Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תקנה להם לנסיעה, קופסת סיגריות "שופרא" (יענו סיגריות אקסקלוסיביות) או סיגרים.

רק תתנה את התנאי שיוכלו לעשן (אותן) בהפסקות שתעשה להם במהלך הנסיעה.

(יאמרו פה שאני מעודד אולי לעישון - אבל אני רק מנסה "למשוך" אותם שיעשנו מחוץ לרכב).

אתה לא באמת תוכל לחזות אם ריח של עישון יישאר או לא אחרי נסיעה עם מעשנים. כ"כ - כנ"ל לגבי יעילות של הסרת ריחות כאלה (יש אנשים עם חוש ריח יותר מדיי טוב...).

עריכה אחרונה על ידי חולגי
איות

alfa 156 2.5.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

תודה, רעיון נחמד, לסטודנטים (:- כשמדובר בקבלנים אמידים שנוסעים לטייל על צעצוע שעולה 180 אלף ש"ח עם תוספות, יחד עם הנגרר והביטוחים זה יותר ממאתיים, איכשהו זה לא יהיה כל כך אפקטיבי. לא להתפלצן, סיגרים זה סטנדרד

עריכה אחרונה על ידי Achtung
פורסם

העניין הוא שהריח מפריע לבעל הרכב. חוץ מזה, בעל הרכב כנראה נמצא יותר שעות מהחיים שלו בתוך הרכב מאשר במועדון/פאב.

אתה נושם דיזל שרוף מהליכה ברחוב, אבל אתה בטח לא תרצה שיזרימו לך לדירה את זה.

תגיד לא קראת את כל הדיון והגבת משום מקום, או שאתה פשוט הזוי?

הבן אדם עישן במשך 20 שנה. אישתו מעשנת. בלאו הכי הוא כותב כי במהלך הנסיעה בין אם ברכב שלו, או של אחיו, הוא יסע עם אחיו שיעשן איתו ברכב.

אתה פאקינג נכנס איתי לפגיעה הבריאותית שתהיה לו מיזה שהוא ינשום ברכב שלו ש"ספג" ריח של סיגריות מנסיעה של כמה שעות בודדות בו אחיו עישן מידי פעם?

קצת פרופורציות, לעזעזל. שכחתי שבפורום כאן כולם נוהגים בפריוסים/רכבי מיני צנומי נפח/חשמליים, אוכלים כל היום חסה והכל על מנת לשמור את כדה"א כמה שיותר ירוק..

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא, אני רק מזכיר שבהודעה הראשונה הוא כתב שהריח מגעיל אותו.

אם הוא רוצה להימנע מלכלוך של הסיגריות ברכב הפרטי שלו, זכותו. אין לזה קשר לעניין שמקומות ציבוריים מלאים בזיהום או לפריוסים ועולם ירוק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לא יודע אני התעייפתי מהשרשור הזה ולכן אפסיק להגיב כאן ולהתווכח.

לסיכום,

לפותח השרשור, דעתי הכנה היא שכתבו לך מספיק פתרונות לאיך להיפטר מהריח ברכב (שבלי קשר לי אישית זר כמה ריח יכול להיספג ברכב, אבל זה עניין אחר). אני חושב שהנקודה ברורה ושהדבר אפשרי. אם אתה מעוניין פשוט ליסוע יחד עם אחיך באותו הרכב אך לא מעוניין שהוא יעשן לידך במהלך הנסיעה, לדעתי פשוט תהיה כנה עם עצמך ואיתו, תגדל זוג ותגיד לו את זה ישירות. כל הקטע עם הריפוד והריח נשמע לי מעט מוזר.

עריכה:

SLOWRIDE שים לב שהוצאת את הדברים שלי מהקשרם כאשר ציטטת רק חלק מהודעה, כאשר ההודעה המלאה שהתייחסת אליה מלכתחילה הייתה כשצחקתי מהבחור שהיתמם ודיבר על הפגיעה הבריאותית מנשימת האוויר מריפוד הרכב..

