Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול בבוקר נסעתי בכביש עירוני לפני יציאה לכביש החוף במהירות 40 קמ"ש להערכתי.

כ 50 מטרים מהיציאה לכביש החוף יש מעבר חציה.

רוכב אופניים פשוט יצא ברכיבה לתוך המעבר חציה בלי להסתכל ימינה ושמאלה ובמרחק קצר שכבר לא היה לי זמן למנוע תאונה.

במקרה הטוב יכולתי לסטות לנתיב הנגדי לתוך רכב אחר או במקרה הרע להכנס ברוכב חזיתית.

בלמתי חזק וברחתי לאי תנועה בצד שמאל (הרוכב בא מצד ימין) , פגעתי עם הרכב בגלגל הקדמי של האופניים והרוכב נפל לכביש , הרכב נפגע מהאי תנועה בצד שמאל (נגרם נזק לרכב אבל לא משנה)

מייד יצאתי והגשתי עזרה , אותו אדם מבוגר , כבן 65 להערכתי ,לא דובר עברית , ניסה להגיד שהכל בסדר ורצה לעזוב את המקום.

צעקתי עליו שלא יזוז ושאני מתקשר לאמבולנס (הוא קם בכל זאת והלך לעמוד בצד הכביש ,הוא דימם מהראש ואני ואנשים אחרים שמנו לו מגבונים על הפצע והבאנו לו מים)

אמבולנס הגיע , ניסה להוציא ממנו פרטים/ת"ז/דרכון , לא ממש הצליחו ולקחו אותו לבית חולים.

עכשיו החלק הרלוונטי-

חיכיתי במקום לניידת שתגיע (הגיעו אחרי כ 25 דקות מתחילת האירוע) , שאלו אותי מה קרה באופן כללי (לא ירדו לפרטים) , לקחו ממני את הפרטים שלי ואמרו לי שבוחן תנועה כבר ייצור איתי קשר ושאני חופשי , הם נסעו משם.

מה השלב הבא ? האם אני ייזומן לחקירה ? האם יישלל רשיוני ל30-60 יום במקום?

אני נוהג 16 שנים ונרשמה לי עברה אחת של מהירות בדרך בינעירונית.

פורסם

בוחן תנועה יחזור אליך, יבקש לחקור את הפרטים לגבי אירוע התאונה, יחליט שיש לך אשמה לכאורה, יעביר ממצאיו לקצין שרשאי לשלול את רשיונך עד 60 יום, אם יחשוב שיש יסוד להגיש נגדך כתב אישום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה , האם לפי מה שאתה אומר הבוחן בכל מקרה יחליט שיש לי אשמה או שזה תלוי במה שהוא חושב שקרה?

אם יוגש נגדי כתב אישום באיזה סעיף זה יכול להיות?

תוך כמה זמן אמור הבוחן ליצור איתי קשר? זה טלפוני או זימון לחקירה במשטרה?

אני יכול לבקש לדחות בכמה ימים בשביל להתייעץ עם עו"ד קודם?

סליחה על כל השאלות , אני התחלתי לחפש עו"ד אבל בגלל שזה יום שישי כנראה שאין הרבה עם מי לדבר היום.

פורסם

מהתיאור שלך לא ברור האם רוכב האופניים נסע על הכביש טרם פגעת בו או שרק חצה את הכביש במעבר חציה?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אם הרוכב חצה את מעבר כשהוא רכוב על האופניים ולא כשהוא הולך ומוליך את האופניים לצידו, המשמעות היא כי הוא ביצע בעצמו עבירת תנועה עצם חציית מעבר החציה המיועד להולכי רגל בלבד.

הדבר אמור להפיל עליו לפחות חלק מהאשמה ולהפחית מאחריותך, על אחת כמה במידה ונסע מהר.

(זאת כמובן ומדובר במעבר חציה רגיל ולא כזה עם סימון קווים מקבילים לרוכבו, מעיין המשך של שביל רכיבה)

פורסם
ישה , האם לפי מה שאתה אומר הבוחן בכל מקרה יחליט שיש לי אשמה או שזה תלוי במה שהוא חושב שקרה?

