Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא נעים, אבל אני מקווה שלא מאכילים אותך קש.

מה היה לא תקין המצבר או הטעינה ?????? שניהם ? ביחד ? בחיאת דינאק.

אם המצבר היה תקין והבעייה שלו היתה שהוא מספק "רק" 12 וולט - אין בזה שום בעייה .

בהנחה שהזרם שלו מתאים, אתה צריך אותו רק להתנעה ולמכלולים כשהרכב כבוי (מחשב, שעון, זיכרונות מולטימדיה, מיגון וכו'). בזמן נסיעה, למצבר את תפקיד ומי שמספק מתח למערכת (ולמצבר) הוא האלטנטור ןלכן הוא חייב לספק יותר מ 12 וולט .

אם באמת שניהם היו לא תקינים ביחד, לך על משופץ

עריכה אחרונה על ידי micha

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
לא נעים, אבל אני מקווה שלא מאכילים אותך קש.

מה היה לא תקין המצבר או הטעינה ?????? שניהם ? ביחד ? בחיאת דינאק.

אם המצבר היה תקין והבעייה שלו היתה שהוא מספק "רק" 12 וולט - אין בזה שום בעייה .

בהנחה שהזרם שלו מתאים, אתה צריך אותו רק להתנעה ולמכלולים כשהרכב כבוי (מחשב, שעון, זיכרונות מולטימדיה, מיגון וכו'). בזמן נסיעה, למצבר את תפקיד ומי שמספק מתח למערכת (ולמצבר) הוא האלטנטור ןלכן הוא חייב לספק יותר מ 12 וולט .

אם באמת שניהם היו לא תקינים ביחד, לך על משופץ

המצבר תקין - מספק 12 וולט. האלטרנטור לא תקין - מספק 12.3 וולט בסרק ו 11.8 בעומס.

לכן לא מאכילים אותי קש - עשיתי גם את הבדיקה בעצמי (כולל בדיקה שהרצועה מתוחה), העניין הוא שלפני שנה החליפו לאלטרנטור משופץ וממה שקראתי בפורומים המשופצים מתוקנים עם חלקים זולים והעבודה לא נעשית ממש טוב ואורך החיים שלהם הוא בד"כ שנה פלוס. בדיוק כמו שקרה לי.

האם עדיף לקחת משומש? או משופץ ?

פורסם

אל תכעס... אני התייחסתי רק למה שאתה כתבת (שהחלפת מצבר) .

עכשיו שאתה מחליף אלטרנטור - לך על משופץ. יש שם אחריות (למיטב זכרוני לפחות 3 חודשים) ואתה מקבל אותו כאמור משופץ.

ללכת על ישן זה הימור

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

לא הייתי הולך על משומש, לך תדע מה מצבו.

משופץ עולה 400.

חדש מבית טוב של VALEO עולה 900

( המחירים מעודכנים לשבוע שעבר ומתיחסים לאלטרנטור ל c4 לא זוכר כמה אמפר)

לגבי התקנה, סיכוי טוב שתוכל להעזר באחד מחברי הכנופיה שיעזור לך בהתקנה ללא עלות.

• תוכן חדש...