Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בעל מאזדה 5 והתעקם לי המתלה האחורי (הלוותי את הרכב לחבר בזמן שהייתי בחו"ל והוא ונראה שהוא עשה רוורס מטורף אל תוך בור).

המוסך שבו אני מטפל מזה שנים נסגר החודש (קיבוץ רבדים).

האם אתם יכולים להמליץ לי על מוסך אמין וסביר מבחינת מחירים להחלפת המתלה ובכלל לטיפולים כלליים?

אני מחפש משהו באזור מזכרת בתיה, צומת בילו, צומת כנות (שם אני עובד).

תודה

ציון

פורסם

היום שמעתי על מוסך רינגו, שנמצא קרוב לכיכר של קרית עקרון ובילו סנטר.

חיפשתי אותו בפורום אבל לא מצאתי.

האם מישהו מכיר ויכול להמליץ?

פורסם
שלום לכולם,

אני בעל מאזדה 5 והתעקם לי המתלה האחורי (הלוותי את הרכב לחבר בזמן שהייתי בחו"ל והוא ונראה שהוא עשה רוורס מטורף אל תוך בור).

המוסך שבו אני מטפל מזה שנים נסגר החודש (קיבוץ רבדים).

האם אתם יכולים להמליץ לי על מוסך אמין וסביר מבחינת מחירים להחלפת המתלה ובכלל לטיפולים כלליים?

אני מחפש משהו באזור מזכרת בתיה, צומת בילו, צומת כנות (שם אני עובד).

תודה

ציון

שלום.

דוד ממוסך רבדים היפנה את כול החברים שלו למוסך בצומת מסמיא בפורום.ולציין שדוד היפנה ויקבלו הנחה.

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים.

בינתיים טיפלתי במוסך רינגו. נראה לי שבסהכ מחיר סביר.

השגתי מתלה ב350 שח מקובי (ראם חלפים) - דרך אגב אחלה בחור!

ושילמתי 350 שח על עבודה ברינגו שבעקרון.

אם לומר את האמת כשמדדתי את המרחק בין הגלגל לכנף (מימין ומשמאל) שמתי לב שיש הבדל של כ2 ס"מ בין גלגל ימין (היכן שהחליפו את המתלה) לבין גלגל שמאל.

אתם חושבים שזה כיוון שעדיין לא עשיתי כיוון פרונט, או שאולי התקנת המתלה לא הייתה מדויקת (חלק לא לגמרי זהה או עבודה)?

• תוכן חדש...