Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מדובר בטלויזיה סינית חדשה (ממותג שקר כלשהוא של ניופאן) וממיר עידן+ של AKAI.

אתמול ביצעתי את ההתקנה עם חיבור HDMI והסאונד והתמונה בכל הערוצים לא מסונכרנים, הסאונד מקדים את התמונה בערך בשנייה. לציין כי הקליטה של עידן+ מצויינת ואין שום תקיעה או פיקסול.

בתפריטים של שני המכשירים לא מצאתי דרך לסנכרן את הקול והתמונה, יש רק פיצ'רים בסיסיים למדי. האם כך נגזר לחיות?

מאחר וגם אני מתכוון לעבור בקרוב לעידן+, יש המלצה על ממיר מוצלח יותר מהאחרים? האם פתרון בדמות רכישת מסך ממותג מוכר עם ממיר מובנה מומלצת יותר?

תודה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

בלי שום קשר לאיכות המוצר שרכשת אכן קיימים לפעמים בעיות של חוסר תיזמון בעידן פלוס.

אני יותר מ-7 שנים עם טלוויזיה תוצרת סוני בעלת ממיר מובנה ולצערי עדיין לפעמים יישנם בעיות קליטה שונות ומשונות באיזור רמת-גן וגם תל-אביב.

תבדוק את בעיית הסינכרון במהלך הימים הקרובים שוב פעם

* בדקתי כרגע ערוצים 2,10,1 והסינכרון תקין.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

תבדוק את הממיר על טלויזה אחרת.

תבדוק כניסות אחרות של HDMI בטלויזיה.

תחבר משהו אחר לטלויזה דרך HDMI.

יש לי ממיר פנימי בטלויזיה LG ואין בעיות שאני משתמש בזה (לא הרבה)

אייל

פורסם

כמו שמרק אמר, ייתכן והבעיה בעידן+ ולא בממיר

אני רואה עידן פלוס דרך הקודי עם דונגל קטן של realtek ויש לי את אותה התופעה, הפתרון שלי הוא דיליי של 0.75 לפסקול.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תוכן חדש...