Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

ברשותי A3 8V 1.8T הרכב במסגרת אחריות אני מעוניין להוריד רזנטור.

הורדה של רזנטור תבטל אחריות או אמורה להיות איזה בעיה ברגע שאני יכנס לעשות טיפול?

כרגע יש לי דודים 4 יציאות של ארגונטחקס אני מעוניין להפיק מהם יותר סאונד.

תודה לעוזרים.

עד שאלה לא הכי קשור,היכן אפשר לעשות לוחיות רישיו שהרקע שלהן לבן?

פורסם

הרכבה של חלקים לא-מקוריים מסכנת את האחריות, במיוחד במקרים בהם הבעיה קשורה לחלקים האלה.

בזמן האחרון קיימת אופנה של לוחיות רישוי לבנות. שים לב שלוחיות אלה אינן חוקיות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

שמע, גם החלפה של דודים מורידה אחריות, באיזשהו מקום זה על אותו משקל. אני ברכב שלי גם עשיתי דאון פייפ אצל לירן וגם הסרתי רזונטור, כי אם כבר החלטתי שאני הולך על סאונד אני הולך על כל הקופה. ממליץ על זה, יש לי חבר שעשה רק דאון פייפ וההסרה של הרזונטור הוסיפה עומק לצליל והגבירה אותו.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

אין בשום דבר בתחום.100% יכול להגיד לך שכשהכנסתי את האוטו למוסך המורשה המוסכניק התלהב מהשיפור ואמר שזה לא ישנה. במוסכים אחרים ינסו להתנער מאחריות גם על סט ג'אנטים...

Sent from my HUAWEI P9 Lite

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

אם כבר שמת דודים אז כנראה שהאחריות נפגעה, הרזונטור לא ישנה יותר מידי, כבר התעסקת בצנרת

עברתי לסקייטבורד

• תוכן חדש...