Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומטית עד 25k שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפש רכב אמין עם צריכת דלק סבירה (1/12 בערך) ב25000 שח.

האופציות שמצאתי כרגע הן:

לנסר קלאסיק שנת 2008 (יש אפילו בקצת פחות מ-20k)

B3 שנת 2007 מנוע 2 ליטר שהציעו לי אותה ב22 אש"ח

יונדאי אקסנט 2011.

אישתי מאוד חוששת מסוגיית האמינות של רכבים משנתון 2008 (קשה למצוא רכב עם פחות מ150 א' ק"מ). האם יש צדק בדבריה, וכדאי להתפשר על רכב בינוני כמו האקסנט?

פורסם

אין עניין להתפשר על רכב בינוני כשיש "ניסאן טידה" שאפשר להשיג בשני גרסאות- האצ'בק ורגיל,

חסכוני, אמין, חזק, מרווח

ב 27 קניתי לא מזמן כזה עם 105 אלף ק"מ כמו חדש..

פורסם
אין עניין להתפשר על רכב בינוני כשיש "ניסאן טידה" שאפשר להשיג בשני גרסאות- האצ'בק ורגיל,

חסכוני, אמין, חזק, מרווח

ב 27 קניתי לא מזמן כזה עם 105 אלף ק"מ כמו חדש..

ממה שראיתי ביד2, גם ניסן טידה מגיעה בתקציב שלי לשנתון 2008. מצאתי כבר לנסרים עם קילמטראז' של 130kkm ב20000 שח.

השאלה היא האם רכבים משנתונים כאלו (כמעט בני 9) עדיין יחשבו לאמינים עוד שנתיים שלוש

פורסם

אבל האם אתה בכלל צריך רכב כל כך גדול?

אם תרד לקטגוריית סופר-מיני או מיני תוכל להתקדם בשנתון.

מה הצרכים שלך? האם מכונית קטנה יותר תתאים? מה הקילומטרז'? תוואי הנסיעה?

פורסם
אבל האם אתה בכלל צריך רכב כל כך גדול?

אם תרד לקטגוריית סופר-מיני או מיני תוכל להתקדם בשנתון.

מה הצרכים שלך? האם מכונית קטנה יותר תתאים? מה הקילומטרז'? תוואי הנסיעה?

הנסיעה היא בין עירונית בגוש דן המורחב. ראש העין - רמלה - תל אביב. נסועה שנתית של 20000 קמ.

חשוב לי רכב אמין, צריכת דלק בינעירונית של מעל 1/10. ואיהוד ערך מינימאלי (כנראה שאמכור את הרכב עוד 2-3 שנים). כמו כן, בעייתי לי לקחת ליסינג מימוני משום שאני בתהליכי לקיחת משכנתה, ואני צריך הכנסה פנויה גבוהה ככל הניתן

פורסם

אתה יכול להשיג פיז׳ו 207 בשנתון גבוה יחסית. למרות התדמית לי יש נסיון טוב עם האמינות של המותג (היתה לי גם 306).הרכב נוח מאוד ובמחירים שאתה מחפש גם ירידת הערך כבר לא תהיה גבוהה

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Audi A4 3.0

פורסם

למי שאמר פג'ו- הלך לך, זה לא אומר שהאוטו אמין.

לשאלה האם לנסר או טידה, לנסר מכלולים מאוד ישנים מה גם שהדגם נמכר כאן מ 2005, והטידה נמכרה עדיין ב 2012,

בקשר לאמינות- אין סיבה שאוטו אמין וטוב- שמטפלים בזמן שפתאום יתחיל לעשות בעיות.

פורסם
לא ענית על השאלה המרכזית:

האם אתה צריך רכב משפחתי או שגם רכב מקטגוריית סופר-מיני או אפילו מיני יתאים

אני לא חייב משפחתית, אבל מיני קטן לי מדי. לגבי סופר מיני - התקשיתי למצוא לא צרפתיות שעומדות בתקציב שלי...

פורסם
גיר רובוטי חד מצמדי הולך?

מעדיף שלא (יצא לי לנהוג בפז'ו רובוטית והעדפתי לתקוע לעצמי מזלג בעין). אבל אם יש מציאה טובה, אני פתוח להצעות. אני רק חושש שעלות החלפה שלו תהיה מאוד יקרה.

פורסם

נסה ניסאן נוט, קומפקטית בחוץ. מרווחת מאוד בפנים. צריכת דלק באיזור של מה שאתה מבקש ובכל מקרה טובה משל הלאנסר. נוחה הרבה יותר מיונדאי אקסנט.

בכלל, בין לאנסר לאקסנט המיצובישי עדיפה. היא בעצמה לא פאר היצירה אבל רוב האקסנט נמכרו עם מנוע 1.4 עצל מאוד שדורש מאמץ קבוע שמשפיע מאוד על צריכת הדלק, יש דגמים עם מנוע 1.6 אבל שם נשארים עדיין עם רכב לא נוח במיוחד ופחות רועש אבל עדיין לא חסכוני.

המיצובישי מרווחת יותר, אמינה מאוד והביצועים שלה סבירים, הגיר פחות להוט להוריד הילוכים, יש אפשרות לתפעול ידני והיא פחות רועשת. מצד שני גם היא לא חסכונית במיוחד ולא זריזה. מניסיון אצלי במשפחה הקרובה עם אחת ממודל 2006 שנמכרה לפני שנה האמינות הייתה מוחלטת.

מעבר לנוט שהצעתי ממליץ לך לחפש גם מאזדה 3. היא עדיין לא חסכונית במיוחד אבל נפוצה מאוד, נוחה מהמיצובישי והיונדאי, תא נוסעים נעים בהרבה וביצועים טובים יותר. בתקציב שלך תיכנס אחת מ-2008-9 יוצאת ליסינג.

על אותו רעיון גם פורד פוקוס שתהיה קצת פחות זריזה וגם לא חסכונית במיוחד אבל מרווחת, נוחה ובטוחה. בתקציב שלך תיכנס אחת מ-2009 מהדגם שאחרי מתיחת הפנים עם 6 כריות אויר ובקרת יציבות שחסרה במאזדה 3.

• תוכן חדש...