Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סע עם אחיך בכייף, כמה כבר יוצא לכם להנות מחוויה טובה.

ואם תהיה בעיה כל-שהיא.

הוא יקנה לך רכב חדש :wink: .

(אפשר לנקות ולהסיר ריחות - בכל שטיפת רכבים טובה יש להם ידע כיצד)

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע, אני לא מעשן, ובמהירות בין עירונית כשמעשנים לי ברכב עם חלונות פתוחים הדבר לא מפריע לי.

גם כן לא שמתי לב לריח ש"נדבק" לי לאוטו.

הנחתי שאולי אתה רגיש ממני בנושא, שאולי התנוונתי כי כל ילדותי עישנו לידי (הוריי), אבל רשמת שאתה עישנת במשך 20 שנה, אז מוזר לי כמה רגיש אתה כבר מסוגל להיות..

עריכה:

מצטרף לבחור שמעליי, תיסע, תהנה עם אחיך, אל תחשוב על זה, ולדעתי אם לא תחשוב על זה, אתה בכלל לא תשים לב.

פורסם

אני מאוד רגיש,

אחרי שהרכב חברה חזר לי מטיפול ישר שמתי לב שעישנו בו - בנוסף קיבלתי אותו עם ריח שלקח לי הרבה זמן להוציא.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

גם לי מוזר. והדאגה היא לחורים שבמושבים של הרכב הזה - האם הם מהווים מקלט לכיסי עשן ומולקולות ג'יפה? מושבים עור רגילים הייתי חושש פחות

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכי פשוט בעולם: אחיך מכבד אותך, נכון? אז שלא יעשן. תעשו כמה עצירות בדרך לקפה וסיגריות.

לא יכול לוותר על העישון בנסיעה? תיסעו ברכב שלו או שתשכרו רכב חסכוני יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מבין שבריאות היא לא פקטור בעניין הזה.

להוציא ריח מריפוד זה דבר אחד להוציא חרא מריאות זה כבר סיפור אחר.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

העניין הוא שהוכח שהריח מהריפוד (או משטיחים) מייצג חלקיקים, שהם מזיקים. זה נקרא "עישון מיד שלישית".

אמנם בחורנו מעשן בעזרת אשתו, אבל לפחות אפשר למנוע מהנוסעים אתו את הסבל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אויש נו, כאילו הנוסעים אצלו ברכב לא היו,הולכים, או יהיו במסיבות/פאבים/כל מקום ציבורי אחר בו מעשנים.

מתקשה להאמין שבנסיעה של כמה שעות בה אחיו יעשן כמה סיגריות ברכבו יהיה זה מה שיהרוס לכל נוסעיו לעתיד את הבריאות..

נדמה לי שאנשים מעט איבדו כאן פרופורציות..

פורסם

אני באוטו של אמא של אישתי שמעשנת המון באוטו (גם עם ריפודי עור) שם רימון חיטוי של מגווריס,

http://www.autostore.co.il/ספריי%2Dלחיטוי%2Dמערכת%2Dהמיזוג%2Dבניחוח%2Dרכב%2Dחדש%2DMeguiars.html

יש בכמה ריחות אבל הריח שלו מחזיק אולי שבועיים אבל הוא אכן מנטרל ריחות.

מה שעושים הוא שמניעים את האוטו, מפעילים מזגן על קור בעוצמת המאוורר הגבוהה ביותר ומצב סירקולציה,

שמים את הרימון באוטו (בדרך כלל בין המושבים הקדמיים לאחוריים) מפעילים אותו וסוגרים את הדלתות (לצאת מהרכב כמובן!), נותנים לרימון להתרוקן וממתינים ככה רבע שעה עם רכב מונע ומזגן פועל.

אחרי זה פותחים את כל הדלתות לעשר דקות לאוורר וזהו... מנסיון זה הדבר היחיד שמנטרל ריח של סיגריות או כל ריח אחר וגם מחטא את מערכת המיזוג (אם יש ריח רע מהמזגן)

נ״ב - יש באוטוסטור מספר חברות שיש להם רימונים כאלה - Sonax, liqui moly... המגווירס היחיד שהוא לא בריח ״בית חולים״

SEAT ATECA Style Plus

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אויש נו, כאילו הנוסעים אצלו ברכב לא היו,הולכים, או יהיו במסיבות/פאבים/כל מקום ציבורי אחר בו מעשנים.

העניין הוא שהריח מפריע לבעל הרכב. חוץ מזה, בעל הרכב כנראה נמצא יותר שעות מהחיים שלו בתוך הרכב מאשר במועדון/פאב.

אתה נושם דיזל שרוף מהליכה ברחוב, אבל אתה בטח לא תרצה שיזרימו לך לדירה את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אל תסכים, עושים כמה הפסקות ושיעשנו מחוץ לאוטו.

אני לא מסכים שיעשנו לי באוטו ויש לי רכב קרקשה מתפרק שנת 2001.

גם עושה ריח לא נעים ברכב.

גם כמו שאמרו, יכול ליפול ולעשות חור מכוער בריפוד.

בנסיעה עם חלונות פתוחים האפר לפעמים עף לתוך האוטו ומלכלך.

פורסם

אתם כותבים כמתלהמים בלי לקרוא את הבקשה של פותח הדיון.

בתגובה השניה והשלישית שלו, הוא הסביר כי מדובר באחיו.

וכי יש אפשרות לנסוע על חמור המרצדס המשוכלל של אחיו לירדן.(וגם אז אחיו יעשן לידו)

בד"כ הם נוסעים במרצדס, הפעם הוא רוצה לקחת את אחיו ברכב שלו, ולכן הדילמה.

אם הוא ישמע בקולכם, הוא ישאר בירדן, יעזוב את אחיו ויפרד מאישתו.

ובעוד שנה יפתח משם דיון , מחפש רכב המגיע עם מתאם לעישון נרגילה.

שחררו בעדינות, תנו רעיונות איך למצוא פתרון לניקיון והריח.

הרבה הפסקות לעישון בדרך, במקומות יפים ומעניינים אשר אולי יעזרו .

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני מעשן ואני משכיר רכבים על בסיס קבוע, אסור לעשן בהם, אני מעשן כשהמזגן לא על סירקולציה.

אני מחזיק מטהר אוויר שאני מרסס מתחת לרגלי הנוסע כשאני לא מעשן ומדליק את הסירקולציה, כל הריח נעלם.

Sent from my 6045O using Tapatalk

haters will hate

• תוכן חדש...