Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה יכול להיות אחלה פוסט ל״צרות בהייטק״ - יוצאים לנופש בחו״ל על חשבון העבודה אבל אסור להיכנס לקזינו.

ובנימה רצינית - מצטער, אינני מבין את הקטנוניות. נגיד וזה לא היה חוקי, עכשיו נכנסת לקזינו, סוף החופש הוא מזמן אותך לשיחה. תתחיל לריב עם המעסיק שלך שמשפטית זה לא חוקי ? ההרגשה שלי, אם אתה מחפש סיבות לעזוב את מקום העבודה שלך תעזוב אבל אל תיפול לקטנות ותחפש סעיפים לא חוקים בנופש חברה בחו״ל.

מבחינת המעסיק אני יכול להבין אותו, המלון יודע שמגיעה חברה לנפוש והוא רוצה להשאיר שם רושם חיובי ולא לבזות את שם החברה. אז התנהגות נאות מתבקשת וגם כנראה רוצה למנוע מצבים שבהם עובדים מפסידים כסף בקזינו(מה שלרוב יקרה) ונכנסים לסיטואציות לא נעימות.

טוס, תהנה* ותכבד את הבקשה שלו.

*אם אינך יכל להנות בחופשה ללא קזינו, ממליץ לפנות לטיפול עזר בנושא.

עריכה אחרונה על ידי Taimors
  • תגובות 165
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אור, אני כיוונתי בדברי למקרה הספציפי הזה.

מסכים לגמרי עם מה שכתבת בהודעה האחרונה.

:mm_yeah:

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
פינדר, להוציא אותך לחופשה כפויה מרוכזת (לא מדבר על נופש, אלא על אילוץ לשימוש בימי חופש) זה מאוד מעצבן, שכן המעסיק לא אמור לקבוע עבורך מתי אתה תיקח את ימי החופש - קרי: גם אם זה מותר בחוק, זה בהחלט עלול להרגיז, ובצדק.

בד"כ בחופשות המאולצות האלו המעסיק לוקח חצי יום חופש, כמו מה שקורה ב"השבתה" בחוה"מ בחברות מסוימות, בגלל שהמעסיק מודע לכך שהוא פוגע בך בצורה מסוימת ע"י האילוץ לקחת חופש, ומשפה אותך ע"י הורדת פחות ימים.

לגבי השאלה של פות"ש, אני כלל לא מבין אותה - את מי זה מעניין אם זה חוקי או לא חוקי, נותנים לך חופשה על חשבון המעסיק ומה שמעניין אותך זה ההיבט המשפטי מאחורי הבקשה של המנכ"ל? כולה ביקש מכם לא ללכת לקזינו, ביג פאקינג דיל...

ממש לא ביג דיל , בגלל זה רשמתי שלי אין בעיה ובשביל הבנה כללית רציתי לדעת האם זה חוקי לבקש דבר כזה זה הכל

פורסם

חוקי AS IN חוקי העבודה בישראל? אני בספק גדול

חוקי AS IN נורמה מקובלת? לחלוטין, מה גם שברמת ההגיון הבריא זה נשמע לי ממש הגיוני, הרי בתכלס לא מדובר בבקשה חריגה במיוחד

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אותי זה היה מעצבן :-P

לא כי אני רוצה ללכת לקזינו (אף פעם לא הייתי), פשוט כי נראה לי הזוי לבקש דבר כזה.

ראבאק אתה מוציא אותי לחופש, למה להגביל אותי?

זה מזכיר לי את הנופש הצבאי.

מוציאים פלוגה שלמה לחופש אבל יש מיליון חוקים ואיסורים מפגרים, באמת שהייתי מעדיף חופש בבית.

They are trying to ban me...

פורסם
ממילא בקזינו The house always wins. :wink:

א, לא תמיד. נכנסתי לקזינו עם 20 יורו ויצאתי ממנו עם 400 דולרים. ואני מתכנן לשכפל את ההצלחה הזו בטיול הקרוב.

ב, ייתכן שהמעסיק חושש בגלל עובדים שיש להם בעיות קלות (או קשות) עם הנושא, ועשויים למשכן נכסים של החברה. לא מצחיק, אלא רציני לחלוטין.

אני לא יודע אם זה חוקי או לא. אני כן יודע, שאני הייתי פשוט רוצה להבין את הסיבה.

לא משנה לי מהי: מראית עין, סטיגמה, השתוללות צפוייה אחר כך, אנשים שרגישים להימורים- פשוט רוצה להבין מדוע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
א, לא תמיד. נכנסתי לקזינו עם 20 יורו ויצאתי ממנו עם 400 דולרים. ואני מתכנן לשכפל את ההצלחה הזו בטיול הקרוב.

לך על זה. אין לי ספק בכלל שתצליח :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ברור, זה הוכח בניסוי.

פורסם

ב, ייתכן שהמעסיק חושש בגלל עובדים שיש להם בעיות קלות (או קשות) עם הנושא, ועשויים למשכן נכסים של החברה. לא מצחיק, אלא רציני לחלוטין.

אני לא יודע אם זה חוקי או לא. אני כן יודע, שאני הייתי פשוט רוצה להבין את הסיבה.

לא משנה לי מהי: מראית עין, סטיגמה, השתוללות צפוייה אחר כך, אנשים שרגישים להימורים- פשוט רוצה להבין מדוע.

למה שלא תיכנס עם 200 יורו ותצא עם 4000 דולרים? אולי אני אהיה המוח ואתה המהמר? נעשה הרבה כסף ביחד.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לפי איזה שער נעשתה ההמרה מאירו לדולר?

שפותש ידע את אחוזי הרווח ;)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא יודע מה כיוון המחשבה של המעסיק, אבל אני בהחלט רואה את הכותרות בטמקא של העובד ההזוי והעו"ד העוד יותר הזוי שלו, "המעסיק לקח אותי לחו"ל למלון עם קזינו, הפסדתי 20 אלף דולר ועכשיו המעסיק צריך לשלם לי את ההפסדים...מה פתאום הוא לוקח אותי למלון עם קזינו...בלה בלה בלה..."

אגב, לדוד שלי היתה שיטה מוכחת (באמת!!!) להרוויח בקאזינו, צריך כסף, הרבה סבלנות, הרבה משמעת עצמית והרווחים קטנים יחסית אבל בסופו של דבר, הוא במשך עשור שלם חי בגרמניה כשהעבודה שלו הייתה כל יום שלוש שעות בקזינו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פיל אייבי לקח את דוד שלך העלה אותו בכמה עשרות מליונים וחי יופי מפוקר ...

שלא נדבר על דן בליזריאן.

פורסם
לך על זה. אין לי ספק בכלל שתצליח :lol:

תצחק, למה לא.

למה שלא תיכנס עם 200 יורו ותצא עם 4000 דולרים? אולי אני אהיה המוח ואתה המהמר? נעשה הרבה כסף ביחד.

יאללה, בוא. אתה תשים את הכסף הראשוני, ואני אקח את כל הרווח. אלא אם אני אפסיד, ואז אתה תיקח את כל ההפסד. הולך, מח?

לפי איזה שער נעשתה ההמרה מאירו לדולר?

שפותש ידע את אחוזי הרווח ;)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

20 יורו = 25$ בחישוב של הקזינו שהייתי בו. WHATEVER, גבר. זה לא האישיו פה.

תצחקו לכם.

1) מבטיח לעדכן.

2) שמתי לי מטרה יותר גבוהה הפעם.

3) נראה לי שבאגירה ואני מדברים על אותו רעיון\שיטה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...