Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חקלאי עם מספר קטן של רכבים. חלקם מאוד גניבים - גיפים וטנדרים.

החלטנו להפסיק את הביטוחים המקיפים. אנחנו כן ממשיכים את השירות של פוינטר לכל הרכבים.

האם ישנו כלי יעיל באמת למניעת גניבות? בעבר נהגתי להשתמש במנעול הגה, אני מניח (ומקווה...) שיש היום פתרונות מתקדמים יותר?

האם יש לפוינטר/איתוראן איזשהו שירות שמתאים לסיטואציה דומה?

תודה

פורסם

מכשול מכני אכן המעקב האולטימטיבי. הבעיה שבמקרה שלך המצאות של מכשול מכני לא תגרום לגנב לדלג לרכב הבא הרחוב כי הוא בא בשביל האוטו שלך. אז זה יעקב אותו אבל לא יעצור.

פורסם
מכשול מכני אכן המעקב האולטימטיבי. הבעיה שבמקרה שלך המצאות של מכשול מכני לא תגרום לגנב לדלג לרכב הבא הרחוב כי הוא בא בשביל האוטו שלך. אז זה יעקב אותו אבל לא יעצור.

אוקי, מכיר מכשול מכני רציני?

או אולי למישהו יש פתרון טכני אחר?

פורסם
במושב ישרש עושים סנדלים ויתר מיגונים טובים

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

דיברתי איתו. מנעול הגה סביב 800 ש"ח. הוא מסגר שמכין לבד את המנעולים. נשמע לא רע. אני אפילו אולי ילך על זה, אבל, אני רק שואל - ב 2016 אין פתרון יותר רציני מנעילה של ההגה/גלגל שניתן לנסר בדיסק נייד בכמה דקות/שניות?

פורסם

א. ניסור ההגה בדיסק עושה רעש . במיוחד בלילה. בגלל זה גונבים ביום.

ב. יש עוד פתרונות: מנעול דוושות. גם נמצא ברצפה ומקשה על החיתוך. עוד כמה דקות.

ג. יש כמובן את אלה שקושרים את הגי'פ לעמוד חשמל. עץ אמנם רך אבל דורש עבודה תוך סיכון.

פורסם

אם החניה קבועה, ניתן לעשות מנעול מכני שאמנם ניתן לפרוץ, אבל דורש קונגו ודיסק מאסיביים.

סוג 1: עמוד ברזל (עם ציר לרצפה) עבה ממולא בבטון מזוין, עם מנעול מובנה שרק החור של המפתח נגיש.

סוג 2: מחסום שתופס את הציר הקדמי של הרכב. זה יותר יקר.

הבעיה במנעול הזה שהגנב בכלל לא ירצה להתעסק איתו, אלא להכנס אליך הביתה ולחפש את המפתח. זה האישיו של כל מי שגר בבית פרטי עם חניה צמודה- שהם נכנסים בשביל המפתח ומבחינתך עדיף לך להשאיר אותו בסוויץ' ורק שלא ייכנסו.

פורסם

כן. לאבא שלי בלאדה 73 היה מין אום כזה שבלי שהוא מוברג אי אפשר להתניע את האוטו.

עלוקה עם מוקד ניתוק אחד אשכרא

• תוכן חדש...