Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשיחות עם מגרשי ליסינג אני מקבל מחירים לא שונים מאלה ביד2

אם אני קונה רכב יד ראשונה מליסינג הוא לא אמור להיות זול משמעותית מרכב יד ראשונה מפרטי?

כמובן שבהנחה שהרכבים דומים חוץ מהבעלות הראשונה... מה אני מפספס?

פורסם

זהו מחיר ראשוני בלבד שישתנה כאשר הכסף יונח על השולחן.

ועוד, הם רושמים מחיר מחירון כך שההנחה תיראה יותר גדולה

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

מגרשי ליסינג אינם מוסד ללא כוונת רווח. גם שהם מציעים רכב עם עבר של ליסינג הם מנסים בשיטת מצליח לדרוש מחיר גבוה ככל הניתן. הם אוהבים להגיד :"רכב כזה מוכרים במחירון. הוא מאוד מבוקש ונחטף." כמובן שלפי המחירון יש להוריד הפחתת ליסינג שיכולה להיות כ 14% לנהג יחיד עד 22% לליסינג מרובה נהגים.

כמובן שיש תמימים/שבויים שקונים את זה. חברות הליסינג בונות על ארבעה יתרונות שיש להם למול מוכר פרטי:

1. הצעות מימון וטרייד אין .

2. אחריות כלשהי.

3. מגוון רכבים נגישים לבחירה.

4. הרגשה ללקוח שקנה ממקום מסודר, אמין וכו'.

לקוח שיודע לנהל מו"מ נכון עשוי לקבל הנחה גדולה שאולי תשתלם.

אם אין הנחה משמעותית על הליסינג עדיף להתאמץ ולחפש פרטית במצב שמור.

פורסם

זה שמורידים בין 14% ל 22% זה לא נקרא הנחה זה מחיר המחירון של אותו רכב ומשם צריך להוריד.

אנשי המכירות של חברות הליסינג מציגים זאת כהנחה .

• תוכן חדש...