Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד כשבוע וחצי אני יורד לאילת. יש לי קיה ספורטאז' חדש ויש לו מושבי עור מחוררים משהו. העישון לא יהרוג אותי בזמן אמת, אבל כשנחזור, כשאכנס לאוטו בבוקר אחרי מקלחת, אם יהיה בו ריח של סיגריות אני אגעל. השאלה היא האם יש חומר / ספריי כמו שהיה פעם פאבריז שמעלים את הריח.

כמובן שאם ייעשנו (אדם אחד) - זה עם 2 חלונות פתוחים ומזגן על אוויר טרי.

אשמח לעצתכם, כי בפעם האחרונה אני הייתי הטרמפיסט אז בכיף ארצה לנסוע עם הקיה וגם לבחון אותה בנסיעה ארוכה מאוד.

תודה

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם יעשנו באוטו, גם אם החלונות פתוחים, לא כדאי שהמזגן / מערכת האוורור תעבוד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רכב שלך, אם אתה לא אוהב עישון, שלא יעשנו. תעשה כמה הפסקות לסיגריה מקסימום, אבל לא חושב שיתפס הריח ברכב מעישון חד פעמי...

Sent from my HUAWEI P9 Lite

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

אני לא הייתי מסכים במקומך.

חוץ מהריח, יש פוטנציאל לנזק ולסיטואציות הרבה פחות נעימות מאשר להסביר לחברים שאתה

שומר על האוטו ולכן אתה מבקש שלא יעשנו בו, ולהציע להם לעשן באחת העצירות עם כוס קפה ובנוחות.

אם החברים שלך מעשנים כבדים, תהיה לארג' ותגדיל את כמות העצירות.

פורסם
רכב שלך, אם אתה לא אוהב עישון, שלא יעשנו. תעשה כמה הפסקות לסיגריה מקסימום.

זו עצה טובה. גם ככה במהלך נסיעה כזו, מוטב לבצע מספר הפסקות קצרות במקום הפסקה אחת ארוכה כמו שרוב האנשים עושים. ככה גם אתה תהיה מרוכז ורענן יותר וגם המעשנים יוכלו לקבל את מבוקשם בלי להפריע לך.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

הסיטואציה שונה. הנוסע הוא אח שלי, רק אני והוא. נוסעים למעבר גבול ירדן רתומים בנגרר ועליו המאבריק טורבו של אחי ל 4 ימי שטח בירדן. מצידו ממש לא מפריע לו לנסוע בבהמת המרצדס ML350 שלו, אבל לא נעים לי לנסוע תמיד רק איתו וזו גם אחת הסיבות שהזמנתי רכב עם וו גרירה. אני מחדד: ת'כלס לא מפריע לי שייעשן, רק מחפש דרך להיפטר מהריח אח"כ. אם אין דרך אז כנראה שנאלץ לנסוע באוטו שלו, או להתקין וו נוסף באוטו של אשתי כי לחשישניקית הזאת הריח לא מפריע (:-

בעריכה:

שנינו עם עבר של משאיות ולכל היותר עושים עצירה אחת קצרה לקחת קפה בדרך+להתפנות. אח שלי יכול לעשן דיי הרבה.

עריכה אחרונה על ידי Achtung
פורסם

הרכב שלך - שמור עליו.

יהיה קשה להפטר מהריח.

באירופה, אם תופסים אותך שעישנת ברכב שכור, תשלם 200 אירו תמורת "ניקוי מיוחד".

אם ראית את שרשור השכן המעשן אתה יכול להבין מה דעתי על עישון בכלל וליד לא מעשנים בפרט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני 4 שנים הפסקתי לעשן אחרי 20 שנה. אשתי מעשנת ויש לנו סטטוס קוו. אחד הדברים שהכי אהבתי בעולם זה קפה וסיגריה באוטו אחרי העבודה בפקק. יודע אדם נפש בהמתו, ועם כל זאת כיום, הריח עושה לי בחילה, לך תבין. אולי לשים סדין עבה על המושב האחורי ומגבות על הקדמיים? הגג מזכוכית ושאר פנים הרכב ללא שום ציפוי מבד, הכל עור או חומרי דיפון מפלוסטקים משהו לעילה ולעילה מבית קיה בשנקל. אתה רוצה לומר שבכלל אין לי Bet כאן?

פורסם

שאחיך יישב במאבריק, מאחור על הנגרר.

יעשן כמה שירצה באויר הפתוח.

תשאירו הטלפון של שניכם פתוח ותוכלו לדבר כל הנסיעה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תציע להם לבחור - או לא לעשן באוטו (אפשר להיות נחמד ולעשות מדי פעם עצירה לסיגריה בחוץ), או לנסוע באוטובוס (גם שם הם לא יעשו, אבל זאת כבר לא בעיה שלך).

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
שאחיך יישב במאבריק, מאחור על הנגרר.

יעשן כמה שירצה באויר הפתוח.

תשאירו הטלפון של שניכם פתוח ותוכלו לדבר כל הנסיעה.

חזק. הבעיה היא שככל הנראה הוא יסכים בלי להסס (:-

פורסם

יש לי נסיון עם כימיכל גייז שמנטרל ריחות ובקטרייה...הריח שהוא משאיר אחריו,לא

ממש נעים,אז לא יודע כי הוא רק לפני שבועיים ריססתי ונורא חריף ולא נעים הריח שלו.

גם נקנה באוטוסטור.

• תוכן חדש...