Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו GTI ו 16V

turbo-charger
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי התלבטות קלה....

איך שתי המכוניות האלה מבחינת צריכת דלק? ביטוח נהג חדש וצעיר? סביב איזה מחיר מוכרים אותן בשוק היום ואם הן בכלל שוות את הכסף!!!!!(ביצועים,אמינות,נוחיות וכ"ו)

תודה לכל העונים והעוזרים

פורסם
יש לי התלבטות קלה....

איך שתי המכוניות האלה מבחינת צריכת דלק? ביטוח נהג חדש וצעיר? סביב איזה מחיר מוכרים אותן בשוק היום ואם הן בכלל שוות את הכסף!!!!!(ביצועים,אמינות,נוחיות וכ"ו)

תודה לכל העונים והעוזרים

הפולו 1.0 עדיפה מבחינת צריכת הדלק, לגבי נוחיות אני לא יכול להגיד שום דבר (אף פעם לא התקנתי אסלה בתוך רכב)

הן לא שוות את הכסף כי אי אפשר להצמיד אותן למדד

אומרים שהאמינות הגרמנית לא משהו מאז שהפסיקו לייצר את החיפושית.

נ.ב

מנהלים - בקשה לא למחוק את ההודעה מייד היא נאמרה בציניות על מנת שהכותב יתנסח שוב

תתנו לה 24 שעות.

תודה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
יש לי התלבטות קלה....

תודה לכל העונים והעוזרים

תקנה אופניים!

אלון

פורסם

וברצינות:

צריכת דלק - תלוי בהרבה גורמים. נניח 1:10 בממוצע. ביטוח נהג חדש וצעיר - זה אף פעם לא זול, במיוחד ברכב בעל נטייה ספורטיבית. צפה לכיוון ה-2000 לחובה ו-3500 לפחות למקיף. מחיר שהן נמכרות בשוק - במצב טוב לרוב במחירון+. שוות את הכסף - המחירון גבוה אבל המכוניות איכותיות למדי. ה-GTI יקרה. ביצועים - טובים ב-16V, טובים מאוד ב-GTI. אמינות - כתלות בתחזוק, מחירי טיפולים לא זולים. נוחות - אבזור מצוין ב-GTI, טוב ב-16V. מרווח סביר. נוחות נסיעה בינונית (רכב ספורטיבי בסה"כ). את ה-GTI קשה למצוא. 16V יותר קל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...