Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עירוני לזוג + ילד עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אשמח לקבל המלצות לרכב שבעיקר נוסע בעיר (כ-70% מהזמן נסיעות עירוניות קצרות יחסית), שיהיה אמין ככל הניתן, עם צריכת דלת עירונית מינימאלית.

התקציב עד 40K, אבל אפשר אולי ללכת עד 50K אם יש משהו שממש שווה את ההשקעה.

אחת האפשריות שאני שוקל היא קיה ריו 2010-2011. אבל אשמח לעוד הצעות.

תודה רבה!

פורסם

מה אתה מחפש? סופר מיני? מיני?אוטומטי/ידני?

דרישות מהרכב? לאיזו צרכה אתה מצפה?

הריו (הן בדורה הקודם עם 97 סוס והן בדורה החדש עם 109 סוס בדגמים האוטומטיים) לא מאוד חסכונית בעיר. מיצובישי ספייסטאר, לצורך העניין, תהייה חסכונית בהרבה בתוואי עירוני וזולה יותר לאחזקה.

פורסם

אני חושב שמבחינת גודל, המינימום שלא יהיה קטן יותר מיונדאי I30. שזאת גם אפשרות שאני שוקל, אבל מהפורום ועוד מקומות, אני מבין שזה לא רכב כל כך חסכוני בעיר.

ולגבי הריו דווקא, למרות דיווחים שונים, יש אנשים שמדווחים שהיא מאוד חסכונית.

פורסם

לזוג + ילד לנסיעות בעיר אפשר לקנות רכב יותר קטן מאשר i30, ויותר חסכוני.

אני במקומך הייתי מחפש הונדה ג'אז במצב שמור ועם קילומטראז' לא גבוה, גם אם צריך לרדת בשנתון או לעלות קצת את התקציב.

מדובר ברכב חסכוני ואמין ביותר, עם שמירת ערך טובה ומרחב פנים + בגאז' כמעט בגודל של רכב משפחתי.

רק לא השנתון הראשון של דור 2 עם גיר רובוטי ( סוף 2008-2009 ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שמע, הרכבים של קיה מסתמנים כעסקאות הכי טובות בשוק. הרכבים שלהם אמינים וטובים ונותנים את התמורה הכי טובה לכסף. אם הריו אכן מתאימה לדרישות שלך אל תחפש עוד הרבה מעבר

פורסם

הריו לא חיסכונית כי אין לה תיבה מתקדמת או מנוע טורבו קטן,מה גם שהיא בעיר מרגישה נוקשה.

לדעתי הגאז אחלה אופציה,אמינה ומאוד מרווח כמו משפחתית מאחטר בנוסף שומרת טוב על ערכה.

לא חושב שהריו העיסקה הכי טובה בשוק,יש המון ממנה בליסינג מה שלא יעזור למחירון,חלשה,לא חיסכונית ונוקשה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...