אם יוגש נגדי כתב אישום באיזה סעיף זה יכול להיות?

תוך כמה זמן אמור הבוחן ליצור איתי קשר? זה טלפוני או זימון לחקירה במשטרה?

אני יכול לבקש לדחות בכמה ימים בשביל להתייעץ עם עו"ד קודם?

סליחה על כל השאלות , אני התחלתי לחפש עו"ד אבל בגלל שזה יום שישי כנראה שאין הרבה עם מי לדבר היום.

תפקיד הבוחן לחקור אותך ואת רוכב האופניים , ואז להגיש את המלצתו.

ימליץ שיש להעמיד אותך לדין, יעביר ממצאיו לקצין , שיחליט אם יסוד להאשים אותך. יחליט שכן, סביר שירצה לפסול את רישיונך עד 60 יום. יכול להחליט גם שלא לפסול, למרות שיוחלט כן להגיש כתב אישום.

הבוחן יזמן אותך או בטלפון או בכתב ואתה יכול לתאם איתו את הזמן שמתאים לשניכם.. זה לא מהרגע להרגע.

חוץ מלאמר שרוכב האופניים התפרץ לכביש, בין מכוניות לכן היה מוסתר , כאשר אתה היית במרחק קטן מאוד ולכן לא הצלחת לבלום, אין לך הרבה מה לאמר לגבי התרחשות התאונה.

כמובן שאתה יכול לציין את עובדת היותך נהג זה(ע)יר.

אל תוטרד במה יאשימו אותך, תן לתביעה להחליט על כך.

האם יש לך פרטים של עדים לתאונה? אולי ללכת לבדוק אם קיימת מצלמת אבטחה שניתן לראות כיצד אירעה התאונה?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)

אל תחכה לבוחן, אתה חייב ללכת לדווח על התאונה בענף התנועה במחוז שבו אתה גר!

לא רק שזו חובתך, זה גם לטובתך- בענף התנועה אתה מגיש דיווח בכתב ופקידה מזינה את זה למחשב בלי לחקור אותך, ורוב הסיכויים שיעשו עם זה מה שעושים עם רוב התלונות שאנשים מגישים במשטרה. אם בוחן יחקור אותך מצבך יהיה יותר גרוע, רוב הסיכויים שיגישו נגדך כתב אישום, למרות שלכאורה אתה לא אשם.

עריכה אחרונה על ידי 2pac
פורסם

דיווח על התאונה כבר קיים. הייתה ניידת בשטח.

תאונה בה נפגע אדם, ההודעה לא נזרקת לפח גם אם באת לתומך, לתחנה ומסרת הודעה לפקידה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

עכשיו החלק הרלוונטי-

חיכיתי במקום לניידת שתגיע (הגיעו אחרי כ 25 דקות מתחילת האירוע) , שאלו אותי מה קרה באופן כללי (לא ירדו לפרטים) , לקחו ממני את הפרטים שלי ואמרו לי שבוחן תנועה כבר ייצור איתי קשר ושאני חופשי , הם נסעו משם.

גם אם היתה ניידת זה לא פוטר מדיווח. השואל אומר שרק לקחו ממנו את הפרטים שלו.

כנראה שלא קראת טוב. ראה את המואדם.

וזה עולה גם בקנה אחד עם הוראות תקנה 144 א

(3) ימסור לשוטר, או לאדם שנפגע או לנוהג רכב אחר המעורב באותה תאונה, או לכל נוסע או אדם שהיה בחברתו של הנפגע, את שמו ומענו, את מספר רשיון הנהיגה ומספר הרישום של הרכב שהוא נוהג בו ושם בעליו ומענו, ויציג לפי דרישתם את רשיון הנהיגה, רשיון הרכב או תעודת הביטוח ואת תעודת הזיהוי שלו אם היא נמצאת ברשותו וירשה להעתיק כל פרט הרשום בהם;

[TABLE]

[TR]

[TD][TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD]תק' (מס' 4)

תשל"ב-1972

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

(4) יודיע מיד ככל האפשר ובאמצעי הקשר המהירים ביותר לתחנת המשטרה הקרובה למקום התאונה על אירועה ויפרט בהודעה את –

(א) שמו ומענו;

(ב) מקום האירוע ומקום הימצאו הוא, ואם ידוע לו - גם שם האדם שנפגע ולאיזה מקום הועבר לטיפול.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אל תחכה לבוחן, אתה חייב ללכת לדווח על התאונה בענף התנועה במחוז שבו אתה גר!

