Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 פרימיום פלוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני נמצא לפני רכישה של מאזדה 6 2014 דגם הפרימיום פלוס, התרשמתי מאוד מהרכב, הוא נראה מדהים, מאובזר ומפנק,

אשמח מאוד לשמוע חוות דעת לגבי הרכב, ביצועי מנוע, נוחות, איבזור, חסרונות אם יש, תקלות נפוצות וכו׳

אשמח לכל פיסת מידע , אני הולך להוציא הרבה כסף אז חשוב לי לדעת הכל לפני

תודה רבה מראש לכל העונים היקרים

פורסם

ביצועי מנוע- טובים מאוד, לא בליגה של החזקות ביותר כמו סופרב 2.0, מונדיאו טיטניום, מאליבו הקודמת וכו', אבל רכבדי מהיר כל עוד תגיע לסל"ד גבוה. שים לב להבדל של בערך 10% בצריכת הדלק לעומת דגם ה-2.0 (לרעת המנוע הגדול יותר).

נוחות- לא להיט עם חישוקי ה-19 אינץ', אבל סבירה לגמרי.

אבזור- יש הרבה אבזור, גג שמש, מושבי עור, כניסה/התנעה ללא מפתח, חישוקי 19, קסנון, מערכת של בוז ועוד קצת.

תקלות נפוצות- לא מכיר.

חסרונות- מנוע אטמוספרי במקום טורבו (מינוס בהיבטי צריכת דלק, ביצועים ומשיכה מסל"ד נמוך, אולי פלוס באמינות), לא ממש מרווחת כמו המצטרפות החדשות לקבוצה (סונטה, למשל), נוחות נסיעה לא להיט (אבל התנהגות כביש מהנה).

עוד אופציה שאולי תאהב- סובארו B4 מליסינג 0 ק"מ, תחזיר לך עודף מ-140K כחדשה.

פורסם

דגמים חדשים תמיד יהיו ובלי קשר התקציב שלי ממש לא נמצא באיזור של 6 פרימיום חדשה,יש לך ניסיון בנסיעה ברכב?

אשמח לשמוע עוד מבעלי הרכב הנ"ל

• תוכן חדש...