Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi q5 vs Mitsubishi pajero vs Toyota rav4

elcomp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לרכוש אחת מאלה. שנותנים 2008-2010

הכי חשוב נוחות נסיעה ואמינות.

האוודי מפנקת ונוחה אבל המנועים והקלאצים הבעייתים מפחידים אותי. שמעתי על הרבה מקרים שהלך מנוע בגלל צריכת שמן גבוהה וקלאצים וזה כואב מאוד בכיס.

הטויוטה אמינה אבל מרגישה קטנה ומיושנת. ת"א הנהג מאוד פשוט ולא כיפי.

הפאגרו מפנק מאוד. ישיבה נוחה ונסיעה נוחה . מדובר על הקצרה, ושמעתי שדי אמינה. הבעיה שכולם רוצים 30 אלף מעל המחירון! שווה לשלם?

מה אתם ממליצים?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

הפג'ארו הוא היחיד שהוא באמת ג'יפ עם יכולת שטח ולא קרוסאובר, אתה צריך יכולת כזו או ששבילים מספיק?

אם אין יכולת שטח הראב 4 יספיק.

אם אתה חושש מבעיות אמינות (וכמובן אחזקה יקרה יותר באאודי) אז רד מהQ5.

אתה יכול גם לפרט עוד מה הדרישות שלך מהרכב וינסו להציע לך עוד אופציות.

פורסם

ה-Q5 עם מנועי הדיזל וה-V6 מפגינים אמינות טובה יותר. אם תצליח למצוא כאלה בתקציב שלך הם אפשרות טובה.

הפג'ארו והראב 4 לא באמת עומדים ברמה של האאודי מבחינת איכות תא הנוסעים, נוחות נסיעה ובידוד רעשים וגם בתחום הביצועים.

בכלל מדובר ב-3 כלים שהם אמנם SUV אבל מקטגוריות שונות לחלוטין.

חשבת על לקסוס RX? יוקרתי יותר מטויוטה אבל אמור להפגין אמינות דומה.

אינפיניטי EX גם יכול להיות כיוון מעניין ומאוד חזק אבל נמכרו מעט מאוד כאלה ולכן ההיצע מצומצם.

רעיון אחרון - קאדילק SRX. לא אמריקאי טיפוסי.

פורסם

אני ממליץ מאוד על האינפיניטי EX.

לQ5 אל תתקרב, הבעיות שם לא מפסיקות.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

rav4 באמת נראת כמו אופציה טובה אבל מבאס אותי לשלם כל כך הרבה ולהיכנס לתא נוסעים משנות השמונים.אומנם היא אמינה אבל מרגישה הכי קטנה וצפופה מכולם.מהפאגרו מאוד נהנתי.ישיבה נוחה ומפנקת בדגם לימיטד.

פורסם

בתקציב הזה הייתי יורד מהאאודי- אמין זה לא יהיה.

האינפיניטי תיכנס רק בשנתון 09- אז ההיצע היה נמוך ביותר.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה עם הפאגרו? שווה לשלם 20-30 מעל המחירון כמו שכולם רוצים? הוא באמת כזה טוב?

נראה לי שנשארתי איתו או עם הראב 4

פורסם

לא יודע מי משלם 20-30 מעל מחירון בפג'ארו.. הרכב הזה נמכר מחירון. מכרנו כזה יד ראשונה לפני שנה ולא היה קל. אולי התבלבלת עם לנד קרוזר.

פורסם

לא. הפאגרו הקצר דיזל נמכר הרבה מעל המחירון. הבנזין אולי נמכר מחירון כי קשה מאוד למכור.

פורסם

אני חושב שאתה צריך להחליט מה אתה רוצה, רכב לשטח כמו לנד קרוזר /מיצובישי פג'רו, או רכב cuv פרימיום אודי q5 ב. מ. וו x3, אינפיניטי qx50, או רכב cuv רגיל rav4, קאיה ספורטאז, יונדאי טוסון, רק ככה תוכל לקבל החלטות מה יותר טוב לך

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

• תוכן חדש...