ובטח שיש לזה קשר, אתה חי בישראל של 2016, אתה נושם ומריח חרא בכל מקום, לכן אני חושב שחשוב לשים דברים בפרופורציות.

עריכה אחרונה על ידי Nico62
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הוצאתי את דבריך מהקשרם, התייחסתי למשפט ספציפי שחזרת עליו שוב בהודעה האחרונה שלך.

אני חושב שגם אם כל הסביבה מלאה בחרא, אנחנו משתדלים שלמקומות הפרטיים שלנו זה לא יגיע. כשאתה מדבר על פרופורציות, אתה לא יכול להשוות את רשות הרבים לרשות היחיד.

הריח מגעיל אותו, זה קיים בכל המקומות הציבוריים, אבל למה שיתפשר על זה גם ברכב הפרטי שלו?

פורסם

תודה לכולם. קיבלתי כאן אחלה פתרונות למסירי ריח וכד'. לא ידעתי שהנושא נפיץ כל כך. יש לי חבר שמעשן קבוע ברכב שלו ואני לא מסוגל לנסוע איתו - זה כמו לשבת בתוך מאפרה. כשאשתי מעשנת ואז עולה לאוטו שלי ונוהגת, יום למחרת אני מריח..עד כדי כך.

פורסם

Achtung חלילה לא רוצה לקלקל לך את הנושא שפתחת.

ייתכן ונתתי לחלק מהמגיבים שהגיבו לך לעלות לי על העצבים ובכך קצת השתלטתי לך על השרשור.

מן הסתם זו לא הייתה כוונתי ולא אקח יותר חלק בדיון שכן אני מסיט מהנושא ככל הנראה.

סליחה.

פורסם (נערך)
תודה לכולם. קיבלתי כאן אחלה פתרונות למסירי ריח וכד'. לא ידעתי שהנושא נפיץ כל כך. יש לי חבר שמעשן קבוע ברכב שלו ואני לא מסוגל לנסוע איתו - זה כמו לשבת בתוך מאפרה. כשאשתי מעשנת ואז עולה לאוטו שלי ונוהגת, יום למחרת אני מריח..עד כדי כך.

וואלה אחי מצטער לשמוע את זה. לחיות עם חוש מפותח ורגיש יכול להיות ממש לא כיף. לכן אני שמח שאני כמעט ולא מסוגל להריח כלום.

עם כל הכבוד לאחיך שמעשן, זה עדיין אוטו שלך, אתה לא צריך לענות את עצמך עקב זה שהם מעשנים. אם אתה שואל אותי כל הסוגיה של ההסרת ריחות מהרכב טיפה חסרת פואנטה אם אתה יכול לגרום לכך שלא יהיו ריחות באוטו מלחתחילה. התפשרות על עצירות קבועות לסיגריה נשמע כמו פיתרון הרבה יותר פשוט נוח וטוב יותר לכולם, בעיקר לך.

עריכה אחרונה על ידי ferdinandstrat
פורסם
תקנה להם לנסיעה, קופסת סיגריות "שופרא"

גיגלתי את השם, ומסתבר שבאמת היו סיגריות כאלה:

082%20%28Copy%29.jpg?1296144596

איפה הימים, שבהם היה פה מבחר עצום של סיגריות, ולא רק מרלבורו/LM/פרלמנט/וינסטון/נובלס

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיין יש LD, יש גם מגנה, טיים, מוסטנג, לא חסר.

פורסם
עדיין יש LD, יש גם מגנה, טיים, מוסטנג, לא חסר.

אני זוכר שראשי תיבות של טיים זה This Is My End

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נשמע כמו , " יש לי רכב שמור בקנאות אני מתעקש להחנות צמוד לאנשים עם רכבים מוזנחים אבל מודאג מסימני פתיחת דלתות .

האם יש בעל מקצוע שיכול לתקן את המכות האלה ? "

או " הרופא אמר לי שאם אני אעשן עוד פעם אחת אני חוטף סרטן חשוך מרפא אבל אני חייב רק סיגריה אחת , האם אתם מכירים רופא שיודע לרפא מחלה סופנית ? "

בקיצור לא .

• תוכן חדש...