה, כולל גרסאות שאין בארץ כמו פורד רנג'ייר ושברולט קולורדו.

לגבי האמינות והמוניטין, לאחרונה נכנסו לשוק התאילנדי גם טנדרים הודים של טאטא במחיר נמוך יותר - ממה שאני ראיתי בתאילנד לפני חודש הם לא נמכרים בכמות גבוהה בכלל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...