Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכם,

הרכב עבר תאונה ויהיה כמה ימים במוסך, ובינתיים קיבלתי רכב חליפי של המוסך מסוג פורד פוקוס שנת 2008 עם מעל 300 אלף ק"מ שנוסע כמו הצרות שלי (מנוע 1600 עם 100 כ"ס).

כשקיבלתי אותו ניסיתי להכניס דיסק למערכת והוא לא מתנגן, כנראה המערכת דפוקה וכשאני לוחץ על הכפתור שמוציא אותו כתוב לי באנגלית: "שגיאה". שאלתי היא איך מוציאים עכשיו את הדיסק מהמערכת?

שאלה שניה היא כמה צריך למלא לחץ אוויר בגלגלים? אין מדבקה - אולי הסירו אותה עם הזמן ונראה שחסר אוויר.

תודה,

גיא.

פורסם

יש במשאבות לחץ האוויר בתחנת דלק הנחיות לרמת לחץ האוויר המומלצת לכל רכב,תוכל להיעזר בה.

כיוון שהרכב לא שלך,הייתי מציע לחכות עם הדיסק התקוע עד שתחזיר את הרכב למוסך ותבקש מהם לחלצו.

התיקון עלול להיות כרוך בניתוק או פירוק כזה או אחר של המערכת,לא הייתי מתעסק עם זה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לחץ אוויר 30 מקדימה 33 מאחור.

בתור אחד שהיה לו הרכב הזה 7 שנים - העגלתיות של המנוע מפוצה על ידי התנהגות הכביש המהנה למדי בטח עבור אוטו משפחתי ובמיוחד אם יש צמיגים איכותיים ובולמים לא גמורים. עוד טוענים שפוקוס דור 2 לא משתווה לדור 1.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רכב עגלתי וצפוף. כדי לשחרר דיסק צריך לדחוף פנימה עוד דיסק תוך כדי שלוחצים EJECT. לי זה עבד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קודם כל תודה רבה על התשובות.

באשר לדיסק התקוע הוא חולץ בשיטת הדיסק הנוסף וגם זה לא היה פשוט - עכשיו אני שומע גלגל"צ.

באשר ללחץ האוויר, מילאתי 30 מלפנים ו- 33 מאחור ובכל גלגל היו חסרים לפחות 15PSI כולל ברזרבי, אני לא מבין מדוע המוסך לא בודק לחץ אוויר בעצמו? איזו מין רמת אחזקה זו? אם היה מתפוצץ צמיג?

שאלה נוספת: איך מפעילים את האור הגבוה? מצאתי את ספר הרכב וכתוב שם למשוך את הידית לכיוון ההגה, כשאני מושך האור הגבוה עובד אבל נכבה כשאני עוזב את הידית - אז איך מפעילים את האור הזה בקביעות? (אלא אם כן גם זה מקולקל).

באשר למנוע - כ"כ חלש, בכביש 70 בדרך לאליקים הוא עושה טובה שעובר 90 קמ"ש ואני עם דוושת גז לחוצה עד הסוף - אז נכון שזו לא ה- GTI אבל גם בהשוואה לפאביה (נפח מנוע דומה) זה רכב עגלה.

תודה.

פורסם

הפוקוס לא עד כדי כך עגלה ואפשר לשייט איתה בקלות גם במהירויות לא חוקיות בעליל. הבעיה היחידה היא בהאצות הביניים ובמיוחד אם יש עליה כדאי לתכנן אותן היטב. פרט לכך חוץ מעל חשבון צריכת דלק האוטו מרגיש מעולה גם במהירויות גבוהות למדי.

למיטב זכרוני משיכת הידית לכיוון ההגה אכן מדליקה אורות גבוהים קבוע. רק לשם הבדיקה תנסה לדחוף הידית קדימה במקום למשוך.

פוקוס 2008 צפופה?! אחת מהמשפחתיות הרחבות ביותר שנמכרו אז ואפילו עד היום. עיצוב מושבים אחוריים שלא מאפשר רק לשניים לשבת בנוח. אם מישהו מדבר על 5 מבוגרים אז זו לא בכלל הקטגוריה לכך.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

אז משיכת הידית לכיוון ההגה מדליקה את האורות הגבוהים כל עוד אני לא עוזב את הידית (ניסיתי ללא הרף) וכשאני עוזב האור הגבוה נכבה. ניסיתי לכיוון השני ולא קורה כלום, הידית תקועה.

עוד מערכת מקולקלת לאוסף...

פורסם

לחץ אוויר, אורות גבוהים, CD ?! חכה שתגיע לתחנת דלק ואז מובטח לך שתשכח מכל הקודמים :twisted:

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

טוב, זה לא עובד בשום אופן - כנראה צריך להחליף ידית משולבת.

בקיצור קיבלתי רכב חליפי בלי אוויר בצמיגים, עם מערכת CD מקולקלת, אורות גבוהים לא עובדים, המנוע דופק, הגיר בועט במעבר מראשון לשני ובהורדה לראשון משני, חלק מהמתזים סתומים מאבנית (כי הגאונים מילאו מים מהברז), המגבים גמורים ולא מנגבים כלום אבל העיקר שהדבר הזה עבר טסט בתחילת החודש. איך? שאלה טובה.

303K ק"מ...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פוקוס 2008 צפופה?! אחת מהמשפחתיות הרחבות ביותר שנמכרו אז ואפילו עד היום. עיצוב מושבים אחוריים שלא מאפשר רק לשניים לשבת בנוח. אם מישהו מדבר על 5 מבוגרים אז זו לא בכלל הקטגוריה לכך.

הקונסולה האמצעית נפוחה ומציקה בברכיים של היושבים מקדימה.

אין מקום לרגליים מאחורה כשמקדימה יושבים מבוגרים.

זה אחד הרכבים הכי צפופים שהיו בליסינג באותה תקופה.

מגאן 2 למשל הרבה יותר מרווחת מזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...