לא רק שזו חובתך, זה גם לטובתך- בענף התנועה אתה מגיש דיווח בכתב ופקידה מזינה את זה למחשב בלי לחקור אותך, ורוב הסיכויים שיעשו עם זה מה שעושים עם רוב התלונות שאנשים מגישים במשטרה. אם בוחן יחקור אותך מצבך יהיה יותר גרוע, רוב הסיכויים שיגישו נגדך כתב אישום, למרות שלכאורה אתה לא אשם.

למה סתם להפחיד את הבן אדם??? הוא לא אשם בכלום ,רוכב אופניים לא יכול לרכוב על מעבר חצייה!!! מעבר חצייה נועד להולכי הרגל בלבד!!!

פות"ש ==הסר דאגה מליבך הסיכוי שיגישו נגדך כתב אישום הוא אפסי כי אתה הוא הצודק

פורסם
כנראה שלא קראת טוב. ראה את המואדם.

וזה עולה גם בקנה אחד עם הוראות תקנה 144 א

(3) ימסור לשוטר, או לאדם שנפגע או לנוהג רכב אחר המעורב באותה תאונה, או לכל נוסע או אדם שהיה בחברתו של הנפגע, את שמו ומענו, את מספר רשיון הנהיגה ומספר הרישום של הרכב שהוא נוהג בו ושם בעליו ומענו, ויציג לפי דרישתם את רשיון הנהיגה, רשיון הרכב או תעודת הביטוח ואת תעודת הזיהוי שלו אם היא נמצאת ברשותו וירשה להעתיק כל פרט הרשום בהם;

[TABLE]

[TR]

[TD]

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD]תק' (מס' 4)

תשל"ב-1972

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

(4) יודיע מיד ככל האפשר ובאמצעי הקשר המהירים ביותר לתחנת המשטרה הקרובה למקום התאונה על אירועה ויפרט בהודעה את –

(א) שמו ומענו;

(ב) מקום האירוע ומקום הימצאו הוא, ואם ידוע לו - גם שם האדם שנפגע ולאיזה מקום הועבר לטיפול.

כל מה שאתה מצטט תומך במה שאני אומר. למרות מה שהשוטרים אמרו יכול להיות שהדיווח לא יגיע לאן שצריך ובוחן תנועה ישמע על התאונה לראשונה רק מהפצוע, ואז תהיה לו בעיה.

למה סתם להפחיד את הבן אדם??? הוא לא אשם בכלום ,רוכב אופניים לא יכול לרכוב על מעבר חצייה!!! מעבר חצייה נועד להולכי הרגל בלבד!!!

פות"ש ==הסר דאגה מליבך הסיכוי שיגישו נגדך כתב אישום הוא אפסי כי אתה הוא הצודק

1. נכון שלרוכב אופניים אסור לנסוע על מעבר חציה, אבל השאלה היא מה הרוכב יטען, ואם יש עדים שתומכים בגירסה של פות"ש.

2. אפשר להאשים את פות"ש בנהיגה בחוסר זהירות, בטענה שהוא לא האט לפני מעבר חציה.

3. לכן אני אומר לו ללכת לתת דיווח לקוני בכתב שיוקלד ע"י פקידה ורוב הסיכויים שיסגר מחוסר עניין, ולא לחכות לחקירה אצל בוחן תנועה.

פורסם

אתה ממציא

שוטרים היו בזירה נפתח אירוע.

למה הם הגיעו לזירה? כי הוא הזעיק את המשטרה.

הוא עשה את שלו.

לא סוגרים תיק עם נפגע גוף כאילו אתה מדווח על שכנה שמתהלכת בעירום בביתה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...