Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים ג׳אנט 19

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוכש רכב יד שנייה מסוג מאזדה 6, יש צורך לבצע החלפה של הצמיגים, הבעיה היא שמדובר בצמיג יקר מאוד במידות של 225/45r19 , איזה צמיג מומלץ? והאם מישהו יכול להפנות אותי לפנצ׳ריה במחיריים טובים באיזור באר שבע, תודה

פורסם (נערך)

מה קוד עומס ומהירות ברישיון הרכב?

תבדוק מחר בצמיגי ז'ינו מה יש לו במלאי במידה הזאת/ מה אפשר להזמין, כמה עולה .

http://www.d.co.il/6285450/42570/

עוד היום אפשר לבדוק בצמיגי מצדה ( פתוח בשבת, אבל לרוב מחזיק סחורה סינית ).

לפי "יד 2 צמיגים" יש פאלקן fk453 שהם צמיגים טובים.

http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=5357&cs=1&diameter=10&aspectRatio=11&width=20&area=22&type=1

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה לא הדבר היחידי שיותר יקר ברכבים כאלה. אם זה יקר אל תרכוש רכב כזה! הרי גם תצטרך שוב להחליף מתישהו.

Sent from my D6503 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

צמיגי ז׳ינו מצויין הייתה לי התנסות טובה איתו , עד כמה חשוב שתהיה התאמה מלאה לקוד העומס הרשום ברשיון הרכב? ולגבי פאלקן לא יודע כמה זו חברה טובה

פורסם
זה לא הדבר היחידי שיותר יקר ברכבים כאלה. אם זה יקר אל תרכוש רכב כזה! הרי גם תצטרך שוב להחליף מתישהו.

ההחלטה כבר התקבלה, צמיגים זה עניין של שנתיים וחצי שלוש, לא כל יום

פורסם

החלטה שלך. לא מכיר אותך ולא יודע מה היכולות שלך רק קח בחשבון שכשעולים בסגמנטים גם החלפים, הטיפולים והביטוח מתייקרים. זה משהו שכדאי לחשוב עליו.

בהצלחה בכל אופן ומקווה שתהנה מהרכב :)

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

לגבי קוד עומס ומהירות - אסור שהם יהיו פחותים ממה שרשום ברישיון הרכב.

במידה שלך יש קוד עומס 92 וגם 96, קוד מהירות W או Y ( y יותר גבוה ). Falken חברה יפנית במקור, והצמיגים שלהם נותנים תמורה טובה למחיר.

במידה הזאת יש גם dunlop שעולה כ 1000 שקלים לצמיג, אבל הוא 92W, שים לב למה שרשום ברישיון הרכב. ויש גם ברידג'סטון שעולים כ 1500 שקלים, כפול מפאלקן.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מניח שאלך או על הפאלקן או דנלוף, שווה להוסיף קצת ולקחת את הדאנלוף? או שפאלקן מספיק, מדובר ברכב יקר שאני מתכוון להחזיק הרבה שנים אז אני לא רוצה לחסוך בצמיגים

פורסם

קודם תראה מה אפשר לרכוש בכלל. המידה בעייתית.

פורסם

אני יודע, אבל בבאר שבע יש המון פנצ׳ריות, אעשה סקר שוק , בכל מקרה אם אני הולך על פאלקן? אני יכול להיות רגוע?

פורסם

אם תמצא, אז כן. הדגם הזה נותן אחיזה טובה מאוד.

פורסם

בוקר טוב,

את הפאלקן המדובר תוכל למצוא באתר טייר קלאב ולרכוש דרכנו בעלות של 1,052 ש"ח לצמיג.

ברכישת רביעיית צמיגים אתה זכאי ל-3% הנחה על הזוג הראשון ו-8% הנחה על הזוג השני כך שמחיר לצמיג יוצא - 994 ש"ח.

בנוסף, כגולש קארספורום, ניתן לך 2% הנחה נוספים ומחיר לצמיג יעמוד על 974 ש"ח בלבד.

המחירים כוללים הכל - מע"מ, איזון והתקנה.

לכל שאלה נוספת אשמח לעזור.

• תוכן חדש...